Opastettu kierros

Krakova: Sähköautokierros ja valinnainen Schindlerin tehdas

Krakova: Sähköautokierros ja valinnainen Schindlerin tehdas

Aktiviteetin tarjoaja: Krakow Booking - Local Day Tours
Säästä jopa 15 %

alkaen 15,98 € 13,59 € per henkilö

Näe Krakova ja opi sen kulttuurista, elämäntyylistä ja historiasta ympäristöystävällisellä sähköauton kaupunkikierroksella. Vaihtoehtoisesti voit vierailla Schindlerin tehdasmuseossa kiertueen jälkeen, kun pääset ohittamaan jonot.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 3 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
espanja, saksa, ranska, italia, ruotsi, venäjä, puola, englanti
Sisältää audio-oppaan
espanja, saksa, ranska, italia, ruotsi, venäjä, puola, englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti Krakovan kauneudesta lämmitetyn sähköauton kyydissä
 • Opi lisää kaupungin historiasta yksityiskohtaisen äänioppaan avulla
 • Käy kaupungin kiinnostavimmissa ja tärkeimmissä paikoissa kahdessa tunnissa
 • Ohita jonot Schindlerin tehtaaseen (valinnainen)
Koko kuvaus

Tutustu Krakovan kaupunkiin päivässä ympäristöystävällisellä sähköauton kaupunkikierroksella. Opi kaupungin värikkäästä historiasta paikalliselta oppaaltasi, kun liukuvat kaupungin ikonisten kaupunginosien läpi ja ohitat sen tärkeimmät maamerkit.

Katso Wawelin linna, juutalaiset korttelit ja entinen juutalainen getto kätevästi e-buggystasi käsin. Lähde unohtumattomalle matkalle ympäristöystävällisellä sähköautolla Krakovan viehättävien katujen läpi. Vieraile kaupungin kolmella historiallisimmalla alueella helposti ja mukavasti.

Mene ensin vanhaankaupunkiin nähdäksesi lumoava Wawelin kuninkaallinen linna, joka kohoaa kaupungin ja Veiksel-joen ylle, Barbicanin linnoitettuine torneineen ja muureineen, vaikuttavia kirkkoja ja monia muita historiallisia rakennuksia.

Seuraavaksi suuntaa kaupungin historialliseen juutalaiskortteliin, jossa on henkeäsalpaava valikoima kristillisiä kirkkoja, juutalaisia synagogeja ja entisen Kazimierzin kaupungin historiallisia rakennuksia. Ihaile trendikkäitä kauppoja, baareja ja gallerioita, jotka nyt reunustavat näitä katuja.

Lopuksi aja entisen juutalaisen gheton muurien jäänteisiin ja Getto Heroes Square -aukiolle ennen kuin lopetat kiertueesi Schindlerin tehdasmuseossa. Täällä, jos museo on auki ja lippuja on ostettavissa, voit vierailla museossa omaan tahtiisi ohjaamatta.

Tunnin jälkeen museossa, noudetaan ja tuodaan takaisin kiertueen alkuperäiseen lähtöpisteeseen. Vaihtoehtoisesti, jos et vieraile museossa, voit jättää sinut heti kiertueen päätyttyä kiertueen alkuperäiseen lähtöpisteeseen.

Sisältää
 • Ääniopas kahdeksalla kielellä
 • Englantia puhuva kuljettaja
 • Schindlerin tehdasmuseon pääsylippu

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaa oppaasi Kiss and Ridessa osoitteessa Matejki-aukio 3. Etsi keltainen sähköauto.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Matkatavarat tai suuret laukut

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Schindlerin tehdas on suljettu jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina
 • Suuria matkatavaroita ei sallita, koska ajoneuvoissa on vain tarpeeksi tilaa matkustajille
 • Museossa käynti on vapaaehtoista
 • Voit käyttää äänioppaassa omia kuulokkeitasi
 • Jos päätät olla vierailematta museossa, sinut jätetään alkuperäiseen kohtaamispaikkaan 2 tunnin sähköautokierroksen jälkeen
 • Kierros kestää 2 tuntia (tai 3 tuntia, jos vierailet Schindlerin tehdasmuseossa)
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 1900 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,7/5
 • Kuljetus
  4,6/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Turvallisuus
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Ajattelin, että kiertue oli erittäin informatiivinen, ja siinä oli erittäin hyvät kommentit ja kuvaukset äänistä ja myös miellyttävä kuljettaja (en valitettavasti muista hänen nimeään), piti sitä hyvää vastinetta rahalle, ja halutessasi oli myös mahdollisuus ohittaa jono Schindlerin tehtaalla. mennä sisään tunniksi, joka ei sisälly matkan hintaan, tai sinut voidaan viedä takaisin noutopisteellesi, jos et halua mennä tehtaalle. Opas palasi sitten tunnin kuluttua Schindlersiin ja vie sinut takaisin vanhaankaupunkiin… suosittelisi tätä kiertoajelua.

Lue lisää

14. heinäkuuta 2022

Noutopaikka oli melko helppo löytää puhelimillamme. Opas oli myöhässä, mutta soitti ja kertoi meille raskaan liikenteen takia, joten ei hätää. Opas oli todella ystävällinen ja matkan varrella antoi meille aikaa päästä ulos ja katsoa joitain sivustoja. Kerran Schindlers-museossa hän sai meille liput ja pystyimme vain maksamaan hänelle käteisellä. Ja se oli kirjaimellisesti "jonon ohittaminen", mikä oli mahtavaa. Varauksessa sanottiin, että omat kuulokkeet ja maski, mutta emme tarvinneet kumpaakaan. Kuulokkeet tarjottiin. Jos sinulla on vain päivä aikaa tutustua Krakovaan, kannattaa käyttää jotakin näistä palveluista.

Lue lisää

13. heinäkuuta 2022

Une visite d'environ 1h30 max de la ville de Cracovie et du quartier juif. Le tour de la vieille ville est un peu trop succinct malheureusement mais le quartier juif est assez complet. Temps d'arrêt pour photos, visite d'une cathédrale et de la synagogue Remuh. Chauffeur très sympathique mais qui ne parlait pas du tout français (nous n'avions que l'audio-guide).

Lue lisää

29. lokakuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 54981