Valitse päivämäärät
Krakova

Kuljetukset

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Varattiin yhteen suuntaan lentokentältä ja oli aluksi hermostunut, koska sukkulayhtiö ei ottanut yhteyttä ja varaus oli keskiyöllä, jolloin tarvitsimme noin klo 10. Kuljettaja odotti saapujia, vaikka nimemme oli kortissa, ja ajoi sitten meidät. hotellille. Varasimme paluumatkan erikseen, koska ensimmäinen oli niin hyvä ja taas kuljettaja oli saapumassa hotellille aikaisin ja sai meidät lentokentälle nopeasti. Suosittelen ja käytän niitä ehdottomasti uudelleen.

Helppo varata netistä ja maksaa. Kuski oli lentokentällä sovitussa paikassa nimikyltin kanssa vastassa. Meillä tuli matkalla, lähtöä edeltävänä päivänä aikataulumuutos, soitettiin kännykkään, ja sen jälkeen tuli tekstiviesti uudesta ajasta. Kuski oli minuutilleen hakemassa meitä hotellista. Auto oli siisti, puhdas, ei mitään moittimista. Aion jatkossakin varata palveluita Get Guiden kautta, hieno juttu kaiken kaikkiaan.

Olemme käyttäneet Get Your Guide -opasta useissa kaupungeissa ja maissa, ja ne ovat aina erittäin luotettavia. Tässä tapauksessa kuljettajamme viivästyi paluussamme lentokentälle, mutta meille ilmoitettiin etukäteen ja pidettiin ajan tasalla, saapuessamme lentokentälle vielä aikaa. Käytämme ehdottomasti jatkossa lentokenttäkuljetuksiin ja aktiviteetteihin loman aikana.

Kuljettajamme puhui liian nopeasti englanniksi. Kun pääset pois minibussisuunnitelmasta pitää rahat mukanasi kiireisen tarpeen ilmetessä, on jano jano. Laukut on jätettävä pikkubussin sisään. Voit vain ottaa pullon vettä.

Nouto ajoissa, tehokas ja ystävällinen. Puhdista ajoneuvo ja soita vahvistusta edeltävänä päivänä ja saapumista. Varaa ehdottomasti uudelleen!