Krakova
Lentokenttäkuljetukset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Krakova, Lentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Krakova?

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 4 978 arvosteluun

Järjestelmävirheen vuoksi syötettiin väärä saapumisaika, joten saapuessamme kuljettaja ei ollut paikalla. Odotimme hetken, kunnes päätimme soittaa tiedusteluihin. Virhe selitettiin meille välittömästi ja meille kerrottiin, että kuljettaja saapuisi muutaman minuutin kuluttua. Niin se oli. Myöhäisen saapumisen korvaamiseksi meille kunnioitettiin paluumatkaa. Erinomaista ja moitteetonta palvelua, se osoittaa erityistä huomiota ja välittämistä asiakasta kohtaan! Suositeltava

Helppo varata netistä ja maksaa. Kuski oli lentokentällä sovitussa paikassa nimikyltin kanssa vastassa. Meillä tuli matkalla, lähtöä edeltävänä päivänä aikataulumuutos, soitettiin kännykkään, ja sen jälkeen tuli tekstiviesti uudesta ajasta. Kuski oli minuutilleen hakemassa meitä hotellista. Auto oli siisti, puhdas, ei mitään moittimista. Aion jatkossakin varata palveluita Get Guiden kautta, hieno juttu kaiken kaikkiaan.

Toimme 3 päivän Krakova-kortin ja se teki lomastamme niin helpon, varsinkin raitiovaunuja käytettäessä. Näin vältyttiin aina oikealta vaihdolta lippuautomaateissa, mikä vähensi stressitasoamme huomattavasti. Se tarjoaa myös pääsyn niin moniin museoihin/kiinnostaviin kohteisiin: Krakovassa on niin paljon tekemistä, että sinulla on valinnanvaraa.

Meillä kuljetus molempiin suuntiin. Kuljettaja oli ajoissa paikalla. Ei turhaa häsläämistä. Helppo ja mukava tapa päästä lloman alkuun. En voi kuin suositella kaikille.

Ostin 3 päivän lipun ja pystyin. Käytän korttia useimmissa paikoissa, säästin rahaa kortin ostossa