Valitse päivämäärät
Krakova

Pääsyliput

  • Pääsyliput
  • Yhdistelmäkierrokset
36 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 36

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 15 516 arvosteluun

Sijaintia ei ole vaikea löytää, erittäin puhdas, viehättävästi järjestetty ja isäntä on ilo. Älykäs, antelias, avoin, englantia puhuva ja sujuvasti joitakin muita kieliä puhuva hän esittelee sinut erittäin aristokraattisessa huoneessa. Tulkinta oli tunteellinen, ja sen toimitti erittäin lahjakas ja vakava nuori pianisti. Yleinen tunnelma erittäin lämmin, sivistyneet ihmiset, niin että mukavat dialogit alkoivat heti musiikin jälkeen. Se on pakko mennä kaikille, jotka haluavat katkaista matkan kiihtyneen aikataulun, kaikille niille, jotka rakastat Chopinia, kaikille niille, jotka etsivät herkkyyden saarta. Vahvasti suositeltu

Energylandiassa kaikki oli uskomatonta! Yksi päivä ei todellakaan riitä vierailemaan kaikilla mahtavilla vuoristoratailla, viettämään päivää upeassa vesipuistossa tai vierailemaan kaikessa muussa Energylandian tarjoamassa vaikuttavassa viihteessä. Ja hinta on hauska suhteessa siihen, mitä saat! Tulimme sunnuntaina, joten jonoissa ei ollut odottelua, olimme niin onnekkaita! Suosittelen ehdottomasti, tulee takaisin.

Poikani, 17, nautti todella lämpökylpylöistämme - hän piti erityisesti liukumäistä. Minulle se oli näkymä lumihuippuisille vuorille ulkopuolisesta lämpöaltaalta. Se oli lähes 2 tunnin ajomatkan päässä hotellistamme (Hilton Doubletree) Krakovassa, mutta sen arvoinen. Ehdottomasti yksi perheelle.

Radoslaw Gozdzikowski on erittäin lahjakas pianisti, jota meillä oli etuoikeus kuulla tämän konsertin aikana. Hänen virtuositeettinsa ja vivahteikas tulkintansa lumoivat meidät. On valitettavaa, että uloskäynnillä myydyillä CD-levyillä on toisen pianistin soittamia teoksia.

Good vibes. Polish through and through. Warmly recommend.