Krakova
Liput

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Krakova, Liput

Liput: Mitä muuta kokemista on kohteessa Krakova?

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 15 516 arvosteluun

Nouto sovitusta paikasta ajoissa. Hyvä paku 10:lle hengelle. Opas kertoi hyvällä englannilla paikat minne kannattaa mennä leireillä ja antoi suomenkielisen opaskirjan. Aikaa oli 2h kummassakin ja koska oli hiljaista, niin se riitti ruhtinaallisesti. Ei yhtään jonoja missään. Matkat noin 1h 20min per sivu.

Poikani, 17, nautti todella lämpökylpylöistämme - hän piti erityisesti liukumäistä. Minulle se oli näkymä lumihuippuisille vuorille ulkopuolisesta lämpöaltaalta. Se oli lähes 2 tunnin ajomatkan päässä hotellistamme (Hilton Doubletree) Krakovassa, mutta sen arvoinen. Ehdottomasti yksi perheelle.

Kuljetus toimi ajallaan ja kuljettaja oli ystävällinen ja tarkka. Matkustajien lukumäärä laskettiin moneen kertaan, että kaikki ovat matkassa. Opas kertoi taustoista hyvin ja neuvoi mihin mennä ja mistä kulkea. Erinomaista palvelua!

Everything was very well organized, we didn’t have to line up to get in and we stuck to a schedule. Our guide spoke good English and I liked the fact that our group was quite small.

Ostin 3 päivän lipun ja pystyin. Käytän korttia useimmissa paikoissa, säästin rahaa kortin ostossa