Valitse päivämäärät
Krakova

Museot ja näyttelyt

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Monen päivän matkat
183 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 183

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Alusta asti se oli rahan ja ajan arvoista 100%! Erittäin ammattimainen, todella kattava ohjelma, jota ei kannata missata! Matkaoppaamme Eva oli upea! Kohtelias, ystävällinen, täynnä tietoa ja innostusta yhdessä kuljettajamme Peterin kanssa, joka teki kaikkensa tehdäkseen matkastamme mahdollisimman mukavan, täsmällisen ja nautinnollisen! Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta kaikille! Hyvin tehty kaverit! Terveisiä Kyprokselta, Chrystalleni!

Tämä oli loistava päivä! Melkein en varannut sitä, mutta niin iloinen tein. Pienessä kylässä käymisestä, Slovenian ylittämisestä, paimenten hittivierailusta ja paikallisen juuston maistelusta köysiradalla kaikki oli hämmästyttävää. Vaikka oli pilvistä, vuoret olivat majesteettinen näky. Oppaamme Adam oli loistava ja johti päivää ammattimaisesti, mutta rento ja viihdyttävä tavalla - 10/10 Adamille ja 10/10 kiertueelle

Energylandiassa kaikki oli uskomatonta! Yksi päivä ei todellakaan riitä vierailemaan kaikilla mahtavilla vuoristoratailla, viettämään päivää upeassa vesipuistossa tai vierailemaan kaikessa muussa Energylandian tarjoamassa vaikuttavassa viihteessä. Ja hinta on hauska suhteessa siihen, mitä saat! Tulimme sunnuntaina, joten jonoissa ei ollut odottelua, olimme niin onnekkaita! Suosittelen ehdottomasti, tulee takaisin.

Kuljettajamme puhui liian nopeasti englanniksi. Kun pääset pois minibussisuunnitelmasta pitää rahat mukanasi kiireisen tarpeen ilmetessä, on jano jano. Laukut on jätettävä pikkubussin sisään. Voit vain ottaa pullon vettä.

Kaikki oli todella suunniteltua. Hän ei löydä puutteita.