Krakova
Nähtävyyskierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Nähtävyyskierrokset: Suosikit / Krakova

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 102 arvosteluun

Ei voi kuin suositella. Meidät noudettiin hotellilta minuutilleen ajallaan. Erittäin ystävällinen kuski vei meidät tila-autolla varsinaisen pikkubussin luokse, jolla lähdettiin matkaan. Matkalla katsottiin dokumentti Auschwitzista. Perillä 10min vessatauko ja oppaan johdolla Parin tunnin kierrokselle. Oppaamme oli kaikin puolin aivan huippu. Kierroksen jälkeen taas 10min tauko, jonka jälkeen jatkoimme bussilla Birkenauhun. Sama opas odotti meitä siellä. Tunnin kierros, jonka jälkeen taas hyvin nopea tauko. Meistä pidettiin hyvä huoli koko päivän. Kierroksilla ollaan paljon ulkoilmassa, joten kylmällä ilmalla kannattaa pukeutua lämpimästi. Jotain evästä kannattaa varata myös etukäteen mukaan bussissa syötäväksi. Ainoa miinus siitä, että menomatkalla kuski laittoi ilmastoinnin päälle vasta aivan loppumatkasta. Bussi oli aivan täynnä ja happi meinasi loppua. Kukaan ei kuitenkaan kehdannut huomauttaa asiasta.

Oli tosi kivaa! Opas oli mukava, antoi aikaa ottaa kuvia, kertoi hyviä juttuja ja suositteli myös ravintolaa :) Laitteen opastus se oli paras koska ei ollut ennestään kokemusta! Kannattaa olla 5-10min ennen paikalla. Vinkki! Siinä ihan naapurissa on ihana kahvila mistä saa kans tosi hyvää kakkua ja jäätelöä nams maistui kaffeet + herkut kyl maistui hyvältä rullailu jälkeen =} eikä oo hinnalla pilattu, mukava palvelu!

Molemmissa paikoissa opas oli hyvä ja puhui selkeästi englantia. Vaikka oma kielitaito ei ole parhaimmasta päästö pysyi kärryillä. Ruokatauko oli itselle sopivan mittainen ja ravintolan ruoka oli hyvää. Reissut oli aika fyysisiä, pitkät kävelymatkat ja erittäin paljon portaita suolakaivoksessa. Oli kyllä rahan arvoinen.

Aikaa olisi saanut olla Auschwitz-Birkenaussa enemmän. Kaikkia kohteita ei ehtinyt kunnolla katsomaan. Paikalla ollut opas selkosanainen, osaava ja asiallinen. Suolakaivoksella opas myös osaava ja ryhmän huomioon ottava. Kuljettaja todella ystävällinen ja asiallinen

Asiallinen, arvokas, ydinasiohon pureutuva. Sopivan pituinen. Erittäin hyvin järjestetty, ruokailu sopivassa välissä ja kohtuuhintainen. Hyvä kokonaisuus, mykistävävän Auschwitzin jälkeen on hyvä nähdä mitä ihmiset ovat luoneet