Valitse päivämäärät

Krakova Pääsyliput

30 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Krakova: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Krakova parhaat nähtävyydet?

Kohteen Krakova parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Krakova?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Krakova ovat

Auschwitz

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 15 516 arvosteluun

sen arvoinen ei paljon tehdaskierrosta, jonka luulin sen olevan, mutta rakennus on muutettu erittäin mielenkiintoiseksi interaktiiviseksi museoksi. tällä hetkellä se on vähemmän dokumentti Schindleristä ja hänen tekemisistään, vaan katsaus 39-45-vuotiaiden Krakovan aikaan. Museon sisällä elokuvateatterissa näytellyssä elokuvassa on kokemuksia entisistä tehdastyöläisistä ja se oli siksi erittäin opettavainen ja se on ehdottomasti nähtävä. Alkuperäiset näyttelyesineet aina univormuista, aseista, asiakirjoista jne. ovat myös varsin mielenkiintoisia. Kaiken kaikkiaan siis kannattavaa. Vinkki: jos menet ensin Ausschwitziin, tehdaskierros on paljon järkevämpää. Vinkki #2: Normaali lippu riittää, opastettua kierrosta ei tarvita, koska kaikesta on englanninkieliset käännökset ja paljon selittäviä kylttejä on saatavilla koko museossa.

Energylandiassa kaikki oli uskomatonta! Yksi päivä ei todellakaan riitä vierailemaan kaikilla mahtavilla vuoristoratailla, viettämään päivää upeassa vesipuistossa tai vierailemaan kaikessa muussa Energylandian tarjoamassa vaikuttavassa viihteessä. Ja hinta on hauska suhteessa siihen, mitä saat! Tulimme sunnuntaina, joten jonoissa ei ollut odottelua, olimme niin onnekkaita! Suosittelen ehdottomasti, tulee takaisin.

Varmista, että menet opastetulle kierrokselle, koska et ymmärrä mistä on kyse, jos vain kävelet ilman sitä.. meillä syntyi krakova (mutta australialainen puhui, kun hän muutti nuorena ulkomaille vain palatakseen kotiin myöhemmin ) opas, joka oli loistava ja informatiivinen.

Ostimme liput ja opastuksen etukäteen, mikä olikin oikea ratkaisu. Kierros antoi enemmän kuin osasi odottaa, vahva suositus!!

Mielenkiintoinen katsaus vanhaan tehtaaseen sekä Krakovan historiaan.