Valitse päivämäärät
Krakova

Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Työpajat ja tunnit
45 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 45

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Krakova, Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset

Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Krakova?

Krakova, Paikalliset maku- ja naapurustokierrokset: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 923 arvosteluun

Alusta asti se oli rahan ja ajan arvoista 100%! Erittäin ammattimainen, todella kattava ohjelma, jota ei kannata missata! Matkaoppaamme Eva oli upea! Kohtelias, ystävällinen, täynnä tietoa ja innostusta yhdessä kuljettajamme Peterin kanssa, joka teki kaikkensa tehdäkseen matkastamme mahdollisimman mukavan, täsmällisen ja nautinnollisen! Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta kaikille! Hyvin tehty kaverit! Terveisiä Kyprokselta, Chrystalleni!

Tämä oli loistava päivä! Melkein en varannut sitä, mutta niin iloinen tein. Pienessä kylässä käymisestä, Slovenian ylittämisestä, paimenten hittivierailusta ja paikallisen juuston maistelusta köysiradalla kaikki oli hämmästyttävää. Vaikka oli pilvistä, vuoret olivat majesteettinen näky. Oppaamme Adam oli loistava ja johti päivää ammattimaisesti, mutta rento ja viihdyttävä tavalla - 10/10 Adamille ja 10/10 kiertueelle

Kiertue oli hieno! Antaisin ihmisille vähintään 3,5 tuntia Zakopanessa.

Opas oli hieno, hän oli osaava, täsmällinen ja järjestäytynyt. Juustotehdas oli mahtava. Pahoin, että juustoni sulanut, kun olin palannut hotelliin. Parannustilaa: 1. Anna enemmän aikaa Zakopanessa (vähintään 4 tuntia), jonka meillä oli vajaat 3 tuntia. 2. Ilmoita esineet, kuten museo, selkeästi itenaryssä, jotta tiedämme mitä saamme! Kiitos El

Pitkä mutta erittäin nautinnollinen kiertue. Oli muutama mielenkiintoinen pysäkki ja runsaasti vapaata aikaa vaeltaa Zakopanen ympäri. Opas oli osaava ja ystävällinen. Suosittelisin tätä kiertueen ja ostaaksesi paikallista juustoa sinne ollessasi!

Se oli erittäin nautinnollinen päivä. Opas Adam oli vain maanläheinen ihana kaveri. Myös erittäin informatiivinen Maisemat olivat ehdottoman kauniita Puola on upea paikka Kiitos mahtavasta päivästä.