Krakova
Risteily- ja vesiretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Krakova, Risteily- ja vesiretket

Risteily- ja vesiretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Krakova?

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.7 / 5

perustuen 257 arvosteluun

No, tämä oli uskomaton kiertue. Hieman yli 12 puntaa sattuessa meidän täytyy lentää Segwaysillä 90 minuuttia. Koska emme ole koskaan olleet Segwayllä, meillä jokaisella oli minuutti tai kaksi harjoitellaan ohjausta. Tietysti tämä ei koskaan tuntunut tarpeeksi, mutta sitten olet poissa ja sinusta tulee liian tuttu ensimmäisten minuuttien aikana, kun päästät irti. Onneksi tämä oli puistossa eikä teillä. Muutamaa minuuttia myöhemmin aloitat kiertueen eri puolilla keskustaa. Tällä kiertueella oli noin 12 meistä, jotka tunsivat olevansa oikeassa. Pystyimme kaikki keräämään kierrokset jokaisessa paikassa oppaan opasteemme historiallisiin tietoihin, ennen kuin hieroimme seuraavaan sijaintiin. Perusteellista paikallista tietoa varten ehdottaisin kävelykierrosta Segway-kiertueen yli, mutta niille, joilla on vähän seikkailua ja hauskaa, et voi lyödä tätä Segway-kiertuetta. Voit aina käydä näillä sivustoilla ja viettää aikaa lukemalla tietokylttejä.

Oli tosi kivaa! Opas oli mukava, antoi aikaa ottaa kuvia, kertoi hyviä juttuja ja suositteli myös ravintolaa :) Laitteen opastus se oli paras koska ei ollut ennestään kokemusta! Kannattaa olla 5-10min ennen paikalla. Vinkki! Siinä ihan naapurissa on ihana kahvila mistä saa kans tosi hyvää kakkua ja jäätelöä nams maistui kaffeet + herkut kyl maistui hyvältä rullailu jälkeen =} eikä oo hinnalla pilattu, mukava palvelu!

Oli hyvä tämä pieni veneretki.. olimme vain 2, joten pääsimme hyödyntämään hyvää säätä tarkkailemaan Krakovan kaupunkia auringon alla.. pääsimme lounaalle ennen lentoonlähtöä aivan sataman vieressä ...ainoa negatiivinen asia on, että selitykset olivat englanniksi... Ja jätämme vain ranskan...

Pitkä mutta erittäin nautinnollinen kiertue. Oli muutama mielenkiintoinen pysäkki ja runsaasti vapaata aikaa vaeltaa Zakopanen ympäri. Opas oli osaava ja ystävällinen. Suosittelisin tätä kiertueen ja ostaaksesi paikallista juustoa sinne ollessasi!

Se oli erittäin nautinnollinen päivä. Opas Adam oli vain maanläheinen ihana kaveri. Myös erittäin informatiivinen Maisemat olivat ehdottoman kauniita Puola on upea paikka Kiitos mahtavasta päivästä.