Valitse päivämäärät
Krakova

Gastronomia ja yöelämä

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
  • Vesiaktiviteetit
55 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 55

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Krakova, Ruokakierrokset ja yöelämä

Ruokakierrokset ja yöelämä: Mitä muuta kokemista on kohteessa Krakova?

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Minä ja poikaystäväni teimme tämän kiertueen tänään. Matkaopasruusu oli ihana ja erittäin avulias. Päivä on pitkä, kun sinut noudetaan klo 8.40 ja palataan Krakovaan klo 7.30, mutta Puolan kauniit nähtävyydet kannattaa nähdä. Muista käyttää asianmukaisia jalkineita ja pukeutua lämpimästi zakopanessa, koska se on JÄÄMÄLLÄ, minulla oli vain pari tennarit jalassa ja liukasin noin yhtä maassa! Hinta on erittäin hyvä juomalla vodkaa, juustoa, sisäänpääsyä junaan, sisäänpääsyä lämpökylpylöihin ja vähän croissanttia ja vettä kylpyjen jälkeen. Saat noin 2,5 tuntia molemmissa paikoissa, mikä on enemmän kuin tarpeeksi aikaa! Kiitos vielä kerran, suosittelen ystäville!

Sijaintia ei ole vaikea löytää, erittäin puhdas, viehättävästi järjestetty ja isäntä on ilo. Älykäs, antelias, avoin, englantia puhuva ja sujuvasti joitakin muita kieliä puhuva hän esittelee sinut erittäin aristokraattisessa huoneessa. Tulkinta oli tunteellinen, ja sen toimitti erittäin lahjakas ja vakava nuori pianisti. Yleinen tunnelma erittäin lämmin, sivistyneet ihmiset, niin että mukavat dialogit alkoivat heti musiikin jälkeen. Se on pakko mennä kaikille, jotka haluavat katkaista matkan kiihtyneen aikataulun, kaikille niille, jotka rakastat Chopinia, kaikille niille, jotka etsivät herkkyyden saarta. Vahvasti suositeltu

10/10 mahtava päivä. Ehdottomasti pakollinen, jos oleskelet Krakovassa! Päivä oli alusta loppuun upea. Pysähdymme hillolle ja juustolle (ja Vodkalle!) matkalla. Hämmästyttävät upeat näkymät Zakaponeen (mene köysirataa ylös!) ja loput lämpökylpylät olivat upeita. Todella nautinnollista ja niin paljon tekemistä. Suosittelen käyttämään vanhoja juoksuja/joita, joita et välitä kastumasta, koska siellä on lunta, joten ole vain tietoinen! Oppaat olivat niin ystävällisiä ja mukavia - ehdottomasti numero 1 suositusluettelossani.

Pakollinen, jos vierailet Krakovassa. Matkaoppaamme ruusu oli upea ja nouto ajoissa. Maisemat kun pysähdyimme syömään juustoa ja vodkaa matkalla, olivat upeat lumen peitossa. Matka Gubalowkaan köysirataa pitkin oli hienoa. ja meillä oli vapaata aikaa tutkia huipulla tai voit mennä takaisin alas zakopaneen. sitten suuntasimme lämpökylpylöihin, jotka olivat ihania. Tunsin kuitenkin, että 2,5 tuntia oli liian pitkä aika olla siellä. Olisin mieluummin viettänyt ylimääräisen tunnin Zakopanessa ja lyhentänyt kylpyläaikaa.

Hieno kokemus, tavannut paljon uusia ihmisiä. Oppaamme Wiki oli niin hauskaa. Pelasimme aluksi juomapelejä ja menimme sitten 3 muuhun klubiin / baariin, jotka kaikki olivat kävelymatkan päässä, mikä oli hienoa. Ilmaiset laukaukset sisäänpääsyn yhteydessä olivat ihania, tekisimme tämän ehdottomasti uudelleen.