Valitse päivämäärät
Krakova

Show't ja musikaalit

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Huone oli kauniisti sisustettu. Järjestäjät olivat lämpimiä ja vieraanvaraisia. Tunnelma ja viini olivat hyviä. Mutta ennen kaikkea ohjelma oli loistava. Jotkut Chopinin suurimmista klassikoista. Ja hinta-laatusuhde on enemmän kuin oikea. Lyhyesti sanottuna kaikille sellaisesta tapahtumasta kiinnostuneille: suosittelen 100%. Yksityiskohtiin: nokturnit olivat mielestäni kauniisti tulkittuja, mutta niissä oli lauseita, jotka eivät sopineet minulle. Sitten Mazurkat olivat yksinkertaisesti yleviä. Scherzo no.3 oli myös erittäin kaunis, mutta aivan kuten improvisoituneesta fantasiasta, siitä puuttui tietyin aikoina harmonian alleviivaus, mikä pettyi hieman. Parempi basso olisi tehnyt siitä vielä paremman. Lopuksi Ballade no.2 oli suurin suosikkini. Alusta loppuun olin hämmentynyt ja kuljetettu. Kiitos kun jaoit tämän musiikin :)

Sijaintia ei ole vaikea löytää, erittäin puhdas, viehättävästi järjestetty ja isäntä on ilo. Älykäs, antelias, avoin, englantia puhuva ja sujuvasti joitakin muita kieliä puhuva hän esittelee sinut erittäin aristokraattisessa huoneessa. Tulkinta oli tunteellinen, ja sen toimitti erittäin lahjakas ja vakava nuori pianisti. Yleinen tunnelma erittäin lämmin, sivistyneet ihmiset, niin että mukavat dialogit alkoivat heti musiikin jälkeen. Se on pakko mennä kaikille, jotka haluavat katkaista matkan kiihtyneen aikataulun, kaikille niille, jotka rakastat Chopinia, kaikille niille, jotka etsivät herkkyyden saarta. Vahvasti suositeltu

Energylandiassa kaikki oli uskomatonta! Yksi päivä ei todellakaan riitä vierailemaan kaikilla mahtavilla vuoristoratailla, viettämään päivää upeassa vesipuistossa tai vierailemaan kaikessa muussa Energylandian tarjoamassa vaikuttavassa viihteessä. Ja hinta on hauska suhteessa siihen, mitä saat! Tulimme sunnuntaina, joten jonoissa ei ollut odottelua, olimme niin onnekkaita! Suosittelen ehdottomasti, tulee takaisin.

Radoslaw Gozdzikowski on erittäin lahjakas pianisti, jota meillä oli etuoikeus kuulla tämän konsertin aikana. Hänen virtuositeettinsa ja vivahteikas tulkintansa lumoivat meidät. On valitettavaa, että uloskäynnillä myydyillä CD-levyillä on toisen pianistin soittamia teoksia.

Good vibes. Polish through and through. Warmly recommend.