Krakova
Toinen maailmansota

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Krakova, Toinen maailmansota

Toinen maailmansota: Mitä muuta kokemista on kohteessa Krakova?

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 36 461 arvosteluun

Hyvin järjestetty, eikä olisi voinut mennä paremmin. Muutama vuosi sitten opastetun kiertueen jälkeen jäin väliin näyttelyistä ja se tuntui kiireiseltä - siksi halusin kokeilla itseopastettua kiertoajeluvaihtoehtoa. Se oli hienoa alusta loppuun; Minulle ilmoitettiin edellisenä päivänä, että aikani oli muuttunut, eikä tämä ollut minulle ongelma. Kuljettaja tapasi meidät haluttuun paikkaan ajoissa ja hänellä oli lippumme ja opaskirjamme mukanaan. Kaikki opaskirjat oli merkitty meille näyttelyillä, jotka on pakko nähdä, ja pidin siitä, että aloitimme Birkenausta ensin, koska itse opastetut kierrokset pääsevät Auschwitzin pääleirille vasta 3. kiertueryhmistä ja kun menimme Auschwitziin, kiertueryhmät olivat suodattuneet Birkenauhun. Upea, mutta erittäin tunteellinen ja surullinen vierailu, mutta ehdoton.

Nouto sovitusta paikasta ajoissa. Hyvä paku 10:lle hengelle. Opas kertoi hyvällä englannilla paikat minne kannattaa mennä leireillä ja antoi suomenkielisen opaskirjan. Aikaa oli 2h kummassakin ja koska oli hiljaista, niin se riitti ruhtinaallisesti. Ei yhtään jonoja missään. Matkat noin 1h 20min per sivu.

Se oli vaikuttava kokemus. Kuljetus hyvin järjestetty ja myös opas puhui hyvää englantia. Itse koimme Birkenaun mielenkiintoisemmaksi, itse Auschwitzissa kasarmi oli pääosin perustettu museoksi ja osa huoneista oli suljettuna koronaviruksen vuoksi. Muuten se oli silti kokemus, jota emme unohda…

Kuljetus toimi ajallaan ja kuljettaja oli ystävällinen ja tarkka. Matkustajien lukumäärä laskettiin moneen kertaan, että kaikki ovat matkassa. Opas kertoi taustoista hyvin ja neuvoi mihin mennä ja mistä kulkea. Erinomaista palvelua!

Everything was very well organized, we didn’t have to line up to get in and we stuck to a schedule. Our guide spoke good English and I liked the fact that our group was quite small.