Valitse päivämäärät

Krakovan kansallismuseo

2 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Krakovan kansallismuseo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakovan kansallismuseo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakovan kansallismuseo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 268 arvosteluun

Toimme 3 päivän Krakova-kortin ja se teki lomastamme niin helpon, varsinkin raitiovaunuja käytettäessä. Näin vältyttiin aina oikealta vaihdolta lippuautomaateissa, mikä vähensi stressitasoamme huomattavasti. Se tarjoaa myös pääsyn niin moniin museoihin/kiinnostaviin kohteisiin: Krakovassa on niin paljon tekemistä, että sinulla on valinnanvaraa.

Stressitön kuljetus

3 päivän matka kaikilla raitiovaunuilla ja yli 40 ilmaista pääsyä museoihin ja kirkkoihin. En halua arvata kuinka monta raitiovaunua kävimme Krakovan ympäristössä jopa väärillä raitiovaunuilla, mutta se oli vain hauskaa. Helppo nouto kortit Hyvän rahan arvoinen ja ostaa jälleen seuraavalla matkallani Krakovaan. Säästi onni takseilla

Erittäin hyvä kulku. Olemme hyödyntäneet paljon mahdollisuutta katsella museoita. Schindlers Factory ja Rynek Underground suositellaan markkinoille. Tällä passilla voit myös kirjoittaa jonon Schindlers Factory -kassalle ja niin edelleen. Raitiovaunu oli myös erittäin helppo tarttua. Aja Nova Hutaan oli mielenkiintoinen.

Ehdottomasti täydellinen vaihtoehto ilmaisilla bussi- ja raitiovaunumatkailijoilla ja sisäänkäynnillä! Otin 3 päivää!

Ostin 3 päivän lipun ja pystyin. Käytän korttia useimmissa paikoissa, säästin rahaa kortin ostossa