Krakovan lentokenttä

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Krakovan lentokenttä: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakovan lentokenttä? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakovan lentokenttä : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 4 562 arvosteluun

Järjestelmävirheen vuoksi syötettiin väärä saapumisaika, joten saapuessamme kuljettaja ei ollut paikalla. Odotimme hetken, kunnes päätimme soittaa tiedusteluihin. Virhe selitettiin meille välittömästi ja meille kerrottiin, että kuljettaja saapuisi muutaman minuutin kuluttua. Niin se oli. Myöhäisen saapumisen korvaamiseksi meille kunnioitettiin paluumatkaa. Erinomaista ja moitteetonta palvelua, se osoittaa erityistä huomiota ja välittämistä asiakasta kohtaan! Suositeltava

Helppo varata netistä ja maksaa. Kuski oli lentokentällä sovitussa paikassa nimikyltin kanssa vastassa. Meillä tuli matkalla, lähtöä edeltävänä päivänä aikataulumuutos, soitettiin kännykkään, ja sen jälkeen tuli tekstiviesti uudesta ajasta. Kuski oli minuutilleen hakemassa meitä hotellista. Auto oli siisti, puhdas, ei mitään moittimista. Aion jatkossakin varata palveluita Get Guiden kautta, hieno juttu kaiken kaikkiaan.

Kuljettaja siellä kun saavuimme erittäin kohteliaalta ja annamme meille paljon tietoa, suosittelemme tätä, koska saapuessaan meille ilmoitettiin ylihinnoitelluista takseista

Meillä kuljetus molempiin suuntiin. Kuljettaja oli ajoissa paikalla. Ei turhaa häsläämistä. Helppo ja mukava tapa päästä lloman alkuun. En voi kuin suositella kaikille.

Kyyti lentokentälle mennen tullen. Erinomainen palvelu, tilava taksi viidelle matkalaukkuineen, täsmällisyys ja ystävällisyys.