Valitse päivämäärät

Krakovan lentokenttä

34 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Krakovan lentokenttä: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakovan lentokenttä? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakovan lentokenttä : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 5 104 arvosteluun

Varattiin yhteen suuntaan lentokentältä ja oli aluksi hermostunut, koska sukkulayhtiö ei ottanut yhteyttä ja varaus oli keskiyöllä, jolloin tarvitsimme noin klo 10. Kuljettaja odotti saapujia, vaikka nimemme oli kortissa, ja ajoi sitten meidät. hotellille. Varasimme paluumatkan erikseen, koska ensimmäinen oli niin hyvä ja taas kuljettaja oli saapumassa hotellille aikaisin ja sai meidät lentokentälle nopeasti. Suosittelen ja käytän niitä ehdottomasti uudelleen.

Hieno kokemus! Muutama päivä ennen meitä otettiin yhteyttä tekstiviestillä tapaamisen järjestämiseksi yksityiskohtaisesti. Kuljettaja oli erittäin ystävällinen ja avulias. Matkan aikana hän viihdytti meitä uteliaisuuksilla alueesta ja puolan kielestä. Saapuessaan Auschwitziin hän ei rajoittunut kuljetuksiin, vaan seurasi meitä turvatarkastuksen läpi ja selitti missä ja miten opastetut kierrokset alkoivat. Erittäin suositeltava palvelu :)

Olemme käyttäneet Get Your Guide -opasta useissa kaupungeissa ja maissa, ja ne ovat aina erittäin luotettavia. Tässä tapauksessa kuljettajamme viivästyi paluussamme lentokentälle, mutta meille ilmoitettiin etukäteen ja pidettiin ajan tasalla, saapuessamme lentokentälle vielä aikaa. Käytämme ehdottomasti jatkossa lentokenttäkuljetuksiin ja aktiviteetteihin loman aikana.

Nouto ajoissa, tehokas ja ystävällinen. Puhdista ajoneuvo ja soita vahvistusta edeltävänä päivänä ja saapumista. Varaa ehdottomasti uudelleen!

Erittäin hyvä palvelu, erittäin ystävällinen ja miellyttävä kuljettaja. Meillä oli erittäin hyvä päivä. Suosittelemme tätä sivustoa.