Valitse päivämäärät

Krakovan lentokenttä

  • Kuljetukset
  • Muut elämykset
  • Monen päivän matkat
37 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 37

Krakovan lentokenttä: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakovan lentokenttä? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakovan lentokenttä : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 4 772 arvosteluun

Järjestelmävirheen vuoksi syötettiin väärä saapumisaika, joten saapuessamme kuljettaja ei ollut paikalla. Odotimme hetken, kunnes päätimme soittaa tiedusteluihin. Virhe selitettiin meille välittömästi ja meille kerrottiin, että kuljettaja saapuisi muutaman minuutin kuluttua. Niin se oli. Myöhäisen saapumisen korvaamiseksi meille kunnioitettiin paluumatkaa. Erinomaista ja moitteetonta palvelua, se osoittaa erityistä huomiota ja välittämistä asiakasta kohtaan! Suositeltava

Varattiin yhteen suuntaan lentokentältä ja oli aluksi hermostunut, koska sukkulayhtiö ei ottanut yhteyttä ja varaus oli keskiyöllä, jolloin tarvitsimme noin klo 10. Kuljettaja odotti saapujia, vaikka nimemme oli kortissa, ja ajoi sitten meidät. hotellille. Varasimme paluumatkan erikseen, koska ensimmäinen oli niin hyvä ja taas kuljettaja oli saapumassa hotellille aikaisin ja sai meidät lentokentälle nopeasti. Suosittelen ja käytän niitä ehdottomasti uudelleen.

Helppo varata netistä ja maksaa. Kuski oli lentokentällä sovitussa paikassa nimikyltin kanssa vastassa. Meillä tuli matkalla, lähtöä edeltävänä päivänä aikataulumuutos, soitettiin kännykkään, ja sen jälkeen tuli tekstiviesti uudesta ajasta. Kuski oli minuutilleen hakemassa meitä hotellista. Auto oli siisti, puhdas, ei mitään moittimista. Aion jatkossakin varata palveluita Get Guiden kautta, hieno juttu kaiken kaikkiaan.

Olemme käyttäneet Get Your Guide -opasta useissa kaupungeissa ja maissa, ja ne ovat aina erittäin luotettavia. Tässä tapauksessa kuljettajamme viivästyi paluussamme lentokentälle, mutta meille ilmoitettiin etukäteen ja pidettiin ajan tasalla, saapuessamme lentokentälle vielä aikaa. Käytämme ehdottomasti jatkossa lentokenttäkuljetuksiin ja aktiviteetteihin loman aikana.

Nouto ajoissa, tehokas ja ystävällinen. Puhdista ajoneuvo ja soita vahvistusta edeltävänä päivänä ja saapumista. Varaa ehdottomasti uudelleen!