Krakovan lentokenttä

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Krakovan lentokenttä : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 4 264 arvosteluun

Helppo varata netistä ja maksaa. Kuski oli lentokentällä sovitussa paikassa nimikyltin kanssa vastassa. Meillä tuli matkalla, lähtöä edeltävänä päivänä aikataulumuutos, soitettiin kännykkään, ja sen jälkeen tuli tekstiviesti uudesta ajasta. Kuski oli minuutilleen hakemassa meitä hotellista. Auto oli siisti, puhdas, ei mitään moittimista. Aion jatkossakin varata palveluita Get Guiden kautta, hieno juttu kaiken kaikkiaan.

Kuljettaja oli kyltin kanssa vastassa sovittuna ajankohtana heti matkatavara noudon jälkeen. Hyvää englantia puhuva kuski kysyi haluaisimmeko kuulla nähtävyyksistä ja ajelutti keskustan kautta (noin sama ajoaika) ja neuvoi hyvät reitit hotellilta keskustaan. Kaikki tämä ennalta maksettuun hintaan.

Hyvää oli, että paikallinen firma piti ajantasalla kuljetustilanteesta. Ilmoittivat, että liikenteessä ruuhkaa, joten kuljettajan tulo viivästyy 10-15 min. Voisiko kuljetuksessa kuitenkin paremmin huomioida mahdollisen ruuhkan aiheuttaman aikaviiveen, ettei ajon tarvitsisi olla kiireistä.

Meillä kuljetus molempiin suuntiin. Kuljettaja oli ajoissa paikalla. Ei turhaa häsläämistä. Helppo ja mukava tapa päästä lloman alkuun. En voi kuin suositella kaikille.

The driver was on time and very polite. He got us safely to the airport. I`m pretty sure the car he was driving wasn`t electric so that was a bit confusing.