Krakovan vanhakaupunki

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Krakovan vanhakaupunki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 293 arvosteluun

Oli tosi kivaa! Opas oli mukava, antoi aikaa ottaa kuvia, kertoi hyviä juttuja ja suositteli myös ravintolaa :) Laitteen opastus se oli paras koska ei ollut ennestään kokemusta! Kannattaa olla 5-10min ennen paikalla. Vinkki! Siinä ihan naapurissa on ihana kahvila mistä saa kans tosi hyvää kakkua ja jäätelöä nams maistui kaffeet + herkut kyl maistui hyvältä rullailu jälkeen =} eikä oo hinnalla pilattu, mukava palvelu!

Kierros oli hyvä, samalla pääsi katsomaan muitakin museo kohteita. Itse tehdas Ei juurikaan kertonut Schindleristä joka oli hieman pettymys. Aikaa oli käytettävissä 1.5h ja olisi sielä pitempäänkin saanut ajan kulumaan. Kuljettaja oli todella ystävällinen ja kertoi alueen historiasta, vaikka meillä oli lisäksi vielä suomenkielinen audio-opastus.

Pieni, tunnelmallinen konserttisali aivan pääaukion vieressä. Helppo löytöä. Kiva ele tarjota lasillinen viiniä, jonka sai ottaa mukaan. Tunnin konsertti oli sopiva ja sen jälkeen ehti hyvin illalliselle. Vähäeleinen pianisti, joka osasi hommansa ja varsinkin viimeinen pianokappale oli loistava päätös!

Mukava kuljettaja ja saimme paljon tietoa kaikista alueen kohteista. Selostus Suomen kielellä oli mukava plussa, sillä seurueeseen kuului kielitaidottomia henkilöitä. Suosittelen lämpimästi.

Todella hyvä ja nopea koulutus, ohjaaja oli auttamassa koko ampumisen ajan. Oli kiva kokeilla eri asevalikoima. Kuljetus oli ajoissa meidän hotellilla. Suosittelen :)