Tekemistä kohteessa
Kreeta

Kuljeskele rannikkokylien, värikkäiden kaupunkien ja idyllisten rantojen välillä Kreikan suurimmalla saarella.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Kreeta: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Kreeta parhaat nähtävyydet?

Kohteen Kreeta parhaat nähtävyydet ovat:

Kreeta: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kreeta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kreeta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 13 504 arvosteluun

Upea päivä Santorinilla. Hyvin järjestetty, kaikesta huolehditaan, jotta voit rentoutua ja nauttia näkymistä. Venematka on todella mukava ja oppaat selittävät kaiken. Paljon mahdollisuuksia upeiden kuvien ottamiseen. Ohita suositellut ravintolat ja kävele pidemmälle löytääksesi hiljaisempia ravintoloita, joista on yhtä upeat näkymät. Ota mukaan käteistä juomia ja välipaloja varten veneessä sekä latauspaketti, jotta voit ottaa paljon valokuvia ilman, että akun loppumisesta on huolehdittava. Tämä on kerran elämässä tapahtuva matka, jota et tule katumaan.

Meillä oli upea kiertue mahtavan oppaamme Γιάννης kanssa. Hän tarjosi niin paljon mielenkiintoista tietoa Kreetan historiasta ja kulttuurista sekä siitä, mitä näkisimme viinitilalla / oliiviöljytehtaalla. Effi oli myös ihana selittäessään kuinka oliiviöljy valmistetaan ja sitten kouluttamassa meitä kaikista hänen yrityksensä valmistamista hienoista viineistä. Suosittelemme tätä kiertoajelua kaikille, jotka rakastavat viiniä ja/tai oliiviöljyä. 5***** koko matkan.

Ranta perillä hieno. Kristallin kirkas vesi, hieno hiekka. Kannattaa kiertää edemmäksi ja tutkailla paikkoja, kalliomuodostelmia, dyynejä, kasveja. Myös snorklattavaa kallioiden (laavaa?) välissä. Palvelut riittivät lokakuussa, elokuussa? Pysähdykset mennen tullen matkalla hyvään aikaan, kauniissa paikoissa. Varvastossut olivat rappusissa liian heppoiset. Opas huolehtivainen. Nopeaa, murtavaa puhetta hieman vaikea seurata. Yli kolme tuntia perillä riitti hyvin.

Meillä oli hämmästyttävä aika ja kokemus tällä kiertueella. Kiertueen isäntä Andreas teki siitä erittäin mielenkiintoisen ja viihdyttävän, ammattisommelierina hän jakoi tietonsa ryhmän kanssa ja teki viininmaistelusta entistä nautinnollisempaa. Vaikka olisi hienoa lisätä kiertueeseen todellinen kävely rypälepellon ja viininvalmistustilojen läpi.

Absoluuttinen paratiisi Vaikka jos sairastut matkalla, ota tabletti etukäteen, sillä vuoristotiet ovat hyvin kapeita ja mutkaisia. En sairastu matkasairaaksi ollenkaan, mutta se sai minut tuntemaan oloni hieman oudolta... täysin sen arvoista! Ei sellaista paikkaa