Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Opastettu kierros

Hania: Kiertoajelu- ja maistelukierros

Aktiviteetin tarjoaja: Crete Local Adventures

Hania: Kiertoajelu- ja maistelukierros

Aktiviteetin tarjoaja: Crete Local Adventures
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 92 € per henkilö

Tutustu vanhankaupungin parhaisiin nähtävyyksiin ja vieraile kuuluisissa paikoissa, historiallisissa aarteissa ja piilotetuissa helmissä samalla kun löydät vähemmän tunnettuja alueita. Tutustu paikallisiin perinteisiin ja maistele hienoa ruokaa.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin. Lue lisää
Kesto 4 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Vaeltele historiallisten ja kulttuuristen vaikutusten läpi, kuuntele tarinoita, myyttejä ja legendoja vanhastakaupungista
 • Tutustu kaupungin vuosisataisiin markkinoihin paikallisen kanssa
 • Maistele paikallisia mezedes ja siemailla raki historiallisella alueella
 • Kävele vanhan ottomaanien ja juutalaiskorttelin ympäri ja löydä ”Veitsien katu” sekä muut kulkureitin kulmat
 • Tapaa paikallisia käsityöläisiä työpajassaan, tutustu heidän työhönsä ja kokeile jopa omia taitojasi
Koko kuvaus

Selvitä, mikä tekee Kreetan kulttuuripääkaupungista niin suuren. Tutustu vanhankaupungin parhaisiin nähtävyyksiin samalla kun tunnet vähemmän tunnetut ottomaanien ja juutalaisten kaupunginosat. Valmistaudu kokemaan Hania kaikilla aisteillasi!

Aloita Dimotiki Agorasta (kaupungintori), joka merkitsee vanhan ja uuden kaupungin rajaa. Maistele paikallisia herkkuja tutkiessasi markkinoita ja selvitä, miksi Kreetalla on yksi maailman terveellisimmistä ruokavalioista. Kun olet täyttänyt makuhermojasi, kävele vanhankaupungin alueella kulkemalla sen piilotettujen takakatujen ja kapeiden kaistojen sokkelon läpi, vierailemalla venetsialaisissa ja ottomaanien muistomerkeissä ja löytämällä ovia salaisiin puutarhoihin. Kuule tarinoita, myyttejä ja legendoja kuninkaista, merimiehistä, kauppiaista, sankareista, rakastajista ja taiteilijoista. Selvitä, kuinka tämä kaupunki on ollut risteyksessä lännen ja idän välillä vuosisatojen ajan. Seuraavaksi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä paikallisia käsityöläisiä, jotka valmistavat käsintehtyjä tuotteita. Kuuntele heidän tarinoitaan ja kokeile taitojasi. Kävele vanhojen juutalaisten ja ottomaanien lähiöiden läpi ja opi kuinka monikulttuurisuus on muuttanut paikallisten elämää vuosisatojen ajan. Lopuksi, kävellessäsi historiallisten satamien kävelykadulla, rentouta lihaksesi paikallisessa suosikkipaikassa, jossa voit nauttia houkuttelevasta pöydästä kreetalaisen Mezedesin (paikallisten tapaksien) kanssa. Lopeta kiertue täällä ja jatka omaa etsintääsi kaupungin läpi tai palaa lähtöpisteeseen. Ennen kuin lähdet eroamaan, älä unohda kysyä paikalliselta oppaaltasi lisää vihjeitä ja vinkkejä Hanian matkasi parhaan hyödyn saamiseksi.

Sisältää
 • Paikallinen englanninkielinen opas
 • Kahvi tai virvoitusjuoma
 • Näytteenotto paikallisista tuotteista, kuten oliiveista, hunajasta, oliiviöljystä, paikallisista makeisista sekä paikallisista tapaksista ja juomista
 • Hotellin nouto ja pudotus
 • Lisää ruokaa ja juomaa
 • Henkilökohtaiset kulut
 • Juomarahat (valinnainen)
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki vaadittavat suojaimet tarjotaa
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Hanian kunnantori (Dimotiki Agora). Oppaasi seisoo neliön keskellä Marketsin pääsisäänkäynnin edessä. Saavu paikalle 10 minuuttia ennen toiminnan alkamista.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Alkoholijuomat ovat sallittuja 18 vuotta täyttäneille osallistujille kansallisten alkoholirajoitusten vuoksi. Alle 18-vuotiaille tarjotaan alkoholittomia juomia.
 • Kasvissyöjät ja muut ruokavalion rajoitukset voidaan majoittaa. Ilmoita paikalliselle kumppanille etukäteen, jos sinulla on ruokavaliopyyntöjä.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

5 /5

perustuen 7 arvosteluun

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Our guide, Manos, took us to the best spots for the best version of what Chania has to offer. He was very knowledgeable and fun.

12. kesäkuuta 2022

Käännä

Manos is a fantastic guide. He went above and beyond to share tips and information which has made our time in Chania so much more enjoyable and memorable!

16. kesäkuuta 2022

Käännä

A really good tour. Manos, our guide, was very knowledgeable and passionate about Crete and all it has to offer. The food and drinks provided were delicious and we saw places we would have otherwise walked straight past. The history of Chania and Crete is fascinating. Manos was super nice and gave us some very good recommendations for our stay. I would highly recommend this tour. Thank you Manos!

Lue lisää

23. kesäkuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 398255