Päivämatka

Haniasta tai Rethymnonista: Samarián rotkon opastettu vaellus

Aktiviteetin tarjoaja: TravelPath RETHYMNOTOURS.GR

Haniasta tai Rethymnonista: Samarián rotkon opastettu vaellus

Aktiviteetin tarjoaja: TravelPath RETHYMNOTOURS.GR

alkaen 35 € per henkilö

Lähde patikkaretkelle Samarian rotkoon Rethymnonista tai Haniasta. Näe Euroopan pisimmän rotkon rikasta luontoa. Näe kreetalainen kri-kri-vuohi. Päätä patikkaretki uimalla kristallinkirkkaassa meressä ja lounasta tavernassa Agia Roumelissa.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Kesto 11 tuntia - 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Opas
englanti, saksa
Valinnainen kuljetus
Sinut noudetaan hotelliltasi toiminnan alkaessa
Yksityinen ryhmä saatavilla

Elämys

Kohokohdat
 • Patikoi 16 kilometriä Samarian rotkon halki
 • Hämmästele rikasta kasvillisuutta ja näe kreetalaisia kri-kri-vuohia
 • Näe Kreetan majesteettisia maisemia
Koko kuvaus

Aloita opastettu vaellus Samarián rotkossa päiväretkellä Rethymnonista tai Haniasta. Harrasta päivittäinen annos liikuntaa, nauti panoraamanäkymistä ja käy uimassa.

Tutustu Euroopan pisimpään rotkoon, upeaan luonnonkauniiseen alueeseen. Katso sen monet kukat ja yrtit sekä kristallinkirkkaat lähdevedet, jotka virtaavat vuorilta. Noudon varhain aamulla lähimmästä pisteestä majoituspaikkaasi Rethymnonissa tai Haniassa matkusta Omaloksen tasangon ohitse kulkevien vuorten läpi. Saavu puisille portaille Samarián rotkon alussa. Voit aloittaa kävelyn heti tai nauttia aamiaisen tavernassa ennen kuin aloitat. Vaeltaa noin 6-7 tuntia ja koe upea maisema 16 kilometrin kävelylenkillä. Retken päätyttyä on riittävästi aikaa uimiseen ja lounaaseen Agia Roumelin tavernassa.

Sisältää
 • Edestakainen kuljetus ilmastoidulla bussilla
 • Vaellus
 • Opas
 • Ilmainen WiFi bussissa
 • Sisäänpääsymaksut
 • Venelippu
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki vaadittavat suojaimet tarjotaa
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Sinun tulee noudattaa sosiaalista etäisyyttä ajoneuvoissa
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 459 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,6/5
 • Kuljetus
  4,5/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Turvallisuus
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Vaikka kaikki ryhmämme osallistujat selviytyisivät, vaellusta ei pidä aliarvioida. Olemme kokeneita retkeilijöitä ja meillä meni 6 tuntia ilman liiallista vaeltamista, koska kävelysillat olivat tuhoutuneet useissa paikoissa ja joen läpi jouduttiin kahlaamaan paljain jaloin (vinkki: jos päädyit takaisin mereen kuten me teimme, ota vain vesikengät ja pyyhe mukaasi ;)) . Muuten fantastisen kaunis maisema ja hyvin järjestetty kierros!

Lue lisää

21. lokakuuta 2022

Loistava vaellus, mutta huomioi, että olet hyvässä urheilukunnossa ja sinulta vaaditaan tasapainoa. Siellä on sen vesikulkuja kosteiden, liukkaiden ja epävakaiden kivien yli. Esitys on hieno, mutta liikaa ihmisiä. Opas kertoi, että meitä oli 600. Valokuvaamaan on vaikea pysähtyä, siellä on aina ihmisiä ja silmät pitää kiinnittää jalkoihin, ettei kaatuisi. Se on ennen kaikkea urheilutoimintaa, sinun täytyy vain tietää se.

Lue lisää

18. lokakuuta 2022

Aivan upea vaellus ja kannattaa herätä aamunkoittoon! Bussinkuljettaja tapasi meidät ajoissa. Jos saat matkapahoinvoinnin, suosittelen lämpimästi tuomaan jotain. Otin paljon inkivääriä. Reitti on luonnonkaunis, mutta tiet ovat erittäin tuulisia, ajomatka on pitkä ja kuljettaja kulkee nopeasti. Kaikki rotkon vesi on juomakelpoista. Tuo kerrokset - vaellus alkoi viileänä ja sumuisena, sitten lämpenin paljon vaelluksesta ja aurinko tuli ulos. Taverna alussa on superperus (mehu, banaanit, kahvi, yksinkertainen voileipä), joten suosittelen pakkaamaan omat ruoat päiväksi, jotta voit syödä milloin haluat. Vuokrasin oppaalta 2 vaellussauvaa hintaan 6€, mikä auttoi alussa paljon portaiden kaltaisessa laskeutumisessa, sitten pakkasin ne laukkuuni, kun polulla oli enemmän lohkareita. Tämän kiertueen järjestäminen oli hienoa ja auttoi tekemään retkestäni sujuvan ja nautinnollisen, kiitos!

Lue lisää

15. lokakuuta 2022

Tuotteen tunnus: 66902