Lisää päivät

KreetaNähtävyyksien katselu

Suosituksemme kategoriassa Kreeta Nähtävyyksien katselu

Iraklion: Knossoksen palatsi E-lippu

1. Iraklion: Knossoksen palatsi E-lippu

Koe muinainen Kreeta omaan tahtiisi yhdistetyllä e-lipulla saaren kahteen tärkeimpään arkeologiseen nähtävyyteen, Knossoksen palatsiin ja Iraklionin arkeologiseen museoon. Saat lippusi erillisessä sähköpostiviestissä aktiviteetin tarjoajalta. Matkusta sitten ajassa taaksepäin ja koe Kreetan mahtavuus minolaiselta ajalta roomalaisaikaan. Tutustu Knossoksen palatsiin ja sen monumentaaliseen Minoksen palatsiin. Tutustu Heraklionin arkeologisessa museossa esillä oleviin hienoihin esineisiin ja sen ainutlaatuiseen kokoelmaan minolaisista taiteellisista mestariteoksista.

Knossoksen palatsi: Varattu E-lippu ja älypuhelinopas

2. Knossoksen palatsi: Varattu E-lippu ja älypuhelinopas

Vieraile Kreetan historiallisessa Knossoksessa ohita jono -e-lipun avulla, johon kuuluu kiehtova ladattava audio-opas ja yksityiskohtainen alueen kartta. Käy minolaisen kulttuurin pääkaupungissa, Heraklionin eteläpuolella. Näe vaikuttavat rauniot ja värikkäät freskot, jotka heräävät eloon minolaisesta kulttuurista kertovan selostuksen avulla. Eteläisen Propylaian freskot esittävät minolaisen Kreetan jokapäiväistä elämää ja seremonia-aktiviteetteja, jotka kertovat tuon ajan elämän ihanteista. Opi minolaisen muodin kehityksestä, ihmisten suosimista hiustyyleistä ja kauneustuotteista. Näe sitten palatsin varastointitilat, opi organisoidusta byrokratiasta, lineaarisen kirjoituksen varhaisesta muodosta sekä minolaisesta taloudesta ja kaupankäynnistä. Näe kopio kuuluisasta Prince of the Lilies -taideteoksesta eteläisellä sisäänkäynnillä, ja katsele Juktas-vuorta, jota palatsin muurin rauniot kehystävät. Käy kuningattaren megaronissa, joka on koristeltu sinisellä delfiinifreskolla, ja josta löytyy kylpyhuone. Voit siis tutustua minolaiseen kylpykulttuuriin.

Iraklion: Irakliak: WaterCity Waterpark Day Pass

3. Iraklion: Irakliak: WaterCity Waterpark Day Pass

Kerää perheesi tai ystäväsi mukaan yhteen Heraklionin hauskimmista nähtävyyksistä koko päivän passilla. Ota aurinkoa ja nauti trooppisesta säästä, kun lasket vesiliukumäkiä, kellut laiskalla joella tai viet lapset ainutlaatuiselle leikkikentälle.Hakliakissa on paljon nähtävää. Vietä päivä WaterCityssä ja osallistu moniin aktiviteetteihin, joiden tarkoituksena on auttaa sinua rentoutumaan, mutta myös saada adrenaliinisi nousemaan. Koe laaja valikoima vesileikkejä ja tunne itsesi jälleen lapseksi. Leikkikentät, liukumäet, poreallas ja 385-metrinen laiska joki odottavat vierailuasi.Hän voi käydä leikkimässä. Hyödynnä päiväsi herkullisella cocktaililla tai aterialla jossakin puistossa avoinna olevista ravintoloista ja baareista, joista voit ostaa jännittäviä vaihtoehtoja omalla kustannuksellasi. Äläkä ole huolissasi perheesi turvallisuudesta poissa ollessasi, sillä paikalla on hengenpelastajia koko ajan.

Heraklion: CRETAquarium -pääsylippu

4. Heraklion: CRETAquarium -pääsylippu

Seikkaile merenpinnan alla tällä pääsylipulla CRETAquarium-akvaarioon. CRETAquarium on yksi Euroopan suurimmista akvaarioista, josta löytyy yli 2 000 merenelävää ja 60 eri elinympäristöä Sukella Välimeren luoliin, jossa rauskut ja skorpionisimput elävät. Suuntaa avomerelle ja näe nälkäiset hait. Näe lähietäisyydeltä meduusoja ja vuokkokaloja avonaisissa tankeissa, joista voit katsella lajeja lähempää.  Voit tutustua maailman mystisimpien paikkojen ekosysteemeihin. Kun olet tutustunut meren asukkaisiin, voit pulahtaa uimaan. CRETAquarium sijaitsee sopivasti rannan tuntumassa.

Heraklion: Hop-On Hop-Off Sightseeing -bussikierros

5. Heraklion: Hop-On Hop-Off Sightseeing -bussikierros

Tutustu Heraklionin kaupunkiin omaan tahtiisi käyttämällä hop-on hop-off -bussia. Nauti yhdistelmälipusta, joka on hyvä 48 tunniksi ja kahdelle eri bussilinjalle. Katso kuuluisia nähtävyyksiä, käy Ammoudaran rannalla ja Knossoksen arkeologisella paikalla. Tartu tilaisuuteen nähdä se kaikki yhdellä yhdistelmälipulla. Tutustu Kreetan sivilisaatioon, historiaan ja arkkitehtuuriin ja opi kaikki vanhasta ja modernista Heraklionin kaupungista. Nauti laivan kommenteista 8 eri kielellä, jotka selittävät tärkeitä yksityiskohtia ja tosiasioita. Ensimmäisellä reitillä lähde 12 pysäkin linjalle, joka kiertää Heraklionin kaupungissa yli tunnin. Nouse pois ja kyytiin milloin haluat ja arvosta tuntia klo 830–17:00 joka päivä. Toinen reitti tarjoaa 6 pysäkin linjan, joka johtaa Ammoudaran rannalle.

Jonon ohi Knossoksen palatsiin: Opastettu kävelykierros

6. Jonon ohi Knossoksen palatsiin: Opastettu kävelykierros

Knossos, tuo monimutkainen, yli 1500 huonetta yhdistelevä, hämmästyttävä palatsi on rakennettu pronssikauden kuninkaalle. Kävellessäsi labyrinttimäisten raunioiden läpi, sinulla on mahdollisuus nähdä Minoksen alkuperäinen valtaistuin, salaperäisiä pyhättöjä, kuninkaallisen perheen ylelliset asuinkortteerit, joihin kerran kasattiin Kreetan aarteita, sekä palatsin hämmästyttävät vesihuoltojärjestelmät! Knossosta sanotaan Euroopan vanhimmaksi kaupungiksi. Sen ensimmäinen palatsi rakennettiin pian vuoden 2000 eKr. jälkeen. Vuonna 1700 eKr. se tuhoutui maanjäristyksessä. Uusi palatsi rakennettiin välittömästi, ja siitä tuli kaikkein merkittävin ja monimutkaisin rakennelma, joka yli 300 vuotta toimi vallanpesäkkeenä pronssikauden Kreetalla. Uusi palatsi oli kiemurainen, merkittäviä arkkitehtonisia innovaatioita ja upeita freskoja sisältävä rakennus. Sen sadat huoneet jakautuivat neljään kerrokseen, ja palatsissa oli myös vaikuttavat säilytystilat, erikoistyöpajoja ja tilavat tuomioistuimet, joissa järjestettiin juhlatilaisuuksia. 1300-luvun lopulla ennen ajanlaskun alkua maanjäristykset kuitenkin tuhosivat palatsin täysin. 

Rethymnosta: Eksklusiivinen jokiretkeily - Kourtaliotikon rotko

7. Rethymnosta: Eksklusiivinen jokiretkeily - Kourtaliotikon rotko

Lähde jännittävälle jokiretkelle Rethymnonin suurimman rotkon läpi, aivan Kreetan saaren keskellä. Seuraa joen rantaa erityisten polkujen kautta poissa väkijoukoista kokeneen oppaamme kanssa ja saat mahdollisuuden tutustua rotkon piilotettuun metsään, roiskia luonnonaltaisiin ja todistaa kanjoniin putoavaa valtavaa vesiputousta. Saavuttuamme rotkon yläpuolelle annamme sinulle neopreenipuvut, kypärät, kävelysauvat ja lyhyen tiedotuksen jälkeen reitistä, jota seuraamme, aloitamme seikkailun välittömästi! Ensimmäiseen osaan kuuluu upea näkymä suurelle vesiputoukselle! Virtaus ei lopu koskaan ja vuorilta alas tulevan veden määrä on yksinkertaisesti uskomaton! Pieni ja turvallinen hyppy viilentää sinua, sillä paikka on täydellinen instagramikuvien ottamiseen Jatkamme jokea alaspäin roiskimalla luonnonaltaisiin ja pitämällä hauskaa joen rannan vieressä. Kulkiessamme upeaa reittiä alas rotkoon näet ympärillämme plataaneja, jotka luovat täydellisen maiseman - Paikka kaukana väkijoukoista - tulet rakastamaan. Kun olemme kävelleet vielä noin 2 tuntia rotkossa, saavumme lopulta vanhaan oliivilehtoon, joka on poistumispaikkamme rotkosta. Siellä menemme maanpäälliseen piilotettuun paratiisiin nimeltä "Banana Garden" nauttimaan virvokkeita ja puhumaan kokemuksestamme! Kaiken kaikkiaan Kourtaliotiko Gorge -vaellus on kohtalainen vaellus, joka sopii useimmille kuntotasoille. Se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua yhteen Kreetan upeimmista luonnonihmeistä ja jättää sinulle varmasti pysyviä muistoja.

Kreetalainen yö perinteistä tanssia ja ruokaa

8. Kreetalainen yö perinteistä tanssia ja ruokaa

Varhain illalla, tähtitaivaan alla, kesäisessä tavernassa, jonka tunnelmaa tulvii jasmiinin tuoksu ja lyyran ja bouzoukin suloinen melodia, Karouzanoksen muinaisessa kylässä, sinulla on tilaisuus kävellä perinteisen kylän kaduilla ja tutustua tämän viehättävän paikan maaseutuelämään. Sitten maistat perinteisiä paikallisia ruokia ja kuuluisaa viiniä, ja pian sen jälkeen voit nauttia kreetalaisten tanssijoiden ainutlaatuisesta armosta perinteisissä puvuissaan, jotka tanssivat sinulle kreetankielisiä kreikkalaisia ja kansantansseja. Lähde tanssimaan heidän kanssaan, seuraa heidän jalanjälkiään ja tunne itsesi illaksi kuin Zorba. Ihanteellinen tilaisuus pitää hauskaa kuin kreetalaiset, maistella perinteisiä ruokia, oppia hieman lisää Kreetan kansasta ja pitää muiston tästä ihanasta illasta sydämessäsi.

Acqua Plus -vesipuiston sisäänpääsy ja valinnainen kuljetus

9. Acqua Plus -vesipuiston sisäänpääsy ja valinnainen kuljetus

Hotellista nouto noin klo 08:00 ja matka Acqua Plus -vesipuistoon Heraklioniin, jonne saavut arviolta noin klo 10:30. Sen jälkeen voit nauttia puistossa kaikessa rauhassa klo 17:00 asti. Acqua Plus -vesipuisto sijaitsee vain 5 kilometrin päässä Hersonissosista ja 30 kilometrin päässä Iraklionista, ja se viihdyttää vuosittain tuhansia kävijöitä jännittävillä laitteillaan ja rentoutumisalueillaan. Puisto on jaettu kahteen osaan - toinen aikuisille ja toinen lapsille - ja se sisältää suuren määrän äärimmäisiä liukumäkiä ja vesielementtejä. Kulje siksakkia 3 eri altaan läpi Crazy Riverissä tai aja Black Holesin läpi ja koe valonsäteet, jotka hyökkäävät aistiesi kimppuun, ennen kuin nouset esiin viimeistä roisketta varten! Kävele upeassa puutarhassa, joka on täynnä alkuperäisiä kasveja ja eksoottisia kukkia ja joka on kuin Eedenin puutarha. Kukkulalla sijaitseva puisto on helppo kiertää pienellä vaivalla. Säästä voimiasi Kamikaze-vesiliukumäkeen tai Tsunamiin kaltaisiin laitteisiin. Vie pienimmät lapsille tarkoitetulle alueelle ja ajelehdi Lazy River -joella tai vain katsele, kun he leikkivät aktiivisella leikkipaikalla. Vältä jonottamista ainutlaatuisella järjestelmällä, joka varmistaa, että voit nauttia liukumäistä ja peleistä mahdollisimman paljon, ja hyödy puiston maineesta siisteyden, vieraanvaraisuuden ja turvallisuuden suhteen. Pätevät hengenpelastajat ja päivystävä lääkäri ovat valmiina auttamaan ja suojelemaan sinua kaikkina vuorokauden aikoina.

Hania: Risteily auringonlaskussa oppaan kanssa

10. Hania: Risteily auringonlaskussa oppaan kanssa

Vene lähtee Vanhasta venetsialaisesta satamasta ja suuntautuu Hanianlahdelle . Ohita saaren kuuluisa majakka, jonka venetsialaiset rakensivat 1500-luvulla ja jota egyptiläiset muuttivat myöhemmin vuonna 1839. Vene jatkaa purjehdusta länteen kohti  Lazaretta -saarta, joka on pieni saari lähellä Haniaa ja joka tarjoaa parhaat näkymät auringonlaskuun  Kissamos -vuorten yli. Saarella on laaja historia ennen sen venetsialaista miehitystä. Kuuntele oppaasi kertomaa selostusta saaren ja sen entisten asukkaiden historiasta, kun katselet auringonlaskua ja taivaan väriä. Rentoudu kannella ja ihaile auringonlaskua Kissamosvuoria vasten. Nauti sitten virkistävistä hedelmistä ja perinteisestä kreikkalaisesta rakista. Kun vene aloittaa paluumatkan takaisin Haniaan, ihaile sataman hohtavia valoja, jotka heijastuvat vettä vasten illan muuttuessa yöksi.

86 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 6

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Kreeta, Nähtävyyksien katselu

Nähtävyyksien katselu: Mitä muuta kokemista on kohteessa Kreeta?

Kreeta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kreeta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kreeta : Mitä vierailijat sanovat

Tämä on loistava tilaisuus katsella Hanian auringonlaskua vedestä samalla kun haluat halutessasi uida. Mukana Raki-kuvat ja vähän historiaa Lazarettan saaresta ja satama-alueesta.

Erittäin hyvä aika, kuvauksen mukainen! Meillä on runsaasti aikaa nauttia auringonlaskusta ja palaamme takaisin illan hämärtyessä! Huippu!

Oikein mukava ilta ja auringonlasku! Tulee ehdottomasti takaisin seuraavan kerran, kun olemme Haniassa.

Loistava ! Hieno näkymä, rauhoittava hetki! Henkilökunta oli mukavaa

Asiantunteva opas, ehdottomasti vastinetta rahoille.