Päivämatka

Rethymnosta tai Agios Nikolaoksesta: Päiväretki Santorinille

Rethymnosta tai Agios Nikolaoksesta: Päiväretki Santorinille

Aktiviteetin tarjoaja: PLATANOS TOURS
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 205 € per henkilö

Koe Santorinin kauneus ja romantiikka päiväretkellä Kreetalta. Pikalautan jälkeen voit ajaa ympäriinsä opastetulle saarelle. Ihaile saaren sinivalkoisia rakennuksia.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 11 - 13 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Opas
englanti, saksa, ranska, venäjä, italia, puola, romania
Valinnainen kuljetus
Nouto on mahdollista Agios Nikolaosista, Eloundasta, Ierapetrasta, Milatosista ja Sissistä. Nouto hotellista tai lähimmästä paikasta, jonne pääsee ajoneuvolla. Saat tarkat noutotiedot erillisessä sähköpostiviestissä paikalliselta yhteistyökumppanilta (tarkista roskapostikansiosi).
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Tutustu Santorinin kauneuteen ilmastoudulla bussilla
 • Koe ainutlaatuiset näkymät Oian kylästä
 • Käy uimassa Perissan mustalla hiekkarannalla
 • Nouse veneeseen kohti tulivuoren kraatteria
 • Vietä vapaa-aikaa Firassa
Koko kuvaus
Aloita päiväretki Kreetalta Rethymnonin tai Agios Nikolaoksen satamasta. Valitse vaihtoehto, jolla sinut noudetaan hotellistasi ilmastoidulla ajoneuvolla ja ihaile saarelle tyypillisiä sinivalkoisia rakennuksia matkallasi satamaan. Kiipeä ylelliseen, nopeaan Champion Jet 2 -katamaraaniin ja matkusta Santorinille vain 2,5 tunnissa. Saavuttuasi Athiniosin satamaan voit käydä saarella ilmastoidulla bussilla. Kuuntele oppaasi informatiivinen kommentti (saatavilla englanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi, puolaksi ja venäjäksi) yhden Kreikan romanttisimman saaren historiasta. Matkusta kauniin maaseudun halki matkalla Oian kylään saaren pohjoisimmassa kärjessä. Tulivuoren kalderan reunalle rakennettu kylä tarjoaa upeat näkymät sinivalkoisiin taloihin, jotka sijaitsevat rinteessä. Jatka Firaan ja hanki runsaasti vapaa-aikaa tutustuaksesi saaren pääkaupunkiin. Kävele viehättäviä kujia pitkin ja ihaile näkymiä Egeanmerelle tyypilliseen arkkitehtuuriin. Selaa kauppoja tai nauti drinkki baarissa, josta on upeat näkymät tulivuorelle ja sen kalderan kallioille. Sitten voit yöpyä pääkaupungissa tai mennä 2 tunnin uimaan Perissan tai Perivolosin mustalta hiekkarannalta. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa veneellä kalderalle (saatavuuden mukaan) nähdäksesi tulivuoren läheltä. Lähtö Kreetalle klo 17.45 ja matka takaisin Rethymnonin satamaan, jossa matkapalvelut päättyvät. Valitse kuljetusvaihtoehto, jolla sinut palautetaan hotellillesi.
Sisältää
 • Veneliput
 • Kuljetus saarella
 • Matkaopas
 • Hotellin nouto ja palautus (jos vaihtoehto on valittu)
 • Valinnainen tulivuorikierros veneellä (16€)• Ruoka ja juoma
Ei sovellu
 • Pyörätuolia käyttävät
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Sinun tulee noudattaa sosiaalista etäisyyttä ajoneuvoissa
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä
 • Sinulta tullaan mittaamaan lämpötila kuumeen varalta
 • Kaikkien yli 12-vuotiaiden osallistujien on esitettävä jokin seuraavista: todiste täydellisestä rokotuksesta, todiste vähintään 22 päivää sitten annetusta ensimmäisestä rokotuksesta, todiste Covid-19-infektiosta viimeisten 6 kuukauden aikana tai negatiivinen PCR-testi, joka on otettu enintään 48 tuntia ennen aktiviteetin alkamista

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Aikuisten on tuotava mukanaan joko rokotustodistus (josta käy ilmi, että täydellisestä COVID-19-rokotuksesta on kulunut 14 päivää), tautitodistus tai negatiivinen testitulos (joko PCR-testin tulos viimeisten 72 tunnin aikana tai pikatestin tulos viimeisten 48 tunnin aikana)
 • 12–17-vuotiaiden lasten on tuotava todiste negatiivisesta testituloksesta, myös itsetestistä.
 • Alle 12-vuotiaat lapset voivat matkustaa vapaasti ilman testiä
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4 /5

perustuen 151 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,3/5
 • Kuljetus
  4/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,5/5
 • Turvallisuus
  4,3/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Matka oli todella mukava! Se on ehdottomasti sen arvoista. Oian kaupunki oli todella unelma. Valitettavasti sinulla ei ollut niin paljon aikaa tarkastella kaikkea siellä, joten matka, jos haluat myös nähdä mustan rannan, oli hieman stressaava. siihen on vain sopeuduttava. Päästäkseen saarelle ja katsomaan kolmea eri kohtaa ... reitillä on yksinkertaisesti paljon aikaa jäljellä. Muuten todella hyvin järjestetty ja todella matkan arvoinen. Talot ja kaupunki yksinkertaisesti repivät kaiken irti. muuten tosi hienoa!

Lue lisää

7. heinäkuuta 2021

Se oli jännittävä päivä, jolla oli paljon nähtävää :) Valitettavasti lautalla näytti olevan ongelma, ja ajoimme 3,5 tuntia 2,5 tunnin sijasta ja saimme sitten tunnin vähemmän saarella :( Lautta on valitettavasti vanha ja likainen, ei se Suuri. Organisaatio oli kunnossa, mutta meiltä puuttui joitain luetteloita, vaikka olimme varanneet 2 viikkoa etukäteen. Kuponkien vaihto lippuun lauttasatamassa oli hieman hankalaa. Matkaopas oli mukava ja antoi vinkkejä, linja-autonkuljettaja kapeilla kaduilla ja monilla turistibusseilla! Tarjous on päivitettävä, veneretkeä ei enää tarjota. Sinun on myös päätettävä saavuttaessa, haluatko mennä rannalle.

Lue lisää

29. kesäkuuta 2021

Hyvin järjestetty retki, hyvä opas.

Aikataulu Santorinilla on hiukan kiireinen, koska laivamatka vie aika ison osan ajasta, kaikkineen noin 6 tuntia. Mutta hyvin järjestetty retki, muutamilla vaihtoehtoilla viettää iltapäivää. Paikallinen matkanjärjestäjä lähetti sähköpostiin erillisen lipun sekä kartan mistä laiva lähtee. Jos haluaa tutustua rauhallisemmin saareen ja nauttia upeasta auringonlaskusta, kannattaa varata hotellista huone ja yöpyä saarella. Tosin Rethymnonista ei kulje Santorinille (ja takaisin) laivoja kuin lauantaisin ja tiistaisin, joten paluu yhden yön yöpymisen jälkeen esim. Iraklioniin josta reilu tunnin matka linja-autolla Rethymnoniin.

Lue lisää

20. syyskuuta 2018

Tuotteen tunnus: 109648