Päivämatka

Rethymnosta tai Agios Nikolaoksesta: Päiväretki Santorinille

Aktiviteetin tarjoaja: PLATANOS TOURS

Rethymnosta tai Agios Nikolaoksesta: Päiväretki Santorinille

Aktiviteetin tarjoaja: PLATANOS TOURS
Pian loppuunmyyty

alkaen 229 € per henkilö

Pian loppuunmyyty

Koe Santorinin kauneus ja romantiikka päiväretkellä Kreetalta. Pikalautan jälkeen voit ajaa ympäriinsä opastetulle saarelle. Ihaile saaren sinivalkoisia rakennuksia.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 11 - 13 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Opas
englanti, saksa, ranska, venäjä, italia, puola, romania
Valinnainen kuljetus
Nouto on mahdollista Agios Nikolaosista, Eloundasta, Ierapetrasta, Milatosista ja Sissistä. Nouto hotellista tai lähimmästä paikasta, jonne pääsee ajoneuvolla. Saat tarkat noutotiedot erillisessä sähköpostiviestissä paikalliselta yhteistyökumppanilta (tarkista roskapostikansiosi).
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Tutustu Santorinin kauneuteen ilmastoidulla bussilla
 • Koe ainutlaatuiset näkymät Oian kylästä
 • Ihaile saaren sinivalkoisia rakennuksia
 • Nouse veneellä tulivuoren kalderalle
 • Nauti vapaa-ajasta Firassa
Koko kuvaus

Koe ikoniset kalliokylät, joista on näkymät Egeanmerelle opastetulla päiväretkellä Santorinille. Kuljetus Rethymnonista tai Agios Nikolaoksesta luksuskatamaraaniin. Nauti kalderanäkymistä, katso Oian pastellivärimaalattuja taloja ja kävele Firan kaduilla. Aloita päiväretki Kreetalta Rethymnonin tai Agios Nikolaoksen satamasta. Valitse vaihtoehto, jolla sinut noudetaan hotellistasi ilmastoidulla ajoneuvolla ja ihaile saarelle tyypillisiä sinivalkoisia rakennuksia matkallasi satamaan. Kiipeä ylelliseen, nopeaan katamaraaniin ja matkusta Santorinille vain 2,5 tunnissa. Saavuttuasi Athiniosin satamaan voit käydä saarella ilmastoidulla bussilla. Opi oppaastasi yhden Kreikan romanttisimman saaren historiasta. Matkusta kauniin maaseudun halki matkalla Oian kylään saaren pohjoisimmassa kärjessä. Tulivuoren kalderan reunalle rakennettu kylä tarjoaa upeat näkymät sinivalkoisiin taloihin, jotka sijaitsevat rinteessä. Jatka pääkaupungissa Firassa 2 tuntia ja saat runsaasti vapaa-aikaa tutustuaksesi saaren pääkaupunkiin. Kävele viehättäviä kujia pitkin ja ihaile Egeanmerelle tyypillisen arkkitehtuurin näkymiä. Selaa kauppoja tai nauti drinkki baarissa, josta on upeat näkymät tulivuorelle ja sen kalderan kallioille. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa veneellä kalderalle (saatavuuden mukaan) nähdäksesi tulivuoren läheltä. Lähde Kreetalle illalla paluumatkalle Rethymnonin satamaan, jossa kierros päättyy. Valitse kuljetusvaihtoehto, jonka haluat jättää hotellillesi.

Sisältää
 • Veneliput
 • Kuljetus saarella
 • Matkaopas
 • Hotellin nouto ja palautus (jos vaihtoehto on valittu)
 • Valinnainen tulivuorikierros veneellä (16€)• Ruoka ja juoma
Ei sovellu
 • Pyörätuolia käyttävät
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Sinun tulee noudattaa sosiaalista etäisyyttä ajoneuvoissa
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Kaikkien yli 12-vuotiaiden osallistujien on esitettävä jokin seuraavista: todiste täydellisestä rokotuksesta, todiste vähintään 22 päivää sitten annetusta ensimmäisestä rokotuksesta, todiste Covid-19-infektiosta viimeisten 6 kuukauden aikana tai negatiivinen PCR-testi, joka on otettu enintään 48 tuntia ennen aktiviteetin alkamista

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4 /5

perustuen 184 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,3/5
 • Kuljetus
  4/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,4/5
 • Turvallisuus
  4,3/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Santorinin saari on jotain, joka sinun täytyy nähdä ainakin kerran elämässäsi. Tämä kiertue on paras tapa vierailla saarella Kreetalta. Siellä on kuitenkin hyvin tungosta. Oppaamme oli paikallinen ja hän vahvisti, että siitä on varmasti tulossa ongelma. Mutta se on todella jotain nähtävää, varsinkin Oia. Ottakaa vain huomioon, että koko asia on hyvin pitkälti niin sanotusti "massaturismia". Muuten on erittäin mukavaa nähdä kaikki Firan kaupat ja pienet kaupat ja nähdä kauniita nähtävyyksiä. Siellä on myös runsaasti aikaa saada jotain kunnollista syötävää. Tulivuorta voi halutessaan päästä lähemmäksi, mutta se maksaa ylimääräistä, enkä suosittele luopumaan Firan ajasta. Firassa ei ole rantaa. En tiedä miksi he kirjoittavat, että olet käynyt rannalla, koska se ei yksinkertaisesti ole totta. Oppaamme sanoi, että sen täytyy olla virhe. Kuljetus veneellä oli niin miellyttävä kuin voi olla. Se on kuin istuisi lentokoneessa. Muista, että matka Santorinille kestää noin 3 tuntia.

Lue lisää

19. kesäkuuta 2022

Kolmen tunnin venematkan jälkeen saavu saarelle ja saat bussin ja ranskalaisten oppaiden huolen. Lähtö OIA:lle, jossa maisemat ovat postikortin ja Instagramin arvoisia! 1h FIRAn lähdön jälkeen tai vapaata aikaa noin 2h30 jää kaupungille tehdäksemme mitä haluamme. Ohje ylhäällä! Erittäin hyvin hallita ja tiedottaa saarella. Hintaan nähden huomaan, että kaupunkivierailuihin voi mennä vähän aikaa, enemmän aikaa liikenteessä (laiva + bussi) Kiireinen päivä klo 8.00-19.30.

Lue lisää

11. syyskuuta 2021

Santorini on todella näkemisen arvoinen ja olen iloinen, että sain olla siellä. Siitä huolimatta sinun ei tarvitse huijata itseäsi. Matka on puhtaasti massatapahtuma. Lauttamatka kesti 3 tuntia kumpaankin suuntaan. Aloitimme 30 minuutin viiveellä; mutta sitten ajoi takaisin 30 minuuttia myöhemmin illalla. Kaiken kaikkiaan päivä on pitkä ja uuvuttava. Emme tehneet matkaa tulivuorelle tai mustalle rannalle aikaisempien arvostelujen perusteella. Meillä oli siis tarpeeksi aikaa kaupungeissa. Tekisimme sen uudestaan ja uudestaan. Toivoisin, että maskien käyttöön ja oikeaan käyttöön kiinnitettäisiin enemmän huomiota. Kaiken kaikkiaan matkaa voi ehdottomasti suositella. Mutta mielestäni se on myös suhteellisen kallis.

Lue lisää

28. elokuuta 2021

Tuotteen tunnus: 109648