Päivämatka

Veneristeily Kissamosista: Balosin laguuni ja Gramvousa

Veneristeily Kissamosista: Balosin laguuni ja Gramvousa

Aktiviteetin tarjoaja: CRETAN DAILY CRUISES
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 27 € per henkilö

Lähde koko päivän veneristeilylle Kissamosin satamasta ja näe yksi Kreikan upeimmista paikoista. Vieraile Gramvousan saaren vaikuttavassa venetsialaisessa linnassa, ja ui sitten Balosin laguunin kuuluisissa kirkkaissa vesissä.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Kesto 7 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Isäntä tai vastaanottaja
englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Kävele maailmankuulussa Balos-laguunissa ja ui Kreetan kirkkaissa vesissä
 • Tutustu Gramvousan saareen ja näe kreikkalaisortodoksinen kirkko meren rannalla
 • Ota 20 minuutin vaellus ylös venetsialaiseen linnaan ja nauti näkymistä Balosille
 • Risteile lahdella ja näe valtava luola, jonka uskotaan olleen muinainen telakka
 • Kokeile kreetalaisia erikoisuuksia ja juomia laivan itsepalveluravintolabaarissa
Koko kuvaus

Vene lähtee Kissamos satamasta ja seilaa lahdella noin tunnin ajan. Ensin lähestyt Gramvousan saarta ja sitten Balosin laguunia tai päinvastoin matkareitistä riippuen.

Risteile jyrkkiä kallioita ja kiviä, uskomattomia suojaisia rantoja ja ääretöntä sinistä taustaa vasten. Sinulla on mahdollisuus nähdä suuri luola, jonka uskotaan olevan ikivanha telakka.

Lahden päässä vene kulkee Gramvousan saaren ja Cape Vouxan välillä. Maisema on henkeäsalpaava Valentin, Pontikonisin, Balos Lagoonin ja Imeri Gramvousan taustalla. Laiva saapuu pieneen Gramvousan satamaan, jossa viivyt noin 2 tuntia. Gramvousan sijainti, Kreetan luonto, legendat ja alueen myrskyisä historia huokuu maagista auraa.

Maisema on upea ja rantaa koristaa yksinäinen hylky. Saaren korkeinta kohtaa, jyrkän kallion huipulla, 137 metrin korkeudessa, hallitsee kuuluisa Gramvousan linna. Voit myös uida Agioi Apostoloin kirkon viereisellä alueella, jäädä laivaan rentoutumaan tai pitää hauskaa vesiliukumäellä. Kahden tunnin pysähdyksen jälkeen Gramvousalla vene lähtee Balosin laguunille, jonne saavutetaan noin 20 minuutin kuluttua. Balos on listattu yhdeksi maailman parhaista rannoista. Tämä eksoottinen rantalaguuni ja harvinainen luonnonmonumentti sijaitsevat Gramvousan niemimaan ja Tiganin niemen välissä.

Voit uida haaleassa, turkoosinsinisessä vedessä, rentoutua vaaleanpunaisella hiekkarannalla tai ihailla luonnon kauneutta, kallioita ja yläpuolellasi kohoavia kallioita. Sinulla on mahdollisuus oleskella tässä paratiisissa noin 3 tuntia.

Sisältää
 • Isäntä tai vastaanottaja
 • Kuljetus aktiviteetin aikana: Nähtävyysristeily
  Ei sovellu
  • Pyörätuolia käyttävät
  Covid-19-varotoimenpiteet
  Turvatoimenpiteet käytössä
  • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
  Matkailijoiden vaatimukset
  • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä
  • Sinun on täytettävä matkustustietolomake
  • Sinulta tullaan mittaamaan lämpötila kuumeen varalta

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Saavuthan kioskille vähintään 40 minuuttia ennen laivan lähtöä. Kiosk of Cretan Daily Cruises löytyy Kissamosin satamasta. Laiva lähtee Kissamosin satamasta (Kastelli), jonne pääsee Hanian alueelta autolla tai bussilla. Kissamosin satamassa on ilmainen pysäköintialue.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Ota mukaasi

  • Hattu
  • Uima-asu
  • Pyyhe
  • Aurinkovoide
  • Vesi

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Päästäksesi linnaan, sinun on käytettävä kävelykenkiä
  • Kissamosin kunta perii ennen koneeseen nousua jokaisesta lipusta 1 € hallintomaksuna yli 13-vuotiailta matkustajilta Balos Lagoonissa
  • Laivan baari tarjoaa perinteisiä kreetalaisia herkkuja ja muita ruokaruokia ja hyväksyy sekä luottokortin että käteisen
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,2 /5

  perustuen 1420 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Opas
   3,2/5
  • Kuljetus
   3,7/5
  • Hinta-laatusuhde
   4,1/5
  • Turvallisuus
   4,3/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Todella hyvä ulkoilupäivä. Ole valmis olemaan suuressa veneessä noin 300-400 muun ihmisen kanssa. Varsinainen aika Baloksella oli 2 tuntia ja todellinen aika Gramovousalla 1 h 30 minuuttia, mutta se tuntui silti riittävän pitkältä, sillä Balosilla oli sinä päivänä uskomattoman tuulinen ilman suojaa - tuuli nostaa hiekkaa tuskallisesti! Haluaisin palata soittopäivänä. Tarvitset lenkkeilykenkiä tai kävelykenkiä, jos aiot kävellä Gramvousan linnaan, sillä polku on hieman epätasainen ja löysä, vaikka portaat ovat suurimman osan matkasta.

  Lue lisää

  11. lokakuuta 2021

  Suuri vene rajoitetulla määrällä covidin vuoksi. Lautojen henkilökunta oli erinomaista ja tilat pidettiin puhtaina ja siisteinä. Lounas oli saatavilla noin 10 euron salaattijuoman pää- ja makeaksi ja ruoka oli maukasta. Vain tarpeeksi kauan kullakin sivustolla, mutta varoitan, kaikki vanhaan linnoitukseen asti on haaste - päätimme ottaa laukkumme mukaamme ja ylimääräinen 6/7 kilon kantaminen oli ehdottomasti verotusta - mutta kannattaa, koska näkymät ovat upeat. Kaiken kaikkiaan loistava päivä - kiitos.

  Lue lisää

  19. kesäkuuta 2021

  Se on matkakokemus, joka on sisällytettävä vierailulle Kreetalle. Jos sää sallii, veneretki on erittäin hiljainen, houkutteleva näkymiltään ja vie sinut kohteisiin, kuten saarelle ja sen venetsialaiselle linnoitukselle, josta, jos aiot kiivetä, voit nähdä vuosisatojen takaisen arkkitehtuurin, vaikuttava maisema Äärettömästä merestä ja taivasta, joka on täynnä saaria mihin tahansa katsot. Tuntuu siltä, että rinta turpoaa, kun hengität niin puhdasta ilmaa ja energia imeytyy ympäristöstä. Baloksen laguuniin muodostuvat erilaiset rannat antavat sinun sitten kävellä sen matalien vesien läpi ja käydä läpi sen kokonaan, ja vaikka se on suuri, voit myös kävellä kohti syvempiä alueita ja nauttia rauhallisista kylvyistä rauhallisilla vesillä. Hieno hiekka, valkoinen joillakin sektoreilla ja vaaleanpunainen muilla alueilla, antaa vesille kiteisen taustan, minne katsotkin. Sinun on vain oltava varovainen tuulen, paahtavan auringon kanssa ja käytettävä erityisiä jalkineita paikoille, joissa on kivi

  Lue lisää

  16. lokakuuta 2019

  Tuotteen tunnus: 157110