Lisää päivät

KreetaRantamatkat

Suosituksemme kategoriassa Kreeta Rantamatkat

Gramvousan ja Baloksen laguunin risteily alkaen Kissamosta

1. Gramvousan ja Baloksen laguunin risteily alkaen Kissamosta

Tämä Kissamoksesta alkava päiväristeily esittelee sinulle Baloksen laguunin ja Gramvousan saaren. Katsele vaikuttavia näkymiä, pulahda upeaan veteen, paistattele päivää rannoilla ja vieraile Gramvousan linnakkeessa. Elämyksesi lähtee Kissamoksen satamasta. Risteily lahdella kestää noin tunnin. Koet risteilyllä ensin asuttamattoman Gramvousan ja sen jälkeen Baloksen laguunin, tai päinvastoin, matkasuunnitelmasta riippuen. Upean sinisen meren lisäksi vaikuttavat sannat ja kalliot luovat upean taustan kierrokselle. Näe suuri luola, jonka sanotaan olleen muinainen telakka. Päästyäsi lahden päätyyn voit mennä Vouxa-lahden sekä Gramvousan saaren välistä. Koe Valentin, Pontikonosin, Baloksen laguugin ja Imeri Gramvousan kaltaiset nähtävyydet ja niiden maisemat. Opi Gramvousan satamaan saapuessasi alueen luonnosta, monivaiheisesta historiasta ja tarinoista. Näe ranta, jossa makaa vain yksinäinen haaksirikkoutunut hylky. Ihastele Gramvousan korkeimman huipun kohdalla olevaa upeaa linnaa. Voit joko laskea täällä vesiliukumäessä tai uida Agioi Apostoloi -kirkon tuntumassa olevan vesistön luona. Seuraava etappi kierroksella on Baloksen kuuluisa laguuni. Tiganin lahden ja Gramvousan niemen väliin sijoittuva laguuni kuuluu koko planeetan upeimpien rantojen joukkoon. Pulahda uimaan vesiin, ihaile vaikuttavia maisemia tai käy vaaleanpunaisen hiekkarannan luona. Tämän jälkeen paluumatka alkaa.

Hania: Päiväkierros Elafonisin saarelle.

2. Hania: Päiväkierros Elafonisin saarelle.

Tämä hotellikuljetukset sisältävä elämys tutustuttaa sinut Kreetan lounaispuoleen. Haniasta alkava kierros vie sinut Elafonisin saarelle. Pulahda uimaan upeaan siniseen veteen, ihaile saaren maisemia ja rentoudu pinkillä rannalla. Elämyksesi alkaa, kun sinut noudetaan hotelliltasi. Ihaile vaikuttavaa vehreyttä matkalla kohti saarta. Näe paikalliset kylät ja Topolian rotko. Eloksen kylässä, joka tunnetaan sen kastanjapuista, voit pistäytyä tauolla nauttimassa aamiaista ja kahvia. Kun saavut Elafonisiin, vietä neljä tuntia nauttien vedestä ja rannan rentouttavasta tunnelmasta. Muista myös nauttia herkullinen lounas paikallisessa tavernaravintolassa. Lounas ei kuulu kierroksen hintaan. Aivan Kreetan saaren tuntumassa sijaitsevaan Elafonisiin pääset helposti kahlaamalla veden läpi. Luonnonsuojelualueenakin tunnettu saari ja ranta ovat todellinen luonnonkaunis ihme.

Balos ja Gramvousa, risteily, kuljetukset ja venelippu

3. Balos ja Gramvousa, risteily, kuljetukset ja venelippu

Koe Kreetan läntinen osa koko päivän risteilyllä, jonka aikana voit vierailla ikonisilal Balosin laguunilla ja Gramvousan saarella. Ajelehdi Baloksen laguunilla auringosta nauttien. Päiväkierroksen aikana voit myös vaeltaa Gramvousan linnalle. Elämyksesi alkaa hotelliasi lähellä olevalta noutopaikalta, josta matkaat ilmastoidulla linja-autolla Kissamoksen satamaan, Kasteliin. Hyppää sitten tilavan aluksen kannelle, josta löytyy ravintolabaari sekä avoin kansi. Elämyksesi aikana voit ajelehtia rannalla ja bongailla vedestä käsin upeaa kivikalliota. Baloksen laguunille saapuessasi voit nauttia valkoisesta hiekasta ja kirkkaasta vedestä. Vietä pari tuntia rentoutuen ja luonnosta nauttien. Paistattele auringossa, snorkailu ja ui. Halutessasi voit myös kävellä kalliolle ja ottaa upeita valokuvia. Suuntaa seuraavaksi Gramvousan saarelle, joka oli aikanaan merirosvojen suojalahti. Tutustu alueeseen vapaasti noin 90 minuutin ajan. Voit halutessasi vaeltaa 137 metrin korkuisen kallion päälle rakennetulle venetsialaislinnalle. Katsele upeita näkymiä Egeanmerelle ja ympäröiville luonnonmaisemille. Palaa lopuksi rannalle ja pistäydy vielä uimassa ennen paluumatkaa Kissamoksen satamaa. Kierros päättyy bussikuljetuksella takaisin hotellisi alueelle. Matkasuunnitelma Lähtö Kissamoksen satamasta, klo 10.40 Balosin laguuni tai Gramvousan saari, riippuen sääolosuhteista ja kapteenin valinnasta klo 11.20 Matka Balosista Gramvousan saarelle (tai toiseen suuntaan), klo 13.30 Saapuminen Balosin laguunille, klo 13.50 Lähtö Balosista, klo 16.30 Saapuminen Kissamosin satamaan, klo 17.45

Rethymnosta: Damnoni Beach & Damnoni Beach: Päiväretki Prevelin rannalle ja Damnonin rannalle

4. Rethymnosta: Damnoni Beach & Damnoni Beach: Päiväretki Prevelin rannalle ja Damnonin rannalle

Tutustu kolmeen Kreetan etelärannikon kuuluisimpaan rantaan. Matkusta villin Kourtaliotisin rotkon läpi, jossa pysähdyt katsomaan upeita vesiputouksia ja Preveli-joen lähteitä, jotka virtaavat rotkon sisällä ja joista syntyy joki Prevelin rannalla. Ensimmäinen pysähdys etelässä on Damnonin hiekkarannalla, jossa vene odottaa viedäkseen sinut Palm Beach Prevelille Kourtaliotisin rotkon eteläpäässä, Preveli-joen suulla.Preveli-joen eteläpäässä. Nauti aikaa upeaan uintiin Libyanmeren kristallinkirkkaissa vesissä, ota aurinkoa ja rentoudu, ja lähde lyhyelle vaellukselle trooppisen metsän läpi. Vieraile Kreetan eteläosassa ja pysähdy yllä olevalla näköalapaikalla, josta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä ja ottaa upeita kuvia. Kipeä veneeseen, joka vie sinut Preveliin, joka on ainutlaatuinen sekoitus hiekkarantaa ja vihreää jokea, jota reunustavat palmumetsät ja kallioinen ympäristö. Täällä sinulla on aikaa nauttia virkistävästä Libyanmerestä ja Kreetan auringosta. Jatka Damnonin hiekkarannalle, jossa vene odottaa viedäkseen sinut Palm Beach Preveliin, joka sijaitsee Kourtaliotisin rotkon eteläpäässä, Preveli-joen suulla.Hyvä on, että pääset Prevelin palmurannalle. Nauti aikaa upeaan uintiin Libyanmeren kristallinkirkkaissa vesissä, ota aurinkoa ja rentoudu, ja lähde lyhyelle vaellukselle trooppisen metsän läpi. Hyppää takaisin veneeseen ja palaa takaisin Damnonin hiekkarannalle. Seuraava pysähdyspaikka on pieni lomakohde Plakias, joka sijaitsee luonnollisella lahdella. Täällä voit syödä lounasta, käydä taas uimassa tai tehdä ostoksia. Palaamme Rethymnoon toista tietä ajamalla vaikuttavan Kotsifoun rotkon läpi.

Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

5. Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

Lähde koko päivän kestävälle opastetulle retkelle Koillis-Kreetalle ja tee veneretki Spinalongan saarelle. Vieraile Agios Nikolaoksessa ja sen kuuluisalla järvellä ja tutustu Eloundan viehättävään kylään. Aloita päivä vierailemalla Agios Nikolaoksessa ja tutustu Mirabellon lahden rantaan. Tutustu kaupunkiin, joka on kuuluisa keskellä sijaitsevasta järvestään sekä ostosmahdollisuuksistaan ja kahviloistaan. Varaa aikaa kävelylle nauttiaksesi maisemista, shoppailemaan tai nauttimaan drinkki jossakin järven ympärillä sijaitsevista lukuisista kahviloista. Tutustu keskiviikkoisin järjestettäviin ulkoilmamarkkinoihin. Siirry tutustumaan Eloundan kylään, entiseen kalastajakylään saaren pohjoisrannikolla. Lähde Eloundasta risteilylle Spinalongan saarelle. Opi saaren vilkkaasta historiasta venetsialaisten ja turkkilaisten kodista lepraa sairastavien eristyspaikaksi. Kokeile saarta, joka on tullut suositummaksi vuonna 2005 julkaistun historiallisen romaanin "The Island" jälkeen, joka kertoo siitä, miten spinalongalaiset elivät Spinalongassa. Yhdy niihin satoihin ihmisiin, jotka tulevat saarelle päivittäin vierailemaan ja oppimaan sen historiaa.

Rethymnonista: koko päivän Land Rover Safari Preveliin

6. Rethymnonista: koko päivän Land Rover Safari Preveliin

Löydä Preveli tällä Land Rover -safarilla Rethymnosta. Ihaile kauniita maisemia, maistele paikallisesti tuotettua rakia, käy uimassa ja tutustu Prevelin palmumetsään ennen kuin palaat Rethymnoniin.Hyvästi. Hyödy noutamisesta hotellistasi. Aloita nauttimalla henkeäsalpaavista näkymistä Prassesin rotkoon. Etsi paikallisia villieläimiä, kuten vaikuttavia korppikotkia, jotka asuvat rotkossa. Jatka Potamon padolle ja ihaile järven rannalle rakennettua pientä kirkkoa, joka on muistutus uskonnon merkityksestä saarella. Kulje tyypillisten kylien, kuten Karinesin ja Spilin, läpi ja tutustu paikallisiin tapoihin ja tottumuksiin. Nauti kylässä tuotettua aitoa rakia muiden erikoisuuksien ohella perinteisessä tavernassa, josta on näkymät Libyanmerelle. Ui Prevelin kristallinkirkkaissa vesissä ja tutustu palmumetsään. Tunne tuuli hiuksissasi, kun palaat takaisin luontoon Kourtaliotikon rotkossa. Lopeta retki nauttimalla Rethymnon panoraamanäkymistä ennen kuin jätät sinut hotellillesi.

Hania: Menies Beach & Chironisia Bay Cruise with Snorkeling: Menies Beach & Chironisia Bay Cruise with Snorkeling

7. Hania: Menies Beach & Chironisia Bay Cruise with Snorkeling: Menies Beach & Chironisia Bay Cruise with Snorkeling

Tutustu kahden koskemattoman rannan villiin luonnonkauneuteen ja kristallinkirkkaisiin vesiin tällä opastetulla risteilyllä, joka lähtee Hanian saarelta Meniesiin ja Chironisia-lahdelle. Käytä mukana toimitettuja snorklausvälineitä paljastaaksesi uponneen tykin ja vaunun jäänteet toisesta maailmansodasta. Valitse retki, joka tavataan laivalla Kolymbarin satamassa tai johon sisältyy kätevä nouto ja kyyditys hotellista tietyistä paikoista Pohjois-Haniassa. Lähde liikkeelle mukavalla ja tilavalla veneellä. Kokeile tuulta hiuksissasi, kun liu'utat Meniesin rannalle, joka sijaitsee muinaisen Diktynnan paikalla, jossa sijaitsi jumalatar Vritomartiksen tärkein temppeli. Tutustu muinaisen roomalaisen temppelin jäänteisiin sekä 9. vuosisadalla hylättyyn Pyhän Yrjön luostariin. Pukeudu snorkkelivarusteisiin ja tutki vedenalaisia esineitä toisen maailmansodan ajalta, ennen kuin suuntaat Chironisia-lahdelle, pienelle piilossa olevalle lahdelle, jonne pääsee vain meren kautta. Sukella syvänsinisiin vesiin, joissa voit uskaltautua pieniin luoliin snorkkelivarusteiden avulla.

Heraklionista: Heraklion: Gramvousa ja Balos-risteily ja hotellin nouto

8. Heraklionista: Heraklion: Gramvousa ja Balos-risteily ja hotellin nouto

Aloita nouto Heraklionista tai sen lähialueelta. Aja bussilla Kastelliin ja nouse veneeseen. Balos are Gramvousa sijaitsevat saaren länsiosassa. Riippuen alueesta, jossa hotellisi sijaitsee on noin 4 tuntia bussilla paikkaan, josta veneet lähtevät. Astu veneeseen Kastellin kylästä ja suuntaa Balosin laguunille, jossa sinulla on runsaasti aikaa uida rauhallisissa kristallinkirkkaissa vesissä, kävellä kultaisella hiekkarannalla ja nauttia auringosta rentoutuessasi. Risteile läntisen Kreetanmeren poikki ja saavu rauhalliseen Gramvousaan. Ui rannikkoa pitkin ja kävele ylös kukkulalla sijaitsevalle linnalle ihailemaan panoraamanäkymiä luonnonmaisemiin, kun vaellat sinne ylös. Kuljettajat odottavat teitä satamassa, jotta voitte aloittaa paluukyydin Heraklioniin.

Heraklionista: Elafonisi Beach Day Tour kanssa Pickup

9. Heraklionista: Elafonisi Beach Day Tour kanssa Pickup

Vietä 4,5 tuntia nauttien Elafonisin saaresta. Älä unohda kameraa, sillä haluat varmasti ikuistaa tämän saaren vaaleanpunaiset hiekkarannat ja kirkkaat Egeanmeren aallot. Päivä alkaa noutamisella lomakohteesi lähellä sijaitsevasta tapaamispaikasta. Matkusta 4 tuntia Elafonisiin, ihastellen matkan varrella kanjoneita, laaksoja ja piilotettuja kyliä. Opi lisää Kreetasta ja sen historiasta paikalliselta oppaalta. Tee 20 minuutin pysähdyksen venytelläksesi jalkojasi tai napataksesi nopean aamiaisen ennen määränpäähän saapumista. Saarelle saavuttuaan vieraat voivat vapaasti uida kirkkaissa vesissä, ottaa aurinkoa hiekkarannalla tai rentoutua ja ottaa juotavaa välipalabaarissa. Vierailun päätteeksi tavataan bussissa paluumatkaa varten Heraklioniin. Matka kestää noin 4 tuntia, riippuen liikenteestä ja kyydistä poistumispaikasta.

Iraklion: Gortyn: Matalan ranta, Hippien luolat ja Gortynin päiväretki

10. Iraklion: Gortyn: Matalan ranta, Hippien luolat ja Gortynin päiväretki

Tee ilmastoidulla bussimatkalla Etelä-Kreetan halki tällä päiväretkellä, jonka nouto tapahtuu Heraklionista. Matkusta ajassa taaksepäin, kun tutustut Kreetan historiaan Gortysin arkeologisella alueella, ja sinulla on runsaasti vapaa-aikaa nauttia Matalan värikkäässä merenrantakaupungissa.Vapaa-aikaa on runsaasti. Nouto majoituspaikastasi valituissa paikoissa Kreetalla aamulla. Aja 1,5 tuntia Gortysin arkeologiselle kohteelle. Osta lippu kohteeseen ja tutustu nähtävyyksiin 5000 vuoden ajalta Kreetan historiasta. Aja lyhyellä ajomatkalla Matalaan ja vietä 4,5 tuntia vapaa-aikaa, jonka aikana voit käydä uimassa, ottaa aurinkoa rannalla, ostaa lipun paikallisiin luoliin tai syödä lounasta viehättävässä rantakahvilassa.Hetkellä voit nauttia lounaan viehättävässä rantakahvilassa. Palaa majapaikkaasi Kreetalla Matalassa vietetyn vapaa-ajan päätteeksi.

Saatavilla olevat aktiviteetit

133 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 9

Kreeta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kreeta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kreeta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 2 235 arvosteluun

Pysymällä Haniassa otimme tämän kiertueen ja suosittelemme sitä. Lähtö klo 8 meille, koska bussi poimii osallistujat matkallaan. Saapuminen klo 11 "aamiaistaukolla" tien päällä. Paikan päällä 4 tuntia nauttia rannasta ja sen laguunista. Sepä ihanaa !! Paluumatkalla pysähdy tavernaan lounaalle. Siinä on pieni haittapuoli: kaikki bussit pysähtyvät samassa paikassa: paljon ihmisiä ja nopea ateria. Kiitos Simonalle, oppaallemme, joka antoi meille paljon selityksiä koko matkan varrella. Iso KIITOS kuljettajallemme, koska tie on välillä hyvin kapea.

Teimme tämän retken syyskuun lopussa. Päivä oli täydellinen: hyvin yksinkertainen yhteydenpito operaattoriin, täsmällinen kuljetus, ystävällinen kuljettaja, vene (lautta) puhdas ja ateriapalvelu. Olimme ottaneet ateriavaihtoehdon, yksinkertaisen ja laadukkaan välipalan. Molemmat pysäkit ovat yleviä. Älä unohda ottaa mukaan hyvät lenkkarit ja aquashoes/sukelluslasit saadaksesi kaiken irti.

Baloksen laguuni on jotain ainutlaatuista ja vierailun arvoinen, jos vietät lomaa Kreetalla. Retkilaiva on valtava, siellä on wc:t, kaksi baaria ja laivalla voi vuokrata sateenvarjoja. Ennen laivaan nousemista tulee käydä lipunmyynnissä maksamassa pääsylippu (1 € per henkilö) Balokseen.

Loistava ! Erittäin hyvin järjestetty, meillä on aikaa nauttia retkistä! Ihana pieni risteily! Pahoittelemme vain pöydän istumapaikkojen puutetta, jotta voisimme syödä hiljaa veneessä (syöjät istuvat siellä..) Tästä huolimatta erittäin hyvä kokemus, jota suosittelen epäröimättä

Very friendly and polite tour guide, bus drivers were also very nice, fantastic experience