Päivämatka

Rethymno/Chania: Imbrosin rotko -vaellus

Aktiviteetin tarjoaja: TravelPath RETHYMNOTOURS.GR

Rethymno/Chania: Imbrosin rotko -vaellus

Aktiviteetin tarjoaja: TravelPath RETHYMNOTOURS.GR
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 31 € per henkilö

Tutustu Imbroksen historiaan ja kauniiseen luontoon.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Kesto 8 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti, venäjä
Sisältää noudon.
Nouto on majoituksestasi. Saat paikalliselta kumppanilta sähköpostin, jossa on noutotiedot. Nouto alkaa ilmoitettua aloitusaikaa aikaisemmin.

Elämys

Kohokohdat
 • Ui Libyan meren virkistävissä vesissä
 • Nauti perinteinen välimerellinen ateria paikallisessa ravintolassa
 • Ihaile upeita maisemia
Koko kuvaus
Tutustu Imbroksen rotkoon, joka kulkee rinnakkain paremmin tunnetun Samarian rotkon kanssa. Vaikka Imbroksen rotko onkin pienempi, monet haluavat kokea sen sillä kyseessä on erittäin erilainen vaelluselämys Samarian rotkoon verrattuna. Rotkon 11 kilometristä 8,5 soveltuu patikointiin. Koe luonnonkauneus kapeassa käytävässä ja koe upeat kivimuodostelmat.  Legendan mukaan Imbroksen nimi annettiin kylälle ja rotkolle kahden kreikkalaisen veljen mukaan, jotka asuivat alueella tultuaan karkotetuksi Imbroksen saarelta. Imbroksen rotko oli tärkeä polku yhdistäen Chanian ja Horan Sfakionin. Toisen maailmansodan aikaan Kreikka liittolaisineen hävisi Kreetan taistelut, ja useat brittisotilaat kävelivät Imbroksen rotkoa pitkin Etelä-Kreetaan päästäkseen Egyptiin.  Vaelluksen jälkeen voit pulahtaa uimaan virkistävään Libyan mereen. Syö lounasta paikallisten kanssa tavernassa. 
Sisältää
 • Koko päivän bussimatka
 • Ammattimainen opas
 • Nouto ja palautus hotellillesi ja sieltä pois
 • Sisäänpääsy rotkoon (2,50 €)
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki vaadittavat suojaimet tarjotaa
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Sinun tulee noudattaa sosiaalista etäisyyttä ajoneuvoissa
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,2 /5

perustuen 54 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,5/5
 • Kuljetus
  4,5/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Turvallisuus
  4,7/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Varasin alun perin Samarian rotkon matkan, mutta koska se peruttiin sääolosuhteiden vuoksi, tarjottiin tätä päivän vaihtoehdoksi. Itse vaellus on melko helppo, sen suorittamiseen menee melkein 3 tuntia, teimme sen noin 2:ssa runsailla valokuvapysähdyksillä, joten vaikka et olisikaan superkuntoinen, se on mahdollista, mutta varaudu siihen, että melkein koko polku on alamäkeen ja kallioilla, joten sopivat jalkineet ovat tärkeitä, koska ne voivat olla kovaa polvillesi ja nilkoihin. Toinen pysäkki Sfakionissa meren rannalla oli mukava, mutta lyhyt, koska sää oli liian kylmä/tuulinen meressä uimiseen, mukavampana päivänä se on varmasti myös ihana kokemus. Kaikki oli erittäin hyvin järjestetty ja Ingrid on ihana opas, voin suositella tätä matkaa, jos haluat mieluummin valita helpomman mutta samanlaisen seikkailun Samariaan.

Lue lisää

17. lokakuuta 2021

Kaikki oli järjestetty erittäin hyvin. Meidät haettiin läheltä yöpymispaikkaamme ja ajettiin rotkon alkuun. Piti ostaa omat liput. Varmista, että sinulla on käteistä ennen lähtöä, koska lippukassa hyväksyy vain käteisen, eikä siellä ole pankkiautomaattia. Varmista myös, että sinulla on vettä, koska toisin kuin Samaria rotko, sisällä ei ole vettä missään. Voit odottaa toisella puolella olevassa tavernassa bussiasi, joka vie sinut merelle. Meillä oli vain noin tunti aikaa päästä rannalle, uida, vaihtaa ja tulla takaisin, mutta se riitti. Sitten bussi vei meidät kaikki kotiin. Hieno kokemus!

Lue lisää

5. syyskuuta 2020

We had a lot of stress booking this trip one was cancelled we had three different pick up times two pick up points and two days on the phone trying to sort out wish we drove ourselves wasted valuable holiday time the tour itself was really good but will never use this sort of booking again Sally and Richard sheppard

20. toukokuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 162671