Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Päivämatka

Hania/Rethymno: Knossos & Heraklionin arkeologinen museo.

Aktiviteetin tarjoaja: TravelPath RETHYMNOTOURS.GR

Hania/Rethymno: Knossos & Heraklionin arkeologinen museo.

Aktiviteetin tarjoaja: TravelPath RETHYMNOTOURS.GR

alkaen 27 € per henkilö

Matka ajassa taaksepäin ja vieraile Minoan-palatsissa Knossoksessa päiväretkellä Rethymnonista. Opi lisää muinaisesta sivilisaatiosta Heraklionin arkeologisessa museossa.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 8 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Kuljettaja
englanti
Sisältää noudon.
Nouto hotelliltasi Rethymnonissa tai hotellin lähellä olevasta kohtaamispaikasta sopimuksen mukaan.
Yksityinen ryhmä saatavilla

Elämys

Kohokohdat
 • Matka takaisin kuningas Minoksen päiviin Knossoksen palatsissa
 • Opi lisää muinaisista minolaisista Heraklionin arkeologisessa museossa
 • Hanki vapaa-aikaa ostoksille ja syömiseen Heraklionin keskustassa
Koko kuvaus
Noudon jälkeen hotellistasi Rethymnonissa matkusta pitkin Kreetan pohjoisrannikkoa mukavalla bussilla. Mene Knossoksen arkeologiselle alueelle, jonne kuningas Minos rakensi palatsinsa. Hanki 2 tunnin opastettu kierros Daedalusin suunnittelemaan monumenttiin niin kiehtovalla tavalla, ettei kenenkään vierailijan sanottu löytävän tiensä ulos ilman oppaan apua! Matkaa kuningas Minoksen ja minolaisen sivilisaation uskomattoman historian halki ja kuule Kreetan legendoista saaren aikoinaan suurimmassa palatsissa. Aja sitten muinaiseen Heraklionin kaupunkiin opastetulle kierrokselle Heraklionin arkeologiseen museoon. Opi lisää saaresta, jota pidetään yhtenä maailman hienoimmista museoista, joka on omistettu minolaiselle taiteelle ja jossa on monia historiallisia freskoja, koruja, patsaita ja paljon muuta. Hanki vapaa-aikaa kahville tai lounaalle ja osta matkamuistoja kaupungin keskustasta ennen paluumatkaa Rethymnoon.
Sisältää
 • Hotellin nouto ja palautus
 • Kuljetus bussilla
 • Pääsyliput (20 €)

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,1 /5

perustuen 85 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,3/5
 • Kuljetus
  4,4/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Turvallisuus
  4,3/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Kiertue oli hyvin järjestetty. Olimme varanneet kiertueen hyvin lyhyellä varoitusajalla ja yhteydenpito etukäteen oli loistava. Opas oli hieno. Vaikka retken kuvauksessa sanottiin, että kiertue olisi englanniksi, hän puhui myös saksaa hyvin ja kommunikoi kaiken molemmilla kielillä. Bussissa oli rikki Heraklionissa kytkin ja hyvin lyhyessä ajassa tuli korvaava bussi ja kun olimme Knossoksessa, vanhaa bussia jopa korjattiin. Loistavaa kriisinhallintaa. Tämä oli ensimmäinen varaukseni GetyourGuiden kautta, ja varaan uudelleen milloin tahansa.

Lue lisää

15. lokakuuta 2021

Museo oli ylivoimainen! Knossos itsessään on myös erittäin mielenkiintoinen. Jälkimmäinen kuitenkin varsinkin siksi, että meillä oli erittäin hyvä opas, jonka jouduimme maksamaan itse (12,00 pp, vain 2 osallistujalla se olisi maksanut 20,00 pp). Luulimme, että se sisältyi hintaan. Mutta kolmella (!) kielellä taitava opas oli vain vastuussa siitä, että se selitti meille tarkalleen, mistä voimme löytää mitä, missä ja kuinka korkeat sisäänpääsymaksut ovat jne. bussimatkan aikana. Valitettavasti sitä ei ole listattu hyvin läpinäkyvästi kiertueen kuvauksessa. Se, mitä näimme itse Heraklionista, ei ollut meille niin hienoa, mutta meillä ei myöskään jäänyt paljon aikaa laajempaan kävelyyn kaupungin halki.

Lue lisää

16. lokakuuta 2020

Hyvin järjestetty, sen arvoinen

George oli loistava opas (se on enemmän kuin matkanjärjestäjän kuin oppaan rooli) - puhui neljällä(!) kielellä kreikkaa lukuun ottamatta. Kiertue antoi meille runsaasti aikaa kävellä Heraklionissa, vierailla hämmästyttävässä arkeologisessa museossa ja toi sitten meidät Knossoksen palatsiin, jossa maksoimme 10 euroa lisää opastetusta palatsista. Tietysti voit tehdä kaiken tämän itse, mutta tämä kiertue oli kätevä tehdä meille, koska emme vuokranneet autoa Kreetalla.

Lue lisää

12. lokakuuta 2019

Tuotteen tunnus: 67252