Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Päivämatka

Rethymnosta: Rethymnon: Kreetalainen yö

Aktiviteetin tarjoaja: TravelPath RETHYMNOTOURS.GR

Rethymnosta: Rethymnon: Kreetalainen yö

Aktiviteetin tarjoaja: TravelPath RETHYMNOTOURS.GR

alkaen 57 € per henkilö

Nauti kreetalaisten vieraanvaraisuudesta, kulttuurista ja historiasta. Osallistu kreetalaiseen folklore-esitykseen, jossa on tanssia ja musiikkia illallisen aikana.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 6 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti kansanmusiikin ja perinteisen kreetalaisen tanssin live-esityksistä.
 • Nauti kansanmusiikin ja perinteisen kreetalaisen tanssin live-esityksistä.
 • Herkuttele herkullisella illallisella kreikkalaisen keittiön ja viinin kera.
Koko kuvaus
Nauti hauskasta johdatuksesta kreetalaiseen kulttuuriin tällä iltakierroksella. Jatka perinteiseen kylään nauttimaan elävästä kreetalaisesta musiikista ja tanssista. Nauti kreikkalaista viiniä ja herkuttele saarelle tyypillisillä ruokalajeilla illallisella. Lähtö Rethymnosta klo 18.30 ja kätevä noutopalvelu hotellin läheltä. Asetu mukavaan kyytiin ja aja 30 minuutin ajomatkan päässä Rethymnonin lähellä sijaitsevalle perheomisteiselle viinitilalle. Anna viihteen alkaa kreetalaisen kansanperinteen esitysten illalla. Saavut illallispaikalle kello 20.30 ja rentoudut perinteisen kreikkalaisen illan viettoon viehättävässä tavernassa. Nauti kreetalaisesta tanssiesityksestä yhdessä perinteisen kreetalaisen musiikkiryhmän kanssa klo 23 asti. Kun olet rentoutunut Kreetan tanssien ja laulujen tahtiin illallisen aikana, hyppää takaisin kyydissäsi ja palaa Rethymnoon.
Sisältää
 • Illallinen
 • Juomat
 • Elävää musiikkia ja kreetalaista tanssia
  Ei sovellu
  • Pyörätuolia käyttävät

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tärkeää tietoa

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Saat tositteen ja noutotiedot (noutoaika-noutopaikka) päivää ennen matkan alkua.
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  1 /5

  perustuen 1 arvosteluun

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Vierailemamme viinitila oli aivan uusi ja moderni. Ehdottomasti ei historiallinen viinitila, kuten kuvaus. Ei näkymää viinikellariin. Tarjottu punaviini oli aivan liian kuuma, mikä teki siitä erittäin voimakkaan maun. Se ei ollut viinipari, kuten luimme kuvauksesta. Meille tarjottiin kuumia parmesanjuustopaloja kovan leivän ja karkeiden kuumien oliivien kanssa. Viinitilassa oli erittäin kuuma, joten oli vaikea nauttia maistelusta. Jotkut ihmiset saivat täysiä lasit toiset vain maistaa. Meidän piti kokeilla vain 3 viiniä. Kuvauksen perusteella odotimme suurempaa valikoimaa. Ravintolan ruoka ei ollut tyypillistä kreetalaista ruokaa. Se oli mietoa kanaa ja riisiä, joita voit saada missä tahansa. Rajoitit vain valitsemaan sianlihan ja kanan välillä. Tarjoilumme oli kuumaa, eikä meille annettu jääämpäriä kuten muille vieraille viinimme jäähdyttämiseen. Tanssijat olivat mahtavia ja tunnelma oli loistava; oli kuitenkin vaikea nauttia illasta ruoka- ja viinivaihtoehtojen kanssa.

  Lue lisää

  7. elokuuta 2021

  Tuotteen tunnus: 396106