Päivämatka

Rethymnonista: Elafonissi Pink Sand Beach Tour

Aktiviteetin tarjoaja: Markidis Travel

Rethymnonista: Elafonissi Pink Sand Beach Tour

Aktiviteetin tarjoaja: Markidis Travel
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 29 € per henkilö

Lähde koko päivän matkalle Elafonissin saarelle Kreetan lounaisosassa. Matkustat ilmastoidulla bussilla ja pysähdyt matkalla kauniiseen Aghia Sofia -luolaan.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Kesto 12 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Ohita lippujono
Opas
englanti, saksa
Sisältää noudon.
Hotellit kohteissa Panormo, Scaletta, Stavromenos, Pigianos Kampos, Adelianos Kampos, Platanias, Rethymno City, Atsipopoulo, Gerani, Kavros ja Georgioupoli

Elämys

Kohokohdat
 • Vietä vapaa-aikaa Elafonissin saarella ihaillen sen ainutlaatuisia maisemia
 • Ohita vanhoja kyliä ja karuja kukkuloita ajaessasi Kreetan lounaisrannikolle
 • Rentoudu Elafonissin puhtaalla vaaleanpunaisella hiekkarannalla
Koko kuvaus

Tämä on tilaisuutesi vierailla yhdellä maailman kauneimmista rannoista. Elafonissi on todella taivas maan päällä, jossa on pehmeää valkoista/vaaleanpunaista hiekkaa, eksoottista kristallinkirkasta vettä ja setripuita, jotka ulottuvat rannikolle asti. Se sijaitsee helposti saavutettavissa olevalla Kreetan lounaispuolella. Sinut noudetaan hotellialueeltasi aamulla. Ensimmäinen pysähdyspaikkasi, jossa voit pitää lyhyen tauon, on Aghia Sofian luola. Täällä voit vierailla luolassa ja nauttia kahvia tai virvokkeita halutessasi. Tämän jälkeen lähdet Elafonissiin. Matkalla Elafonissiin voit nähdä pieniä perinteisiä kyliä yhdistettynä tyypillisiin Välimeren maisemiin sekä karuun maisemaan Topolian rotkon ympärillä.

Kun saavut Elafonissiin, sinulla on 4 tuntia vapaa-aikaa nauttiaksesi upeasta auringosta ja nauttiaksesi tämän rannan sinisen sävyjen kirjosta. Kierroksen päätteeksi sinut palautetaan takaisin majoitukseesi Kreetalla.

Sisältää
 • Ilmastoitu minibussi
 • Englannin- ja saksankielinen opas
 • Nouto hotellilta
 • Ruoat ja juomat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Ota uima-asu mukaasi
 • Muistathan ottaa kameran mukaan
 • Ota mukaasi rahaa ruokaa, juomia, aurinkotuoleja ja aurinkovarjoa varten
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,9 /5

perustuen 166 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  5/5
 • Kuljetus
  4,9/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,8/5
 • Turvallisuus
  4,9/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Elafonisi on niin kaunis! Tietysti sinne on melko pitkä bussimatka Rethymnonista, mutta mielestäni se oli sen arvoista! Oppaamme yritti kovasti varmistaa, että kaikki voivat hyvin matkan aikana, kysyi useammin, oliko liian kylmä vai lämmin ja oli vain erittäin persoonallinen kaveri! Hänellä oli meille monia hyviä vinkkejä. Pienemmästä ryhmästä johtuen se oli melko rentoa. Varasimme toisen kiertueen suoraan palveluntarjoajalta.

Lue lisää

18. syyskuuta 2021

Erittäin mukava kiertue Elafonissiin. Matkaopas Barbara oli erittäin mukava ja yritti kovasti, ja hän kertoi myös monia mielenkiintoisia asioita Kreetalta. Plussaa oli myös, että päivämme ohjelmaa hieman muutettiin - Barbara sanoi, että ajetaan suoraan Elafonissiin ja pysähdytään Agia Sofian luolassa vasta iltapäivällä, koska elokuu on sesonkiaika ja meillä on vielä pieni mahdollisuus solariumiin Elafonissiin - mikä osoittautui oikeaksi päätökseksi! Kaikilla bussissa oli lepotuoleja, puoli tuntia myöhemmin kaikki oli täynnä. Ravintolassa meillä oli tunne, että meitä käsiteltiin suuria määriä, koska siellä oli muutamia muita retkiryhmiä ja kaikki oli erittäin hektistä ja (mielestäni) jotkut ruoat olivat jo valmiiksi kypsennettyjä ja siksi eivät aivan lämpimiä - mutta Sanoin, että olimme siellä sesonkiaikana. Siitä huolimatta matka on erittäin suositeltavaa!

Lue lisää

13. elokuuta 2021

Trippi Ellafonissiin oli kaunis. Kuljettaja Costa oli erittäin mukava ja toi meidät turvallisesti rannalle ja takaisin hotellille. Barbera oli oppaamme matkan aikana. Hän oli erittäin ystävällinen ja hänellä oli paljon hyödyllisiä vinkkejä siitä, mistä löytää hyvää ruokaa ja mukavia paikkoja rannalla. Automatkan aikana Barbera kertoi meille paljon mielenkiintoista tietoa saaresta ja paljon muuta. Yhdessä pidimme matkasta erittäin paljon ja nautimme päivästä.

Lue lisää

21. heinäkuuta 2021

Tuotteen tunnus: 190154