Lisää päivät

KreetaSaarikierrokset

Suosituksemme kategoriassa Kreeta Saarikierrokset

Iraklion: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal

1. Iraklion: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal

Purjehdi eksoottiselle Dian saarelle modernilla ja suurella purjeveneellämme! Tutustu saaren upeaan lahteen ja vietä 6 tuntia puhdasta rentoutumista ja iloa. Purjehdus Diaan kestää noin 1 tunnin, joten lahdelle ankkuroitumisen jälkeen on 4 tuntia aikaa uida, nauttia herkullisesta ruokalistastamme, jonka miehistö valmistaa tuoreeltaan aluksella, ja kokeilla loputtomia vesiaktiviteettejamme, ennen kuin laskemme purjeet palataksemme Heraklioniin nauttimaan vielä 1 tunnin rentouttavasta purjehduksesta. Kun olet ankkurissa lahdella, miehistömme tarjoaa sinulle mielellään mitä tahansa välineitä vesiaktiviteetteihimme ja tarjoilee sinulle runsaasti juomia, joten älä epäröi pyytää sitä heiltä. Voit valita joko aamu- tai iltapäiväristeilyn auringonlaskunäkymällä. Alla annamme sinulle 2 matkan aikataulut. Aamupäivän purjehdusretki: 9:00 AM : Lähtö Heraklionin satamasta. Purjehtiessamme voit nauttia auringosta ja tuulesta, nauttia drinkkejä tai jopa oppia purjehtimaan ja toimia itse kapteenina! 10:15 AM : Saavumme eksoottiselle Dian saarelle. Aikaa uida, tutkia ja kokeilla vesiaktiviteetteja. 12:00 AM : Aika tauolle nauttimaan herkullisesta ruokalistastamme. 12:30 PM : Lisää aikaa uintiin, auringonottoon, rentoutumiseen tai vesiaktiviteettiemme kokeilemiseen. 13:45 PM : Aika sanoa hyvästit kauniille maisemille ja kristallivesille ja asettaa purjeet jälleen kerran, jotta voimme palata Heraklioniin täynnä iloa ja hienoja muistoja! 15:00 : Saavumme Heraklionin satamaan ja toivotamme teille hyvästit toivoen näkevämme teidät uudelleen jollakin matkallamme! Iltapäivän purjehdusretki: 15:00 : Lähtö Heraklionin satamasta. Purjehtiessamme voit nauttia auringosta, tuulesta tai juomista tai jopa oppia purjehtimaan ja toimia itse kapteenina! 16:15 : Saavumme eksoottiselle Dian saarelle. Aikaa uida, tutkia ja kokeilla vesiaktiviteetteja. 18:00 : Aika tauolle ja herkullisen ruokalistan nauttimiseen. 18:30 : Lisää aikaa uintiin, auringonottoon, rentoutumiseen tai vesiaktiviteettiemme kokeilemiseen. 19:45 PM : Aika hyvästellä kauniit maisemat ja kristallivedet ja asettaa purjeet jälleen kerran palataksemme takaisin Iraklioniin ihaillen upeaa auringonlaskua, täynnä iloa ja hienoja muistoja! 21:00 : Saavumme Heraklionin satamaan ja toivotamme teille hyvästit toivoen näkevämme teidät uudelleen jollakin matkallamme! Odotamme innolla, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi laivaan viettämään unohtumattoman päivän!

Hania: Päiväkierros Elafonisin saarelle.

2. Hania: Päiväkierros Elafonisin saarelle.

Tämä hotellikuljetukset sisältävä elämys tutustuttaa sinut Kreetan lounaispuoleen. Haniasta alkava kierros vie sinut Elafonisin saarelle. Pulahda uimaan upeaan siniseen veteen, ihaile saaren maisemia ja rentoudu pinkillä rannalla. Elämyksesi alkaa, kun sinut noudetaan hotelliltasi. Ihaile vaikuttavaa vehreyttä matkalla kohti saarta. Näe paikalliset kylät ja Topolian rotko. Eloksen kylässä, joka tunnetaan sen kastanjapuista, voit pistäytyä tauolla nauttimassa aamiaista ja kahvia. Kun saavut Elafonisiin, vietä neljä tuntia nauttien vedestä ja rannan rentouttavasta tunnelmasta. Muista myös nauttia herkullinen lounas paikallisessa tavernaravintolassa. Lounas ei kuulu kierroksen hintaan. Aivan Kreetan saaren tuntumassa sijaitsevaan Elafonisiin pääset helposti kahlaamalla veden läpi. Luonnonsuojelualueenakin tunnettu saari ja ranta ovat todellinen luonnonkaunis ihme.

Iraklion: Dian saarelle aterioineen.

3. Iraklion: Dian saarelle aterioineen.

Lähde purjehtimaan Heraklionin vanhasta venetsialaisesta satamasta Dia-saarelle purjehdusretkellä. Risteile Välimeren halki. Tunne tuuli ihollasi, viilennä itseäsi meressä snorklaamalla ja uimalla ja nauti täysipainoinen ateria laivalla. Tunnin purjehduksen jälkeen laskeudu ankkuriin Pyhän Yrjön lahteen, saaren suurimpaan lahteen. Vietä siellä 2,5 tuntia uiden, snorklaten ja kalastaen. Tutustu Välimeren biologiseen monimuotoisuuteen ja muinaisen minolaisen sataman jäänteisiin snorklausvälineiden avulla, jotka ovat kaikkien saatavilla aluksella. Tai käytä kalastusvälineitä ja kokeile kalastusta paikallista ekosysteemiä kunnioittaen. Seikkailunhaluisimmat voivat myös kävellä saaren villiä maisemaa pitkin kohti Analipsin kappelia. Palaa myöhemmin laivaan maistelemaan paikallista ruokaa. Istu kannella, nauti ateriasi, ihaile maisemia ja kuuntele musiikkia.

Iraklion: Dia Island Purjehdusristeily snorklaamalla.

4. Iraklion: Dia Island Purjehdusristeily snorklaamalla.

Tarjoamme sinulle mukavan päivän kaukana rannasta. Dia Island on luonnollinen paikka, jossa on vain eläimiä eikä asukkaita. Se on täydellinen tilaisuus olla hiljaisuuden ja luonnon ympäröimänä. Retki alkaa Heraklionin satamasta ja kestää noin puolitoista tuntia päästä Dian saarelle. Matkalla saarelle oppaamme kertovat sinulle saaren historiasta ja voivat vastata kaikkiin Kreetaa koskeviin kysymyksiisi. Saavuttuamme saarelle sinulla on mahdollisuus uida, snorklata, käyttää melontalaitaa, ottaa juotavaa ja rentoutua. Valmistamme sinulle hyvän lounaan, jonka voit nauttia veneessä. Ilmoitamme sinulle, mihin aikaan meidän on palattava takaisin saarelle ja hyvästellä Dian saari. Kun saavumme takaisin satamaan, saatamme sinut takaisin tapaamispaikkaan tai kuljetamme sinut takaisin.

Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

5. Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

Lähde koko päivän kestävälle opastetulle retkelle Koillis-Kreetalle ja tee veneretki Spinalongan saarelle. Vieraile Agios Nikolaoksessa ja sen kuuluisalla järvellä ja tutustu Eloundan viehättävään kylään. Aloita päivä vierailemalla Agios Nikolaoksessa ja tutustu Mirabellon lahden rantaan. Tutustu kaupunkiin, joka on kuuluisa keskellä sijaitsevasta järvestään sekä ostosmahdollisuuksistaan ja kahviloistaan. Varaa aikaa kävelylle nauttiaksesi maisemista, shoppailemaan tai nauttimaan drinkki jossakin järven ympärillä sijaitsevista lukuisista kahviloista. Tutustu keskiviikkoisin järjestettäviin ulkoilmamarkkinoihin. Siirry tutustumaan Eloundan kylään, entiseen kalastajakylään saaren pohjoisrannikolla. Lähde Eloundasta risteilylle Spinalongan saarelle. Opi saaren vilkkaasta historiasta venetsialaisten ja turkkilaisten kodista lepraa sairastavien eristyspaikaksi. Kokeile saarta, joka on tullut suositummaksi vuonna 2005 julkaistun historiallisen romaanin "The Island" jälkeen, joka kertoo siitä, miten spinalongalaiset elivät Spinalongassa. Yhdy niihin satoihin ihmisiin, jotka tulevat saarelle päivittäin vierailemaan ja oppimaan sen historiaa.

Risteily Spinalongaan ja grillaus Kolokythassa Agios Nikolaosista käsin

6. Risteily Spinalongaan ja grillaus Kolokythassa Agios Nikolaosista käsin

Nauti hauskasta risteilystä Kreikan auringossa ja grillaa meren rannalla. Tutustu Kolokythan lahteen ja historialliseen Spinalongan saareen. Aloita päiväsi nousemalla veneeseen Agios Nikolaoksen kauniissa satamassa. Risteile kauniin Mirabellon lahden poikki ennen kuin saavut legendaariselle Spinalongan saarelle. Spinalongan saarella sinulla on puolitoista tuntia aikaa kiertää ja tutustua venetsialaisiin linnoituksiin ja lepran uhrien vanhoihin koteihin. Tutustu saaren historiaan ja saarella 1900-luvun ensimmäisellä puoliskolla asuneisiin ihmisiin maksutta annettavan painetun oppaan avulla. Myöhemmin vene vie sinut Kolokythan saaren toiselle puolelle ja kiinnittyy samannimiselle rannalle. Kolokytha on kaunis lahti, jossa on kristallinkirkkaat turkoosit vedet. Rentoudu, ui ja ota aurinkoa samalla, kun laivan miehistö valmistaa sinulle runsasta grilliruokaa. Nauti grillattua porsaankylkeä, kaalisalaattia, leipää, viiniä ja kauden hedelmiä.

Kreeta: Opastettu kierros Santorinilla

7. Kreeta: Opastettu kierros Santorinilla

Tämä Kreetalta alkava elämys vie sinut meno-paluukuljetuksen avulla Santorinile. Mondernin aluksen ja ilmastoidun bussikuljetuksen avulla matkustaa mukavasti oppiessasi saaren kiehtovan mytologian ja historian taustoista. Santorini tarjoaa ikimuistoista koettavaa, kuten kapeat kujat ja egeanmerellistä arkkitehtonista loista.  Santorinille suuntaava pikavene lähtee Heraklionin satamasta. Noin 2,5 tunnin matkan aikana voit nauttia laivalla purtavaa baarissa.  Vene ankkuroituu Athinioksen satamaan. Hyppää opastetulle kierrokselle, joka kuljetaan bussilla. Katsele ikonisia valkosinisiä rakennuksia kallioilla 40 minuutin ajomatkalla kohti Oiaa. Suuntaa omaan tahtiisi tulivuoren kalderalle sen jälkeen, kun olet oppinut kaupungista. Kierroksen seuraava etappi on Fira. 30 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Firan merkittävin kylä sijaitsee 300 metriä korkean kallion reunalla. Ihaile upeita sinisiä kattoja, valkoisia taloja sekä kapeita kujia. Halutessasi voit matkatta puuveneellä tulivuorelle. Koe lisämaksusta kuumat lähteet, tai halutessasi tutustu tarkemmin kaupunkiin. Athiniosin satamaan palattuasi opas saattaa sinut paluukuljetuksen lautan kyytiin.  Katsele vaikuttavia näkymiä mereltä ennen Heraklionin satamaan saapumista.

Heraklionista: Samarian rotko ja Agia Roumeli - Patikointipäiväretki

8. Heraklionista: Samarian rotko ja Agia Roumeli - Patikointipäiväretki

Tee vaellus Samarian rotkon halki ja nouto Maliassa ja Iraklionissa. Vaella tämän vaikuttavan rotkon läpi, joka tunnetaan Euroopan pisimpänä rotkona. Pysähdy Omalosin tasangolla, ihaile rotkon vuoria ja tee unohtumaton matka läpi Kreetan luonnon. Nouto aamulla määrätystä noutopisteestäsi ja suuntaat kohti Omalosta. Kun olet perillä, varmista, että sinulla on kaikki varusteet, ja hyödynnä tilaisuus ostaa tarvikkeita ennen rotkoon menoa. Aloita vaellus ja tunne Euroopan pisimmän rotkon vaikuttavuus. Nauti ympäröivistä Valkoisten vuorten näkymistä, ihaile sen läpi virtaavaa pientä jokea ja näe kreetalaisia villivuohia, jotka tunnetaan yleisesti nimellä Kri-Kri. Lähdössä löydät itsesi Libyanmeren rannalta Agia Roumelin kylästä. Tutustu tähän kauniiseen ja syrjäiseen kylään, joka sijaitsee valtavien kallioiden ja avaran meren välissä. Nauti rentouttavasta ja virkistävästä uinnista rannalla ja nauti lounasta pienessä paikallisessa tavernassa. Sittemmin nouset veneeseen, joka vie sinut takaisin Chora Sfakioniin. Siellä voit nousta bussiin, joka palaa takaisin lomakeskukseen.

Heraklionista: Heraklionissa: Aamu- tai auringonlaskun risteily Dian saarelle.

9. Heraklionista: Heraklionissa: Aamu- tai auringonlaskun risteily Dian saarelle.

Rentoudu & nauti Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden vierailla Dian saarella purjeveneellä. Voit valita joko aamu- tai auringonlaskun puolipäiväisen yksityisen risteilyn tai koko päivän yksityisen risteilyn, enintään kymmenen hengen ryhmälle. Lähde Heraklionista puolen päivän risteilylle Dian saarelle ja tutustu tähän karuun saareen, jossa on runsaasti aikaa uida, snorklata tai rentoutua sen koskemattomilla rannoilla. Ui kristallinkirkkaassa vedessä, kävele saaren setripuiden keskellä tai vain rentoudu rauhallisella lahdella, josta on näkymät Heraklioniin. Risteilyihimme sisältyy historiallisia kertomuksia Kreetan rannikon poikki, purjehdusta, uintia ja Egeanmeren tutkimista. Rentoudu purjeveneemme MARYLINE:n kyydissä, nauti upeista näkymistä kaupunkiin ja tunne virkistävä kesätuuli!

Heraklionista: Heraklion: Gramvousa ja Balos-risteily ja hotellin nouto

10. Heraklionista: Heraklion: Gramvousa ja Balos-risteily ja hotellin nouto

Aloita nouto Heraklionista tai sen lähialueelta. Aja bussilla Kastelliin ja nouse veneeseen. Balos are Gramvousa sijaitsevat saaren länsiosassa. Riippuen alueesta, jossa hotellisi sijaitsee on noin 4 tuntia bussilla paikkaan, josta veneet lähtevät. Astu veneeseen Kastellin kylästä ja suuntaa Balosin laguunille, jossa sinulla on runsaasti aikaa uida rauhallisissa kristallinkirkkaissa vesissä, kävellä kultaisella hiekkarannalla ja nauttia auringosta rentoutuessasi. Risteile läntisen Kreetanmeren poikki ja saavu rauhalliseen Gramvousaan. Ui rannikkoa pitkin ja kävele ylös kukkulalla sijaitsevalle linnalle ihailemaan panoraamanäkymiä luonnonmaisemiin, kun vaellat sinne ylös. Kuljettajat odottavat teitä satamassa, jotta voitte aloittaa paluukyydin Heraklioniin.

112 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 7

Kreeta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kreeta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kreeta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 964 arvosteluun

Pysymällä Haniassa otimme tämän kiertueen ja suosittelemme sitä. Lähtö klo 8 meille, koska bussi poimii osallistujat matkallaan. Saapuminen klo 11 "aamiaistaukolla" tien päällä. Paikan päällä 4 tuntia nauttia rannasta ja sen laguunista. Sepä ihanaa !! Paluumatkalla pysähdy tavernaan lounaalle. Siinä on pieni haittapuoli: kaikki bussit pysähtyvät samassa paikassa: paljon ihmisiä ja nopea ateria. Kiitos Simonalle, oppaallemme, joka antoi meille paljon selityksiä koko matkan varrella. Iso KIITOS kuljettajallemme, koska tie on välillä hyvin kapea.

Upea kiertue - Anastasia ja kuljettaja Kostas olivat mahtavia. Ajon aikana kuului tietoa alueesta ja historiasta sekä erilaista musiikkia, mikä sai ajon kulumaan suhteellisen nopeasti. Olimme ensimmäinen bussi aivan upealla rannalla ja pystyimme siksi varmistamaan mukavan paikan. Myöhemmin pysähdyimme pieneen luolaan ja söimme siellä jotain ennen kuin palasimme hotellille. Upea matka - voimme suositella sitä ehdoitta. Aivan mahtavaa.

Kuten kaikki kiertueet tähän asti, erittäin hyvin järjestetty, se sujui mutkattomasti, Ojalla pitäisi olla 2,5 tuntia aikaa Firan sijaan, se vain kannattaa tallenteiden ja kuvien takia. Sitten ei juokse niin vauhdilla, on enemmän aikaa katsoa.Fira on myös kiva, mutta Ojaa ei voi lyödä.Saapui hotellille noin klo 23 meren rajujen takia, uuvuttava päivä mutta pakollinen. Aina uudestaan, se oli sen arvoista, yksinkertaisesti pakko.

Mielenkiintoinen matka. Kun otetaan huomioon, että Santorinista tulee nykyään yhä kaupallisempi, valinnaisen matkan kokeileminen on hyvä idea ja plussaa. Mutta muista, että se maksaa 20 euroa. Voit uida, mutta muista, että se on hieman syvä 10 metriä. Mutta teoriassa se ei ole vaarallista, koska meri on melko rauhallinen ja uimakepit ovat saatavilla. Jos olet Oiassa, ole nopea tai et pääse takaisin bussille ajoissa…

todella mukava ja mukava reissu. opas oli ystävällinen ja vieraanvarainen ja tarjosi hyvää historiallista tietoa.