Lisää päivät

KreetaSafari- ja villieläinaktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Kreeta Safari- ja villieläinaktiviteetit

Iraklion: Dian saarelle aterioineen.

1. Iraklion: Dian saarelle aterioineen.

Lähde purjehtimaan Heraklionin vanhasta venetsialaisesta satamasta Dia-saarelle purjehdusretkellä. Risteile Välimeren halki. Tunne tuuli ihollasi, viilennä itseäsi meressä snorklaamalla ja uimalla ja nauti täysipainoinen ateria laivalla. Tunnin purjehduksen jälkeen laskeudu ankkuriin Pyhän Yrjön lahteen, saaren suurimpaan lahteen. Vietä siellä 2,5 tuntia uiden, snorklaten ja kalastaen. Tutustu Välimeren biologiseen monimuotoisuuteen ja muinaisen minolaisen sataman jäänteisiin snorklausvälineiden avulla, jotka ovat kaikkien saatavilla aluksella. Tai käytä kalastusvälineitä ja kokeile kalastusta paikallista ekosysteemiä kunnioittaen. Seikkailunhaluisimmat voivat myös kävellä saaren villiä maisemaa pitkin kohti Analipsin kappelia. Palaa myöhemmin laivaan maistelemaan paikallista ruokaa. Istu kannella, nauti ateriasi, ihaile maisemia ja kuuntele musiikkia.

Kreeta: Snorklausveneen retki välipalalla ja kuljetuksella

2. Kreeta: Snorklausveneen retki välipalalla ja kuljetuksella

Nauti Kreetanmeren kauneudesta luonnonkauniilla veneretkellä, jossa on ikoniset snorklausmahdollisuudet. Lähde Maliasta moottorijahdilla ja tutustu Stalisiin, Hersonisosiin ja Saint George Bayhin. Ui kristallinkirkkaissa vesissä, ihaile meren elävää elämää ja nauti maukkaita välipaloja. Aloita seikkailusi noutamalla sinut hotellista ennen Maliaan suuntaamista. Lähde purjehtimaan ja ihaile upeita näkymiä rannikolle ja Egeanmeren kirkkaansinisille vesille. Pysähdy matkan varrella eri rannoilla ja poukamissa uimaan, snorklaamaan tai ottamaan aurinkoa. Tutustu Staliksen ja Hersonisoksen kyliin, jotka molemmat tunnetaan vilkkaasta ilmapiiristään ja yöelämästään, ja nauti auringosta Saint Georgen lahdella, jota ympäröivät kalliojyrkänteet ja vehreys. Palaa lopuksi Maliaan, jossa sinut siirretään majapaikkaasi.

Georgioupolisista: Puolipäiväinen Quad ATV Safari

3. Georgioupolisista: Puolipäiväinen Quad ATV Safari

Tutustu Kreetan vuoristoon ja koe ajo 450cc ATV-mönkijällä aamulla tai illalla. Tunne raikas ilma kasvoillasi, kun ylität matalia jokia ja tutkit piilossa olevia kukkuloita ja pieniä rotkoja, jotka ovat vain paikallisten paimentolaisten tiedossa. Tunne itsesi lumoutuneeksi Kreetan muuttuvasta maisemasta ja nauti taatusti ajamisesta hiekkateillä. Mukanasi on kokenut opas, joka esittelee sinulle upeita kreetalaisia maisemia ja viihdyttää sinua kiehtovilla paikallisilla tarinoilla ja kreetalaisella kulttuurilla. Tämä täydellinen loma antaa sekä sinulle että perheellesi aarrearkun muistoja, joita voitte jakaa ja muistella.

Heraklion: CRETAquarium -pääsylippu

4. Heraklion: CRETAquarium -pääsylippu

Seikkaile merenpinnan alla tällä pääsylipulla CRETAquarium-akvaarioon. CRETAquarium on yksi Euroopan suurimmista akvaarioista, josta löytyy yli 2 000 merenelävää ja 60 eri elinympäristöä Sukella Välimeren luoliin, jossa rauskut ja skorpionisimput elävät. Suuntaa avomerelle ja näe nälkäiset hait. Näe lähietäisyydeltä meduusoja ja vuokkokaloja avonaisissa tankeissa, joista voit katsella lajeja lähempää.  Voit tutustua maailman mystisimpien paikkojen ekosysteemeihin. Kun olet tutustunut meren asukkaisiin, voit pulahtaa uimaan. CRETAquarium sijaitsee sopivasti rannan tuntumassa.

Iraklion: Dia Island Purjehdusristeily snorklaamalla.

5. Iraklion: Dia Island Purjehdusristeily snorklaamalla.

Tarjoamme sinulle mukavan päivän kaukana rannasta. Dia Island on luonnollinen paikka, jossa on vain eläimiä eikä asukkaita. Se on täydellinen tilaisuus olla hiljaisuuden ja luonnon ympäröimänä. Retki alkaa Heraklionin satamasta ja kestää noin puolitoista tuntia päästä Dian saarelle. Matkalla saarelle oppaamme kertovat sinulle saaren historiasta ja voivat vastata kaikkiin Kreetaa koskeviin kysymyksiisi. Saavuttuamme saarelle sinulla on mahdollisuus uida, snorklata, käyttää melontalaitaa, ottaa juotavaa ja rentoutua. Valmistamme sinulle hyvän lounaan, jonka voit nauttia veneessä. Ilmoitamme sinulle, mihin aikaan meidän on palattava takaisin saarelle ja hyvästellä Dian saari. Kun saavumme takaisin satamaan, saatamme sinut takaisin tapaamispaikkaan tai kuljetamme sinut takaisin.

Retyhmno: Mönkijäkierros, puoli päivää

6. Retyhmno: Mönkijäkierros, puoli päivää

Tämä Georgiopouliksesta, Rethymnosta tai Balista hotellinoudolla alkava elämys vie sinut mönkijäsafarille joko ilta- tai aamupäivällä. Suuntaa noutamaan varusteesi kohteeseen, joka sijaitsee Rethymon kylässä. Opas kertoo sinulle alustuksen ennen hurjan elämyksen alkamista. Suuntaa Maroulas-vuorelle. Ihaile vuoren huipulta noin 10 minuutin ajan maisemia. Käännä seuraavaksi mönkijän nokka kohti seuraavaa kohdetta. Matkaa 20 minuuttia ja nauti kahvia perinteisessä kreikkalaisessa kafeneion-kahvilassa Upea Café Gidospito tarjoaa näkymät Potami-järven yli. Suuntaa sitten Prassiesin upeaan kylään nauttimaan välipalaa. Takaisin Rethymnossa hyödynnä paluukuljetusta hotellillesi.

Agios Nikolaos: Nikolaos Nikolaos: Aamupäivän katamaraaniristeily ja lounas

7. Agios Nikolaos: Nikolaos Nikolaos: Aamupäivän katamaraaniristeily ja lounas

Purjehdusmatka on suunniteltu puolen päivän mittaiseksi - juuri tarpeeksi aikaa nauttia merestä ja uimisesta. Purjehdusmatka alkaa aamulla Agios Nikolaoksen satamasta. Vierailla on mahdollisuus nähdä kuuluisa Spinalongan saari vedestä käsin. Katamaraanillemme Lagoon 450F mahtuu mukavasti jopa 20 vierasta. Aikuisia varten meillä on snorkkelivarusteita, SUP-laitteita, kalastusvälineitä ja kalastussyöttejä. Lapsille - laatikko, jossa on leluja, värityskirjoja, lautapelejä. Ja puhallettavia flamingoja ja yksisarvisia koko perheelle. Ruoka risteilyllä on ylpeytemme. Olemme koonneet vieraillemme välimerellisen ruokalistan. Valmistamme kaikki ruoat vain tuoreista paikallisista tuotteista.

Heraklionista: Heraklionissa: Aamu- tai auringonlaskun risteily Dian saarelle.

8. Heraklionista: Heraklionissa: Aamu- tai auringonlaskun risteily Dian saarelle.

Rentoudu & nauti Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden vierailla Dian saarella purjeveneellä. Voit valita joko aamu- tai auringonlaskun puolipäiväisen yksityisen risteilyn tai koko päivän yksityisen risteilyn, enintään kymmenen hengen ryhmälle. Lähde Heraklionista puolen päivän risteilylle Dian saarelle ja tutustu tähän karuun saareen, jossa on runsaasti aikaa uida, snorklata tai rentoutua sen koskemattomilla rannoilla. Ui kristallinkirkkaassa vedessä, kävele saaren setripuiden keskellä tai vain rentoudu rauhallisella lahdella, josta on näkymät Heraklioniin. Risteilyihimme sisältyy historiallisia kertomuksia Kreetan rannikon poikki, purjehdusta, uintia ja Egeanmeren tutkimista. Rentoudu purjeveneemme MARYLINE:n kyydissä, nauti upeista näkymistä kaupunkiin ja tunne virkistävä kesätuuli!

Agios Nikolaos: Nikolaos Nikolaos: Puolivene-risteily

9. Agios Nikolaos: Nikolaos Nikolaos: Puolivene-risteily

Nouse mukavaan ilmastoituun puoliksi sukellusvenealukseen Agios Nikolaosin satamassa. Tutustu Agioi Pantesin saaren rannikkovesien mereneläviin. Lue lisää näkemästäsi kasvistosta ja eläimistöstä aluksella olevasta äänioppaasta. Näe monia eri värikkäitä kalalajeja, kun laivan miehistö ruokkii niitä. Jos olet onnekas, saatat nähdä uteliaita merikilpikonnia, delfiinejä ja hylkeitä, jotka joskus haluavat tutkia alusta. Kierroksen toisessa osassa voit istahtaa veneen pääkannelle ihailemaan upeita näkymiä Agios Nikolaosin lahdelle. Tunne merituuli risteillessäsi lahden läpi ennen kuin suuntaat takaisin satamaan.

Rethymnonista: koko päivän Land Rover Safari Preveliin

10. Rethymnonista: koko päivän Land Rover Safari Preveliin

Löydä Preveli tällä Land Rover -safarilla Rethymnosta. Ihaile kauniita maisemia, maistele paikallisesti tuotettua rakia, käy uimassa ja tutustu Prevelin palmumetsään ennen kuin palaat Rethymnoniin.Hyvästi. Hyödy noutamisesta hotellistasi. Aloita nauttimalla henkeäsalpaavista näkymistä Prassesin rotkoon. Etsi paikallisia villieläimiä, kuten vaikuttavia korppikotkia, jotka asuvat rotkossa. Jatka Potamon padolle ja ihaile järven rannalle rakennettua pientä kirkkoa, joka on muistutus uskonnon merkityksestä saarella. Kulje tyypillisten kylien, kuten Karinesin ja Spilin, läpi ja tutustu paikallisiin tapoihin ja tottumuksiin. Nauti kylässä tuotettua aitoa rakia muiden erikoisuuksien ohella perinteisessä tavernassa, josta on näkymät Libyanmerelle. Ui Prevelin kristallinkirkkaissa vesissä ja tutustu palmumetsään. Tunne tuuli hiuksissasi, kun palaat takaisin luontoon Kourtaliotikon rotkossa. Lopeta retki nauttimalla Rethymnon panoraamanäkymistä ennen kuin jätät sinut hotellillesi.

142 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 9

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Kreeta, Safari- ja villieläinaktiviteetit

Safari- ja villieläinaktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Kreeta?

Kreeta, Safari- ja villieläinaktiviteetit: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Kreeta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kreeta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kreeta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 151 arvosteluun

Täysin rahan arvoinen!! Siellä oli sekä hedelmiä, voileipiä, vihanneksia että juomia. Oppaat olivat erittäin sitoutuneita ja vieraanvaraisia, ja he yleensä tekivät matkasta nautinnollisen. Lentokoneen hylky oli jännittävä, ja siellä oli valtava määrä kauniita kaloja tarkkailtava. Matkan jälkeen olimme juuri varaamassa uutta venematkaa seuraavalle päivälle! Joten jos sinun on valittava veneretki Haniasta, tämä on erittäin hyvä tarjous!

Se oli hieno kokemus. Manos ja hänen avustajansa olivat erittäin ystävällisiä, he tarjosivat voileivän, mehua, hedelmiä ja Rakia. Vierailu hylkyllä ja saarella on hauskaa. Super suositeltava!

siistiä matkaa! purjehdusta, uintia, snorklausta, selitystä, välipalaa, juomaa. mahtava iltapäivä ja se edulliseen hintaan!

todella mukava ja mukava reissu. opas oli ystävällinen ja vieraanvarainen ja tarjosi hyvää historiallista tietoa.

We were snorkeling for the first time ever. The guide gave as tips to stay safe and enjoy.