Seikkailu

Samarian rotko: Koko päivän vaellusretki Rethymnonista

Samarian rotko: Koko päivän vaellusretki Rethymnonista

Aktiviteetin tarjoaja: PLATANOS TOURS
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 34 € per henkilö

Nauti haastavasta vaelluksesta yhden Euroopan pisimmistä ja tunnetuimmista rotoista. Ihaile luonnonihmeitä koko päivän, Valkoisista vuorista tuhatvuotisiin metsiin ja muihin.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 12 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Opas
englanti, saksa, ranska
Sisältää noudon.
Nouto tapahtuu keskeisistä kohtaamispaikoista lähellä hotelleja Panormon, Scaletan, Adelen, Plataniaksen, Missirian, Rethymnonin kaupungin, Atsipopoulon, Kavrosin ja Georgioupolin alueilla.

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti haastavasta vaelluksesta Samarian rotkossa
 • Ihaile uskomattomia luonnonmaisemia White Mountainsilla
 • Vieraile Agia Roumelin kylässä
Koko kuvaus

Samarian rotko, Euroopan pisin ja todennäköisesti tunnetuin rotko, sijaitsee 4000 jalkaa merenpinnan yläpuolella. Koko päivän retkesi Samarian rotkoon alkaa noudolla Rethymnonissa ja ajolla Omalokseen, Valkoisten vuorten sydämeen, jossa voit nauttia aamiaisen ennen vaelluksen aloittamista. Vaellus vie sinut kallioiden ja kivien yli, tuhannen vuoden ikäisten puiden metsän läpi ja jokea pitkin ja makean veden lähteiden varrella. Matkan varrella sinulla on upeat näkymät Kreetan kauneimmalle vuorijonolle ja näet todennäköisesti vuoristovuohia vaeltelemassa luonnossa. Sinua seuraa ammattitaitoinen vuoristomies, joka puhuu englantia, saksaa ja kreikkaa. Saattajasi on paikalla selittämään kaikki tarvittavat tiedot vaelluksestasi ja antamaan sinulle sisäänkäynnin ja lauttaliput. Nämä maksut on maksettava oppaalle saapumisen yhteydessä. Aamiaisen jälkeen astut Samarian rotkoon. Kävele omaan tahtiisi, sillä oppaasi on ryhmän lopussa auttamaan tarvittaessa. Retken lopussa vierailet Agia Roumelin kylässä, josta löydät useita tavernoja, baareja ja kauppoja. Nauti vapaa-ajasta uimaan tai lounaalle. Tapaamispaikka järjestetään, jotta voit noutaa lauttalippusi oppaaltasi. Myöhään iltapäivällä nouset veneeseen, joka vie sinut Agia Roumelista Sfakiaan, jossa bussi odottaa kuljettaakseen sinut takaisin lähtöpisteeseen.

Sisältää
 • Nouto ja palautus hotellien lähellä olevista keskeisistä kohtaamispaikoista
 • Linja-autoliput
 • Opas
 • Pääsy Samariaan (5 €)
 • Lauttalippu (11 €)
Ei sovellu
 • Raskaana olevat naiset
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Sinun tulee noudattaa sosiaalista etäisyyttä ajoneuvoissa
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä
 • Sinun on täytettävä matkustustietolomake
 • Sinulta tullaan mittaamaan lämpötila kuumeen varalta

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Ilmoita varausta tehdessäsi hotellisi nimi ja sijainti. Noutoaika ja -paikka ilmoitetaan sinulle sähköpostitse
 • Noudot alkavat 90 minuuttia ennen kierroksen alkua ja nouto on saatavilla vain keskeisiltä tapaamispaikoilta hotellien läheltä, vain alueilta Panormo, Scaleta, Adele, Platanias, Missiria, Rethymnon, Atsipopoulo, Kavros ja Georgioupoli Tämä 5–6 tunnin vaellus on haastava. Tarvitset hyvät vaelluskengät, tai vähintäänkin tukevat lenkkitossut
 • Vaellusta ei suositella alle 6-vuotiaille, raskaana oleville naisille tai huonokuntoisille. Lapset istuvat bussissa vanhempiensa sylissä, eikä heillä ole omaa penkkiä
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,7 /5

perustuen 584 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,9/5
 • Kuljetus
  4,8/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Turvallisuus
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Matka oli erinomainen, matkaopas oli erittäin mukava ja hän puhui hyvin englantia. Mutta hallinto -ongelmia oli, näytin linja -autonkuljettajalle painetun asiakirjan, jonka sain GetYourGuide -oppaasta ja mitä sisältyi teksti "täytyy näyttää tämä linja -autonkuljettajalle", mutta kupongin numeroa ei ollut. Hän yritti löytää nimeni listalta, mutta en ollut siinä. Hän sanoi, että olen ehdottomasti toisella bussilistalla, odota muita busseja. Sain järjestäjävirastolta sähköpostia ennen numeroa. Näytin hänelle sen, mutta tähän numeroon kuului mies nimeltä Hans. Huomasimme, että joku kirjoitti nimeni väärin, olen Juhász Judit ja nainen. Joten pääasia, kuljettaja ei tarvitse GetYourGuiden kuponkia, he tarvitsevat järjestäjältä sellaisen, jonka numero on yksi päivä ennen matkaa.

Lue lisää

7. elokuuta 2021

Pakollinen, jos olet Kreetalla!

Kiertue oli uskomaton - Samarian rotkon kävely oli yksi ikimuistoisimmista kokemuksistamme. Kiertue oli erittäin hyvin organisoitu, ja myös oppaamme Ingrid oli mahtava - puhui kolme kieltä, ei kuitenkaan kreikkalaista, ja antoi erittäin selkeästi kaiken tarvittavan tiedon, erittäin ystävällinen ja avulias. Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme käyneet tällä kiertueella ja suosittelemme sitä kenellekään, joka sopii tarpeeksi helposti vaellukseen.

Lue lisää

12. lokakuuta 2019

Beautiful hike! Be advised though that this is not a Guided Group Tour as in you're hiking in a group lead by a hiking guide, but an individual hike. Pickup was on time and our tour guide Pia was excellent. Clear instructions on where to meet up along with a clear map was given. We arrived with plenty of time to make it to the only ferry home. The hike itself is advertised as challenging however I did not find it too difficult. It's mostly flat and in plenty of shade more often than not. It's 16km long, but should not take more than 5-7 hours at most. It's super easy to follow as you simply follow the river or all the other hikers. Plenty of water spots (fresh and cold spring water) and free toilets on the trail. The hike terminates at Agia Roumeli, with only one ferry in the afternoon. Most of our group from what I remember arrived with lots of time to enjoy the tavernas and the beach! Highly recommend this as you get from and to your hotel, and the ferry all arranged.

Lue lisää

16. toukokuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 106003