Lisää päivät

KreetaVesiaktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Kreeta Vesiaktiviteetit

Iraklion: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal

1. Iraklion: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal: Dia Island Sailboat Cruise with Swimming and Meal

Purjehdi eksoottiselle Dian saarelle modernilla ja suurella purjeveneellämme! Tutustu saaren upeaan lahteen ja vietä 6 tuntia puhdasta rentoutumista ja iloa. Purjehdus Diaan kestää noin 1 tunnin, joten lahdelle ankkuroitumisen jälkeen on 4 tuntia aikaa uida, nauttia herkullisesta ruokalistastamme, jonka miehistö valmistaa tuoreeltaan aluksella, ja kokeilla loputtomia vesiaktiviteettejamme, ennen kuin laskemme purjeet palataksemme Heraklioniin nauttimaan vielä 1 tunnin rentouttavasta purjehduksesta. Kun olet ankkurissa lahdella, miehistömme tarjoaa sinulle mielellään mitä tahansa välineitä vesiaktiviteetteihimme ja tarjoilee sinulle runsaasti juomia, joten älä epäröi pyytää sitä heiltä. Voit valita joko aamu- tai iltapäiväristeilyn auringonlaskunäkymällä. Alla annamme sinulle 2 matkan aikataulut. Aamupäivän purjehdusretki: 9:00 AM : Lähtö Heraklionin satamasta. Purjehtiessamme voit nauttia auringosta ja tuulesta, nauttia drinkkejä tai jopa oppia purjehtimaan ja toimia itse kapteenina! 10:15 AM : Saavumme eksoottiselle Dian saarelle. Aikaa uida, tutkia ja kokeilla vesiaktiviteetteja. 12:00 AM : Aika tauolle nauttimaan herkullisesta ruokalistastamme. 12:30 PM : Lisää aikaa uintiin, auringonottoon, rentoutumiseen tai vesiaktiviteettiemme kokeilemiseen. 13:45 PM : Aika sanoa hyvästit kauniille maisemille ja kristallivesille ja asettaa purjeet jälleen kerran, jotta voimme palata Heraklioniin täynnä iloa ja hienoja muistoja! 15:00 : Saavumme Heraklionin satamaan ja toivotamme teille hyvästit toivoen näkevämme teidät uudelleen jollakin matkallamme! Iltapäivän purjehdusretki: 15:00 : Lähtö Heraklionin satamasta. Purjehtiessamme voit nauttia auringosta, tuulesta tai juomista tai jopa oppia purjehtimaan ja toimia itse kapteenina! 16:15 : Saavumme eksoottiselle Dian saarelle. Aikaa uida, tutkia ja kokeilla vesiaktiviteetteja. 18:00 : Aika tauolle ja herkullisen ruokalistan nauttimiseen. 18:30 : Lisää aikaa uintiin, auringonottoon, rentoutumiseen tai vesiaktiviteettiemme kokeilemiseen. 19:45 PM : Aika hyvästellä kauniit maisemat ja kristallivedet ja asettaa purjeet jälleen kerran palataksemme takaisin Iraklioniin ihaillen upeaa auringonlaskua, täynnä iloa ja hienoja muistoja! 21:00 : Saavumme Heraklionin satamaan ja toivotamme teille hyvästit toivoen näkevämme teidät uudelleen jollakin matkallamme! Odotamme innolla, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi laivaan viettämään unohtumattoman päivän!

Gramvousan ja Baloksen laguunin risteily alkaen Kissamosta

2. Gramvousan ja Baloksen laguunin risteily alkaen Kissamosta

Tämä Kissamoksesta alkava päiväristeily esittelee sinulle Baloksen laguunin ja Gramvousan saaren. Katsele vaikuttavia näkymiä, pulahda upeaan veteen, paistattele päivää rannoilla ja vieraile Gramvousan linnakkeessa. Elämyksesi lähtee Kissamoksen satamasta. Risteily lahdella kestää noin tunnin. Koet risteilyllä ensin asuttamattoman Gramvousan ja sen jälkeen Baloksen laguunin, tai päinvastoin, matkasuunnitelmasta riippuen. Upean sinisen meren lisäksi vaikuttavat sannat ja kalliot luovat upean taustan kierrokselle. Näe suuri luola, jonka sanotaan olleen muinainen telakka. Päästyäsi lahden päätyyn voit mennä Vouxa-lahden sekä Gramvousan saaren välistä. Koe Valentin, Pontikonosin, Baloksen laguugin ja Imeri Gramvousan kaltaiset nähtävyydet ja niiden maisemat. Opi Gramvousan satamaan saapuessasi alueen luonnosta, monivaiheisesta historiasta ja tarinoista. Näe ranta, jossa makaa vain yksinäinen haaksirikkoutunut hylky. Ihastele Gramvousan korkeimman huipun kohdalla olevaa upeaa linnaa. Voit joko laskea täällä vesiliukumäessä tai uida Agioi Apostoloi -kirkon tuntumassa olevan vesistön luona. Seuraava etappi kierroksella on Baloksen kuuluisa laguuni. Tiganin lahden ja Gramvousan niemen väliin sijoittuva laguuni kuuluu koko planeetan upeimpien rantojen joukkoon. Pulahda uimaan vesiin, ihaile vaikuttavia maisemia tai käy vaaleanpunaisen hiekkarannan luona. Tämän jälkeen paluumatka alkaa.

Agios Nikolaosista: Veneristeily Spinalongalle

3. Agios Nikolaosista: Veneristeily Spinalongalle

Spinalonga on mahtava saari, jolla sijaitsee venetsialaiselta kaudelta peräisin olevia linnoituksia. Se on legendojen saari, lepran vitsauksesta selviytymisen riemuvoitto 1900-luvun alussa ja nykyään se on paikka, jolla on tärkeä arkeologinen ja historiallinen merkitys. Nauti Spingalongalla mahdollisuudesta vierailla tulkintakeskuksessa ja tutustu tämän entisen sairauden uhrien ja selviytyjien asutuksiin. Tutustu venetsialaisiin linnoituksiin ja opi kaikki saaren pitkästä ja kiehtovasta historiasta. Käytä aikaa saaren ympäri kävelemiseen ja näe lahden ja linnoitusten näkymiä. Myöhemmin risteily jatkuu, ohittaen muita kiinnostavia paikkoja Mirabellon lahdella, kuten legendaarisen merirosvo Barbarosan luola, uponnut ikivanha Olous-kaupunki ja saari, jossa kotoperäiset ja sitkeät kreetalaiset Kri Kri -vuohet elävät. Rentoudu ja ui Eloundan turkooseissa vesissä. 40 metrisessä laivassa  on kaksi baaria, oleskelutila ja ravintola, jossa tarjotaan kreikkalaista ja kansainvälistä ruokaa järkevään hintaan kokeneen miehistön korkealuokkaisen palvelun kera.

Iraklion: Dian saarelle aterioineen.

4. Iraklion: Dian saarelle aterioineen.

Lähde purjehtimaan Heraklionin vanhasta venetsialaisesta satamasta Dia-saarelle purjehdusretkellä. Risteile Välimeren halki. Tunne tuuli ihollasi, viilennä itseäsi meressä snorklaamalla ja uimalla ja nauti täysipainoinen ateria laivalla. Tunnin purjehduksen jälkeen laskeudu ankkuriin Pyhän Yrjön lahteen, saaren suurimpaan lahteen. Vietä siellä 2,5 tuntia uiden, snorklaten ja kalastaen. Tutustu Välimeren biologiseen monimuotoisuuteen ja muinaisen minolaisen sataman jäänteisiin snorklausvälineiden avulla, jotka ovat kaikkien saatavilla aluksella. Tai käytä kalastusvälineitä ja kokeile kalastusta paikallista ekosysteemiä kunnioittaen. Seikkailunhaluisimmat voivat myös kävellä saaren villiä maisemaa pitkin kohti Analipsin kappelia. Palaa myöhemmin laivaan maistelemaan paikallista ruokaa. Istu kannella, nauti ateriasi, ihaile maisemia ja kuuntele musiikkia.

Kreeta: Snorklausveneen retki välipalalla ja kuljetuksella

5. Kreeta: Snorklausveneen retki välipalalla ja kuljetuksella

Nauti Kreetanmeren kauneudesta luonnonkauniilla veneretkellä, jossa on ikoniset snorklausmahdollisuudet. Lähde Maliasta moottorijahdilla ja tutustu Stalisiin, Hersonisosiin ja Saint George Bayhin. Ui kristallinkirkkaissa vesissä, ihaile meren elävää elämää ja nauti maukkaita välipaloja. Aloita seikkailusi noutamalla sinut hotellista ennen Maliaan suuntaamista. Lähde purjehtimaan ja ihaile upeita näkymiä rannikolle ja Egeanmeren kirkkaansinisille vesille. Pysähdy matkan varrella eri rannoilla ja poukamissa uimaan, snorklaamaan tai ottamaan aurinkoa. Tutustu Staliksen ja Hersonisoksen kyliin, jotka molemmat tunnetaan vilkkaasta ilmapiiristään ja yöelämästään, ja nauti auringosta Saint Georgen lahdella, jota ympäröivät kalliojyrkänteet ja vehreys. Palaa lopuksi Maliaan, jossa sinut siirretään majapaikkaasi.

Iraklion: Dia Island Purjehdusristeily snorklaamalla.

6. Iraklion: Dia Island Purjehdusristeily snorklaamalla.

Tarjoamme sinulle mukavan päivän kaukana rannasta. Dia Island on luonnollinen paikka, jossa on vain eläimiä eikä asukkaita. Se on täydellinen tilaisuus olla hiljaisuuden ja luonnon ympäröimänä. Retki alkaa Heraklionin satamasta ja kestää noin puolitoista tuntia päästä Dian saarelle. Matkalla saarelle oppaamme kertovat sinulle saaren historiasta ja voivat vastata kaikkiin Kreetaa koskeviin kysymyksiisi. Saavuttuamme saarelle sinulla on mahdollisuus uida, snorklata, käyttää melontalaitaa, ottaa juotavaa ja rentoutua. Valmistamme sinulle hyvän lounaan, jonka voit nauttia veneessä. Ilmoitamme sinulle, mihin aikaan meidän on palattava takaisin saarelle ja hyvästellä Dian saari. Kun saavumme takaisin satamaan, saatamme sinut takaisin tapaamispaikkaan tai kuljetamme sinut takaisin.

Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

7. Kreeta: Päiväretki Agios Nikolaokseen ja Spinalongan saarelle

Lähde koko päivän kestävälle opastetulle retkelle Koillis-Kreetalle ja tee veneretki Spinalongan saarelle. Vieraile Agios Nikolaoksessa ja sen kuuluisalla järvellä ja tutustu Eloundan viehättävään kylään. Aloita päivä vierailemalla Agios Nikolaoksessa ja tutustu Mirabellon lahden rantaan. Tutustu kaupunkiin, joka on kuuluisa keskellä sijaitsevasta järvestään sekä ostosmahdollisuuksistaan ja kahviloistaan. Varaa aikaa kävelylle nauttiaksesi maisemista, shoppailemaan tai nauttimaan drinkki jossakin järven ympärillä sijaitsevista lukuisista kahviloista. Tutustu keskiviikkoisin järjestettäviin ulkoilmamarkkinoihin. Siirry tutustumaan Eloundan kylään, entiseen kalastajakylään saaren pohjoisrannikolla. Lähde Eloundasta risteilylle Spinalongan saarelle. Opi saaren vilkkaasta historiasta venetsialaisten ja turkkilaisten kodista lepraa sairastavien eristyspaikaksi. Kokeile saarta, joka on tullut suositummaksi vuonna 2005 julkaistun historiallisen romaanin "The Island" jälkeen, joka kertoo siitä, miten spinalongalaiset elivät Spinalongassa. Yhdy niihin satoihin ihmisiin, jotka tulevat saarelle päivittäin vierailemaan ja oppimaan sen historiaa.

Ierapetrasta: Veneristeily Chrissin saarelle

8. Ierapetrasta: Veneristeily Chrissin saarelle

Aloita veneristeilysi Ierapetran satamasta ja suuntaa eksoottiselle Chrissille. Seilaa Libyanmeren turkooseilla vesillä lokkien ja delfiinien seurassa. Laivan itsepalvelubaari on avoinna koko risteilyn ajan, ja sieltä saa mm. kevyitä aterioita sekä salaatteja, viiniä, virvoitusjuomia, kahvia, jäätelöä. Laiva ankkuroidaan saaren eteläpuolelle, jolloin pääset uimaan ja rentoutumaan. Mikäli haluat, voit kulkea polkua pitkin setrimetsän läpi eksoottiselle Belegrinana tai Chrissi Ammosina tunnetulle rannalle, jolla on tuhansia simpukankuoria.  Chrissin saari sisältyy eurooppalaiseen NATURA 2000 -aloitteeseen, ja se tunnetaan eksoottisista sinivihreän värisistä vesistään, kultaisista rannoistaan sekä suojellusta metsästään, jonka setripuut ovat yli 200 vuotta vanhoja. Setrimetsä ulottuu Chrissin keskelle ja se kattaa yli 350 000 neliömetrin alueen. Kivien värit ovat upeita, ja melkein koko saarta peittää kultainen hiekka.  Kävele länteen Belegrinalta, seuraavaksi näkemäsi ranta on nimeltään Hatzivolakas. Suuntaa hiljaisemmalle alueelle, jossa on kivikkoisempi maisema. Hatzivolakasin länsipuolelta löytyy jälkiä minolaisesta asutuksesta, joka menestyi kauppaamalla porphyraa, suosittua punaista pigmenttiä, jota käytettiin kuninkaallisten vaatteisen värjäämiseen. Agios Nikolaoksen luonnonkaunis kappeli ja saaren majakka sijaitsevat täällä. Kirkolta koilliseen löydät vanhaa marskimaata ja saaren ainoan talon, joka on rakennettu ikivanhojen raunioiden päälle. 

Agios Nikolaos: Nikolaos Nikolaos: Aamupäivän katamaraaniristeily ja lounas

9. Agios Nikolaos: Nikolaos Nikolaos: Aamupäivän katamaraaniristeily ja lounas

Purjehdusmatka on suunniteltu puolen päivän mittaiseksi - juuri tarpeeksi aikaa nauttia merestä ja uimisesta. Purjehdusmatka alkaa aamulla Agios Nikolaoksen satamasta. Vierailla on mahdollisuus nähdä kuuluisa Spinalongan saari vedestä käsin. Katamaraanillemme Lagoon 450F mahtuu mukavasti jopa 20 vierasta. Aikuisia varten meillä on snorkkelivarusteita, SUP-laitteita, kalastusvälineitä ja kalastussyöttejä. Lapsille - laatikko, jossa on leluja, värityskirjoja, lautapelejä. Ja puhallettavia flamingoja ja yksisarvisia koko perheelle. Ruoka risteilyllä on ylpeytemme. Olemme koonneet vieraillemme välimerellisen ruokalistan. Valmistamme kaikki ruoat vain tuoreista paikallisista tuotteista.

Rethymno: Auringonlaskuristeily puisella merirosvoveneellä

10. Rethymno: Auringonlaskuristeily puisella merirosvoveneellä

Nouse Rethymnon satamassa Kapteeni Koukku -nimiseen puiseen merirosvolaivaan ja lähde rentouttavalle risteilylle auringonlaskuun. Nauti upeista näkymistä kaupunkiin ja Kreetan vuorille auringon laskiessa horisonttiin. Ota kuvia Fortezzan linnasta, venetsialaisesta satamasta ja Rethymnon kaupungista iltahämärässä. Nauti olutta tai virkistävää virvoitusjuomaa kumppanisi, perheesi tai ystäväsi kanssa upean päivän lopuksi.

218 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 14

Kreeta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kreeta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kreeta : Mitä vierailijat sanovat

Baloksen laguuni on jotain ainutlaatuista ja vierailun arvoinen, jos vietät lomaa Kreetalla. Retkilaiva on valtava, siellä on wc:t, kaksi baaria ja laivalla voi vuokrata sateenvarjoja. Ennen laivaan nousemista tulee käydä lipunmyynnissä maksamassa pääsylippu (1 € per henkilö) Balokseen.

Loistava ! Erittäin hyvin järjestetty, meillä on aikaa nauttia retkistä! Ihana pieni risteily! Pahoittelemme vain pöydän istumapaikkojen puutetta, jotta voisimme syödä hiljaa veneessä (syöjät istuvat siellä..) Tästä huolimatta erittäin hyvä kokemus, jota suosittelen epäröimättä

Odotetusti ! Rannat ovat kauniita, kaikki oli puhdasta. Monet ihmiset risteilyaluksella, on parasta tulla aikaisin saada paikkoja. Suosittelen ottamaan mukaan ylimääräiset varvastossut, koska siellä on kiviä, jotka voivat vahingoittaa jalkojasi. Muuten huipulla!

Se oli hieno kokemus. Manos ja hänen avustajansa olivat erittäin ystävällisiä, he tarjosivat voileivän, mehua, hedelmiä ja Rakia. Vierailu hylkyllä ja saarella on hauskaa. Super suositeltava!

todella mukava ja mukava reissu. opas oli ystävällinen ja vieraanvarainen ja tarjosi hyvää historiallista tietoa.