Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Kreikka

Aktiviteetit saatavilla

800 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/50

Kreikka: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kreikka? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kreikka : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 74 268 arvosteluun

Kävin Rodoksella poikaystäväni kanssa heinäkuussa 2022 ja se oli koko loman paras kokemus! Ohjaajat ovat ystävällisiä ja seurallisia, he ohjaavat sinut rauhallisesti heti rannalla venyttelystä lähtien. Oli mukavaa tutustua rannikkoon meritse ja oppia niin monia mielenkiintoisia asioita! On ollut monia tilaisuuksia, joissa kauniita matkamuistokuvia on otettu myös veden alla. Ennen paluuta meillä oli herkullinen tauko luolassa, jossa oli niin monia heidän valmistamiaan herkkuja, mitä voin sanoa? Teimme jopa encoren! Kiitos todella paljon

Tämä aktiviteetti kannatti! Tapasin niin monia mahtavia ihmisiä. Näkymät vedessä ja eri saarilla olivat sellaisia, joita en ole koskaan nähnyt. Minulla oli koko päivä toimintaa, enkä palanut loppuun, minulla oli niin hauskaa. Kävin marraskuussa, joten oli aika kylmä, mutta ei niin kylmä, ettei se olisi ollut nautinnollista.

Kierros lähti täsmällisesti ilmoitettuna aikana ilmoitetusta paikasta. Ensin pysähdymme kahvilaan kahville tai käymme vessassa. Sitten menimme Meteoraan, pysähdyimme muutaman kerran katsomaan ja ottamaan panoraamakuvia. Menimme 3 luostariin ja muut 3 katsoivat toisiaan ulkopuolelta. Täysin suositeltavaa.

Paljon hauskaa tekemistä! He ovat hauskoja ohjaajia, joilla on paljon kerrottavaa rannikon historiasta. Voin lämpimästi suositella sitä kaikille. Vain 2,05 metrin serkkullani oli ohjausongelmia pituuden takia haha. 10/10 Tekisin sen uudestaan hetkessä.

The guide was very good and she had time to answer to the questions. A nice tour!