Valitse päivämäärät

Krkan kansallispuisto

Krkan kansallispuisto: Varaa liput ja kierrokset

Krkan kansallispuisto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krkan kansallispuisto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krkan kansallispuisto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 219 arvosteluun

I really liked this trip. Everything worked smoothly and on time. Our guide Gaby was amazing, very friendly and told us a lot about Croatia and interesting stories and all the instructions were very clear. We also had a whatsapp group for info etc. Krka Nationalpark was amazing and we had enough time to see everything on our own time. Of course at this time of year there were a lot of tourists but I didn’t mind. Our second destination Primosten town was very nice, I loved the beautiful beach and I would have spent even more time there; 2 hours free time was ok but kinda short time, we had lunch and the time for swimming was kinda short. But all in all, everything worked well and the destinations were so beautiful! <3

Upea retki, olimme täynnä matkaa, mutta emme tunteneet oloani epämukavalta. Lovro hoiti matkan hyvin, ystävällisesti ja ammattimaisesti. Kansallispuisto oli täynnä, mutta saimme nauttia näkymistä aina vesiputouksiin asti, paljon kaloja, kirkasta vettä. Sen jälkeen oli mukava uida. Pidimme viinitestauksesta, yhteensä 4 lasia. Privit ovat halvempia kuin keskustassa. Ostimme 6 pullon pakkauksen nauttiaksemme Kroatian matkastamme!

Kaikki kiertue oli suunniteltu täydellisesti, ja siinä oli paljon vapaa-aikaa ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten paikallista viininmaistelua. Krkan kansallispuisto on mahtava, niin paljon luonnon kauneutta. Opas Luka oli erittäin avulias ja antoi paljon tietoa ja historiallisia faktoja. Suositukset, vastinetta rahalle.

Mukava kiertue ja paljon tietoa maasta oppaan toimesta. Ennen kaikkea yksityiskohtainen ennakkotieto kohtaamispaikasta ja mukana otetuista välineistä oli hienoa. Tunsimme olomme täysin mukavaksi ja olimme hyvin perillä. Retket ovat todella hauskoja! Täydet pisteet!

Näkemisen arvoinen paikka. Hyvin organisoitu retki Krakn kansallispuistoon.