Krkan kansallispuisto

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Krkan kansallispuisto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krkan kansallispuisto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krkan kansallispuisto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 802 arvosteluun

Odotukset ylittyi mennen tullen. Ernest-opas oli loistava. Puhui englantia, että kaikki ymmärsi. Myös kertoi paljon ja mielenkiintoisesti historiasta ja paikoista esim.45min menomatka meni siivillä. Paljon naurua! Kävelyä paljon, joten hyvät kengät jalkaan. Paljon upeita paikkoja koko päivän, joten valokuvia saa ottaa paljon (muista ladata kännykkä ennen matkaa täyteen).Boris-kuljettaja oli myös turvallinen. Suosittelen!

Kaunis päivä

Hyvä päivä. Menimme syyskuun alussa ja oli vielä kuuma, jotta voimme uida. Myös edelleen erittäin kiireinen turistien kanssa. Opas oli erittäin suloinen ja erittäin mukava. Wifi ja ilmastointi bussilla. Jokiristeily oli upea, joten sisällytä se ehdottomasti kiertoajeluisi. Ilo, että menimme.

Se oli superpäivä kauden lopussa. Paikallinen joukkue oli hyvin organisoitu ja Daniela oli hieno opas. Vierailu paikallisessa viinitilassa oli upea, ja omistaja oli erittäin lämmin ja innostunut viineistään ja perheestään. Upea päivä kaikille, jotka vierailevat Splitissä.

Hieno retki vesiputouksille, paljon katsottavaa. Järjestelyt toimivat upeasti, kiitos loistavan oppaan. Daniela oli aivan mahtava, sydämellinen ja hauska.

Hienosti järjestetty matka. Hinta/ laatusuhde erinomainen. Lisänä ollut viinitilavierailu tosin oli vähän kiireinen.