Kultainen kierros

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Kultainen kierros: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kultainen kierros? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kultainen kierros : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 12 974 arvosteluun

Upea koko päivän matka. Nautin kaikista aktiviteeteista, jotka olivat erittäin vaikuttavia lumessa. Kuljettaja ja opas olivat erittäin hyviä ja mielenkiintoisia. Hän antoi meille oikean määrän aikaa nauttia jokaisesta sivustosta ja mukavuudesta / lounastaukoista. Päätimme tämän kiireisen päivän Sinisellä laguunilla, joka oli erittäin rentouttava (ilmaisen naamion ja oluen kanssa) ja jonka yläpuolella oli lunta, joka alkoi pudota. Haluamme tehdä tämän matkan uudelleen, mutta emme lumessa verrata sitä.

Kiertue oli erittäin mukava. David, opas, erinomainen! Valitsimme kuitenkin pienryhmäkiertueen ja päädyimme istumaan yhden tiedoston toistensa taakse. Tämä heikensi kokemusta. Meillä ei ollut aavistustakaan, että minibussisaaret olivat 2 paikkaa yhdessä ja yksittäiset istuimet saaren poikki. Koska viimeinen ryhmä, jonka he valitsivat, istuimme vain käytettävissä olevissa paikoissa, yksittäisissä paikoissa.

Olimme todella iloisia siitä, että valitsimme tämän matkan. Juuri oikea määrä mielenkiintoisia faktoja maasta, ohitettavista paikoista ja käydyistä paikoista. Myös täydellinen aika jokaisessa paikassa saada hyvä katselua ympärille jne. Emme tunteneet ollenkaan kiirehtiä. Erittäin edullinen matka, jolla on osaava opas. Erittäin suositeltavaa

Minulla oli todella mukavaa aikaa tämän kiertueen kanssa, valitettavasti en muista oppaan nimeä, mutta hän oli niin ammattimainen! Hän on opettajani niin paljon kuin tiedän, hän on erittäin osaava ja selittää hyvin. Ja sää oli vain täydellinen nähdä uskomattoman näkymän Islantiin!

Mahtava kierros ja upeat maisemat. Opas/kuski oli asiantuntija.