Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa La Spezia

Aktiviteetit saatavilla

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Kuljetukset
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Työpajat ja tunnit
  • Seikkailut
  • Muut elämykset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
52 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

La Spezia: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta La Spezia?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta La Spezia ovat

Monterosso al Mare

Mitkä ovat kohteen La Spezia parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

La Spezia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa La Spezia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

La Spezia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 858 arvosteluun

Vaikka oli melko kuuma, kun vierailimme Cinque Terressä päiväksi heinäkuun 3. viikolla, oli erittäin mukava kokemus nähdä neljä viidestä ikonisesta merenrantakylästä. Opas Constantino oli erittäin ystävällinen ja mukava huumorintaju. Jos minulla olisi ollut parempi käsitys paikoista etukäteen, olisin varmaan mielelläni jäänyt sinne 2-3 päivää (vaikka se voi olla kallista!) nauttimaan kylien tunnelmasta ja uusien ihmisten seurasta. Suosittelen ehdottomasti matkatovereilleen tutustumaan tähän paikkaan.

A fost o zi minunata. Ghidul a fost foarte amabil si a reusit sa ne tina tot timpul la curent. Am mers cu atocarul pana la Manarosa. De acolo am facut o mica plimbare si ne-am bucurat de privelistea minunata. Olen luat trenul pana la Monteroso. Acolo am avut o ora la dispozitie pentru a ne plimba si vizita. Am mancat pasta cu sos pesto delicioase. Mi-ar fi placut sa stam mai mult in Monteroso. De acolo am facut o plimbare cu barca.

Marta, Antonela ja Lucca olivat uskomattomia! Kohteliaat, hauskoja, eloisia oppaita, joissa on paljon mielenkiintoisia vinkkejä paikoista, joissa pysähdyimme. Kaikki sujui matkan kuvauksen ja oppaiden ohjeiden mukaan jokaisella pysäkillä. On hyvä huomioida, että kyseessä on retki, jossa käytetään aikataulun mukaisia kuljetuslippuja, joten ajan jääminen voi tarkoittaa kiertueelta jäämistä, juna tai laiva ei odota.

Nämä neljä vierailtua maata olivat mahtavia. Paljon vapaa-aikaa, jonka avulla voit järjestellä itsesi haluamallasi tavalla… annamme itsemme opastaa, koska kaikki sisältyy kulkuvälineisiin… TOP! Ja Valentina on loistava opas, joka ottaa aikaa kaikille, joka yrittää varmistaa, että olemme parhaimmillamme tämän päivän aikana!

On hyvä vaihtoehto saada tutustua tähän pieneen palaan Italiaa yhdessä päivässä, kiertue vie jokaiseen paikkaan tarvittavan ajan ja mielestäni se oli suunnittelussa erittäin tehokasta. Oppaamme oli erittäin ystävällinen, ystävällinen ja erittäin tarkkaavainen jokaisessa yksityiskohdassa