Suosittelemamme elämykset kaupungissa La Spezia

La Spezia: Spezia: Cinque Terren kiertoajelu veneellä

1. La Spezia: Spezia: Cinque Terren kiertoajelu veneellä

Kokeile Cinque Terren rannikkoa veneellä ja ihaile upeita näkymiä viinitarhojen terasseille ja viehättäviin rakennuksiin mereltä käsin. Varaa aikaa pysähtyä matkan varrella Riomaggioressa tai Portoveneressä, sitten Monterossossa ja Vernazzassa. Aloita La Spezian satamasta ja purjehdi Runoilijoiden lahden läpi . Purjehdi ensimmäiseen pysäkkiin: Riomaggiore tai Portovenere ( riippuu matkan saatavuudesta ) ja ihaile kylän kauneutta. Monterosso al Maressa tutustu keskiaikaiseen historialliseen keskustaan ja ihaile Pyhälle Johannes Kastajalle omistettua kirkkoa. Jatka sitten purjehdusta Vernazzaan, Cinque Terren helmeen. Vernazza näyttäytyy vierailijoille kuin laivan keula: suurin osa kylästä on itse asiassa rakennettu pienelle niemekkeelle, joka päättyy mereen vaikuttavalla linnoitusjärjestelmällä.Vernazza on kuin laivan keula. Kierroksen päätteeksi voit nauttia vapaa-ajasta ja käyttää tilaisuuden maistella paikallista viiniä ja ruokaa tai käydä uimassa Välimeren kristallinkirkkaassa vedessä ennen paluuta La Speziaan.Palaa La Speziaan.

Firenzestä: Merireki Cinque Terreen

2. Firenzestä: Merireki Cinque Terreen

Cinque Terre (viisi kylää) on yksi Italian hurmaavimmista kohteista. Jokainen näistä unohtumattomista pienistä kylistä salpaa hengityksesi niiden sijaitessa rinteellä sinisen veden yläpuolella Tämä retki jyrkänteillä sijaitseviin rannikkokyliin tarjoaa sinulle unohtamattoman ja hauskan kokemuksen! Aloitamme näiden UNESCO:n listaamien kohteiden kierroksen aamuvarhain saapumalla La Speziaan. Nousemme sitten junaan kohti Riomaggiorea, joka on rauhallinen 1200-luvulta peräisin oleva keskiaikainen kylä. Viinistään tunnetun kylän pienet mutkikkaat kadut tervehtivät sinua aloittaessamme kierroksen ja näet toinen toisiinsa nojaavia ihastuttavia taloja jatkaessamme matkaamme mukulakivikatuja pitkin. Seuraavaksi suuntaamme Manarolaan, jossa kävelemme pitkin kuuluisaa "Via dell'Amorea" (rakkaudenpolkua). Tulet pian huomaamaan että se on yksi Italian kauneimmista reiteistä! Päädyt korkealle meren yläpuolelle ihastuttavien kukkuloiden ja luonnon keskelle! Sitten vuorossa on Monterosso, vanha kalastajakaupunki, jota pidetään Cinque Terren helmenä. Rentoudu ihanilla rannoilla ja hyppää virkistäytymään kristallinkirkkaaseen veteen. Lopulta jatkamme matkaa veneellä Vernazzaan, jonka luonnonsatama on suojellut sitä valloittajilta vuosisatojen ajan. Viiden pienen kylän maisemat sekä elämäntyyli tarjoavat sinulle unohtumattomia muistoja ja kierroksemme avulla näet niiden parhaat palat!

Firenze: Päiväretki Cinque Terreen ja valinnainen vaellus

3. Firenze: Päiväretki Cinque Terreen ja valinnainen vaellus

Tämän elämyksen aikana voit kokea Toscanan rantatörmien ihastuttavat kylät kierroksella, joka vie sinut Cinque Terreen. Elämyksesi alkaa Firenzen keskustan alueelta. Tapaa opas, joka kertoo sinulle kattavan alustuksen Cinque Terrestä bussimatkalla kohti La Speziaan. Matkan kesto on noin kaksi tuntia. WC-tauon jälkeen hyppäät ensimmäisen junan kyytiin. Suuntaa ensimmäiseen vierailemaasi Cinque Terren kylään, Manarolaan. Tutustu viiniköynnösten lomassa oleviin nähtävyyksiin opastetulla kävelykierroksella. Koe sitten muut elämykset omaan tahtiin vapaa-ajalla. Seuraava etappi junamatkalla on Corniglia. Ihastu pieneen kylään käveltyäsi sinne rappusia pitkin. Voit joko seurata opastasi ja matkata junalla Vernazzaan, tai halutessasi kulkea sitten lyhyttä opastettua vaellusreittiä pitkin. Pulahda uimaan mereen tai nauti kahvia jossain Vernezzalle tyypillisistä kahviloista. Seuraava matka junamatkallasi on käsityöläiskaupoista ja kauniista rannoista tunnettu Monterosson kylä. Mikäli sää on hyvä, hyppää veneen kannelle ja risteile Cinque Terren rannalla. Suuntaa kohti viidestä kylistä eteläisintä, Riomaggiorea, joka on historiallinen kalastajakylä. Riomaggioren koettuasi hyppäät paluujunaan kohti La Speziaan ja lopulta bussiin, joka kuljettaa sinut takaisin Firenzeen.

La Speziasta: Cinque Terren kiertoajelu junalla Limoncinon kanssa.

4. La Speziasta: Cinque Terren kiertoajelu junalla Limoncinon kanssa.

Kun saavut La Spezian satamaan, tapaa matkanjohtajasi risteilyterminaalissa. Saavut 20 minuutin kävelymatkan päästä rautatieasemalle, josta aloitat seikkailusi. Kävelyllä tutustut La Spezian kauniiseen keskustaan. Juna on epäilemättä ihanteellinen kulkuväline alueen tutkimiseen. 15 minuutissa, kulkien Ligurianmeren jylhien korkeuksien läpi, saavut Vernazzaan, joka on yksi alueen värikkäimmistä kylistä. Täällä voit nauttia vapaa-ajasta tässä viehättävässä kylässä, jolle ovat ominaisia pastellinväriset talot, joista on kauniit näkymät kristallinkirkkaille vesille. Toinen pysähdyspaikka on Monterosso, Cinque Terren kylistä suurin, jolla on myös upea ranta, jolle on ominaista hieno valkoinen hiekka ja kirkas ja läpinäkyvä meri. Täällä teille on varattu yllätys, pysähdys maistella herkullista Limoncinoa perinteisessä kaupassa. Tämä hieno likööri on ihanteellinen malja ihanalle päivälle, jonka vietät uppoutuneena tämän kiehtovan ja ainutlaatuisen maan luontoon, väreihin ja makuihin. Kun sinulla on hieman vapaa-aikaa Monterossossa, lähde junalla Riomaggioreen, joka on viimeinen pysäkki ennen paluuta La Speziaan. Tämästä pienestä kylästä, kuten neljästä muustakin, avautuvat henkeäsalpaavat näkymät rannikolle sekä välähdyksiä kalastajien jokapäiväisestä elämästä perinteisillä veneillään, joita näet kiinnitettynä satamaan. Jos yövyt La Speziassa, valitse myös itsellesi sopivin lähtöpiste: risteilysatama tai juna-asema.

La Speziasta: Spezia: Cinque Terre Speedboat Tour

5. La Speziasta: Spezia: Cinque Terre Speedboat Tour

Tutustu Cinque Terren kauniisiin kallioihin, rantoihin ja värikkäisiin kaupunkeihin purjehdusmatkalla La Speziasta. Näet kaikki viisi viehättävää kylää, joille on ominaista pastellinväriset talot, 4 tunnin pikaveneajelulla. Aloita retkesi La Spezian Passeggiata Morinista ja purjehdi pitkin Runoslahden länsirannikkoa. Ihaile kauniita maisemia neljässä kylässä, jotka muodostavat Borgata Marinaran.Hyvästi. Jatka purjehdusta kohti Portovenerea, jossa ylität Portoveneren kaupungin ja villiintyneen Palmarian saaren välisen salmen Le Bocche. Tutustu upeaan romaaniseen San Pietron kirkkoon, joka sijaitsee kallioiden välissä ja josta on näkymät merelle. Löydä Le Rossen, Monesterolin ja Punta Pinedan koskemattomat poukamat rannikolla. Tartu tilaisuuteen pulahtaa Cinque Terren luonnonpuiston koskemattomiin vesiin. Ihaile Monterosso al Maren kauneutta, joka on viimeinen ja elinvoimaisin viidestä kylästä. Täällä voit nauttia paikallisia erikoisuuksia, kuten focacciaa anjoviksilla tai herkullista gelatoa. Kulje kuuluisien lihastilojen läpi palatessasi La Speziaan.

La Spezia: Spezia: Nähtävyyskierros italialaisvaikutteisen musiikin tahdissa

6. La Spezia: Spezia: Nähtävyyskierros italialaisvaikutteisen musiikin tahdissa

2,5-3 tunnin musiikkikävelyllä La Spezian kauneimmissa paikoissa näytän sinulle suuren merikaupungin runollisesta näkökulmasta. Retkesi soundtrack lauletaan livenä. Pieniin minikonsertteihini laulun ja kitaran kera kerron sinulle tämän Välimeren aarteen salaisuuksia ja legendoja. Tule kanssani iloiselle, eloisalle ja värikkäälle matkalle Ligurian elämäntyylin sydämeen. Musiikkini on italialaisvaikutteista tai valitsemaani kulloisenkin kiertueen kohokohtaan sopivaa. Aloitamme rantakadulta, jossa on satoja palmuja, vierailemme "Porto Mirabello" -venesatamassa, ylitämme eksoottisten kasvien puiston ja mahtavan Garibaldin muistomerkin. Kävelemme läpi vanhan kaupungin, jossa on tyypillisiä ligurialaisia taloja, baareja, kauppoja, kalamarkkinat ja arkkitehtonisesti mielenkiintoisia jugendtyylisiä palatseja, Wagner-monumentti ja kuuluisat portaat, jotka johtavat yläkaupunkiin. Älä huoli, pääsemme vanhan kaupungin korkeimmalle kohdalle köysiradalla. Täällä odottaa keskiaikainen linnoitus, josta avautuu upea panoraamanäkymä Runoilijoidenlahdelle. Aikaa riittää linnaan ja sen museoon tutustumiseen. Ja tietenkin kuunnella "Runoilijoiden lahden" jännittäviä legendoja ja isäntänne musiikkia. Jalkaudumme viehättäviä pääportaita pitkin takaisin alempaan kaupunkiin, arkadien ohi modernille Piazza Europalle. Lopuksi laulan Schubertin "Ave Mariaa" pyöreässä katedraalissa. Sitten palaamme yhdessä lähtöpisteeseen. Vaihtoehto: Näytän, mistä saa parasta focacciaa tai herkullisinta kotitekoista jäätelöä. Kohokohdat: Vien sinut Wagnerin muistomerkille. Siellä laulan häämarssin hänen oopperastaan "Lohengrin" vierailleni. Kukkulan laella sijaitsevassa "San Giorgion" linnassa on riittävästi aikaa vierailla museossa*. Tietenkin siellä on taas legendoja & musiikkia minulta. Mennään: Tule kanssani musiikilliselle kävelylenkilleni ja koe La Spezia kuin yksityisvieraat. Luonnollisesti käännän myös jäätelö- tai focaccia-tilauksesi italian kielelle ;-). Musiikki: Musiikkia: Kierroksellani nautit rock'n'rollin, folkin, popin, elokuvamusiikin ja klassisen musiikin potpourrista. Tietoja: Kiertueellani on paljon mielenkiintoista ja mielenkiintoista: Olen saksalainen muusikko ja olen asunut Italiassa monta vuotta rakkaudesta maahan. Olen opiskellut musiikkia Pariisissa ja Hampurissa ja esiintynyt monilla rock-, pop- ja klassisen musiikin lavoilla sekä televisiossa. Puhun saksaa, englantia tai italiaa .

La Speziasta: Firenzen ja Pisan risteilyretki rannalla

7. La Speziasta: Firenzen ja Pisan risteilyretki rannalla

Löydä Firenze ja Pisa edestakaisella kuljetuksella La Speziasta. Tutustu renessanssin kehtona tunnettuun Firenzeen omaan tahtiisi tai tutustu kaupunkiin valinnaisella kävelykierroksella. Suuntaa edelleen Pisaan ja ihaile kuuluisia muistomerkkejä ennen kuin palaat La Speziaan.Hyvä. Saavuttuasi helposti tapaamispaikalle annettujen ohjeiden mukaisesti sinut toivottaa tervetulleeksi helposti tunnistettava henkilökunnan jäsen, joka antaa sinulle kaupunkikartan, koodin Wi-Fi:n käyttöön ja etuoikeutetun pääsyn bussiin, joka vie sinut Firenzen Santa Maria Novellan alueelle.Hyvästi. Kun saavut perille, aloita tutustuminen renessanssin kehtona pidettyyn kaupunkiin, jota pidetään ulkoilmamuseona, ja sen lukuisiin mestariteoksiin. Sinulla on 3,5 tuntia vapaa-aikaa, jonka aikana voit vierailla San Lorenzon markkinoilla, Piazza del Duomolla, Piazza della Signorialla, Piazza della Republicalla ja vanhalla sillalla. Valitsetko tutustua keskiaikaisten ja renessanssipalatsien väliin sijoittuviin pieniin kujiin tai vaeltaa ostoskaduilla sekä maistella tyypillisiä paikallisia ruokia. Ota kaikki irti ajasta valitsemalla kävelykierrosvaihtoehto. Tämä kävelykierros kattaa tärkeimmät monumentit. Jatka toiselle pysähdyspaikallesi Pisaan, jossa sinulla on 1,5 tuntia vapaa-aikaa, jonka aikana voit tutustua Ihmeiden niityn ihmeisiin. Valitse paras poseeraus ikuistaaksesi aikasi Pisan kaltevan tornin luona. Paluu taatusti ajoissa.Hyvin ajoissa.

La Spezia: Auringonlaskun veneretki aperitiivolla ja välipaloilla

8. La Spezia: Auringonlaskun veneretki aperitiivolla ja välipaloilla

Ohjelma: Odotamme sinua laivaan nousupaikalla (Banchina Revel, La Spezia) 10 minuuttia ennen lähtöaikaa. Kultaisen tunnin aikana La Speziasta (Banchina Revel) alkavalla 2 tunnin kierroksella opastamme sinut lahden ja kolmen saaren salaisuuksiin: - Torre Scola, 1500-luvulla rakennettu muinainen sotilaslinnoitus, joka vaurioitui Napoleonin sodissa. - Portovenere, Persianlahden todellinen helmi, jonka kauneus ja taika ovat vertaansa vailla. - Portoveneren niemellä sijaitsevaa San Pietron roomalaista kirkkoa pidetään maailman kauneimpana. - Palmarian sininen luola, joka muuttuu kultaiseksi auringonlaskun aikaan. - Historiallinen Tinon majakka, joka on yksi Euroopan harvoista vielä toiminnassa olevista majakoista. - Madonna Stella Maris, joka nousee vedestä Tinetton edustalla ja suojelee merenkulkijoita ja lahtea. - Muinainen köysirata, jota käytettiin toiseen maailmansotaan asti paikallisen louhoksen arvokkaan marmorin lastaamiseen laivoihin. - monet ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikaiset sotilaslaitokset ja bunkkerit.

La Speziasta: Spezia: Meno-paluu Pisaan Risteily rantaretki

9. La Speziasta: Spezia: Meno-paluu Pisaan Risteily rantaretki

Tutustu Pisaan tällä La Speziasta lähtevällä rantaretkellä. Kun poistut laivasta, otat yhden ilmaisista bussikuljetuksista laiturilta terminaaliin ja tapaat helposti tunnistettavan matkanjohtajasi terminaalin ulkopuolella. Kun olet ihaillut Unescon Piazza Dei Miracolia, valitse kaupunkikävelyvaihtoehto, jotta sinulla on mahdollisuus nähdä keskiaikaisen kaupungin piilotettuja aarteita. Kävele Piazza Dei Cavalieri -aukiolla, Borgo Strettossa, näe Galileo Galilein syntymäkoti, Vettovaglien markkinat ja paljon muuta.Hyvä on, että voit tutustua kaupunkiin. Valitse tornilippuvaihtoehto, niin pääset kiipeämään kuuluisan Pisan kaltevan tornin huipulle ja pääsemään sen upeaan katedraaliin etuoikeutetulla sisäänpääsyllä. Elämyksesi päätteeksi palaat La Speziaan ja nouset laivaan taatusti ajallaan.

La Spezia: Auringonlaskun veneretki aperitiivilla

10. La Spezia: Auringonlaskun veneretki aperitiivilla

Nauti auringonlaskusta vedestä iltapäivän veneretkellä La Speziasta. Aja vaivattomasti veden yli kohti Palmarian saarta ja tee vierailu Portoveneren kaupunkiin. Pysähdy matkan varrella uimaan suoraan veneestä ja nauti paikallista tuotantoa oleva aperitiivi, kun aurinko laskee ja täyttää taivaan herkillä väreillä. Tapaat kapteenisi ja lähdet Porto Mirabellosta kohti Palmarian saarta. Katsele nähtävyyksiä nauttiessasi rauhallisesta olosta vesillä. Tutustu Portoveneren kaupunkiin ja Parco delle cinque Terre -puistoon ja opastat oppaasi kertomaan alueesta. Makupalaksi tarjotaan vain paikallisista tuotteista valmistettuja alkupaloja, kuten tuoreita hedelmiä ja lasillinen paikallista viiniä. Pysähdy ja ui suoraan veneestä ja päätä kierros auringonlaskua katsellen täysin rentouttavassa ja seesteisessä ympäristössä.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
La Spezia

Kaikki aktiviteetit

84 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 6

Immersiivisiä elämyksiä

La Spezia: Koe enemmän

Näytä kaikki

La Spezia: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen La Spezia parhaat nähtävyydet?

Kohteen La Spezia parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta La Spezia?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta La Spezia ovat

Riomaggiore

La Spezia: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa La Spezia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

La Spezia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 980 arvosteluun

Ado ja Francesca olivat upeita oppaita ja auttoivat pitämään prosessin sujuvana järjettömän kiireisenä lauantaina. Jopa kahden junan myöhästymisen jälkeen pystyimme näkemään kaikki viisi kaupunkia ja ne pystyivät pitämään energian positiivisena koko erittäin pitkän mutta palkitsevan päivän ajan. Mielestäni tämä oli sen rahan arvoista, että pystyin näkemään jokaisen kaupungin ja oppimaan siitä vähän lisää, mutta ole valmis kävelemään paljon, juoksemaan väkijoukkoon, eikä jokaisessa kaupungissa ole paljon odotettavissa olevaa aikaa. Kaiken kaikkiaan sen arvoinen, myös bussi oli erittäin mukava ja oppaat tekivät matkasta La Speziaan mielenkiintoisen ja viihdyttävän - itse asiassa parhaat kiertue tosiasiat, joita minulla on ollut Italiassa. Paluumatkaa varten he antavat ihmisten nukkua kunnioittavasti ja antavat myös sinun esittää heille kysymyksiä, joihin he ovat enemmän kuin valmiita vastaamaan!! Francesca antoi meille neuvoja tulevaa Venetsian-vierailua varten, joita arvostettiin erittä

taattu kokemus! Varasimme satunnaisesti retken, jolla oli englanninkieliset oppaat, mutta kaikesta huolimatta he ovat aina ottaneet huomioon jopa meidät italialaiset, todellakin, Emma, Chiara ja Stefano olivat fantastisia !!! erittäin mukava, erittäin hyvin valmistautunut ja aina saatavilla.lounas ei ollut kovin runsas, mutta hinta oli kohdillaan, eikä raskaammaksi tuleminen olisi ollut parasta, koska kävelyä riitti. päivä nn on melko varma, mutta kaverit olivat erittäin hyviä paljastamaan meidät parhaalla mahdollisella tavalla, jopa ennalta sovituilla ajoilla.

Meillä oli parasta aikaa… Cinque Terre on aivan kaunis. Meillä oli parhaat matkaoppaat, Chris, Alejandro ja toinen mukava kaveri, jonka nimeä en muista. Mieheni ja minä olemme 60-vuotiaita ja halusimme kokea vaelluksen… he olivat erittäin rohkaisevia ja kärsivällisiä kanssamme. Vierailimme Italiassa melkein 2 viikkoa ja se oli yksi suosikkikokemuksistani.

Hyvä päivä! Päivä oli pitkä mutta sen arvoinen!! Pystyimme vierailemaan kaikissa viidessä kaupungissa ja teimme vaelluksen Corniglian ja Vernazzan välillä. Vain kaunis! Oppaamme olivat mahtavia ja niin avuliaita. Suosittelen myös lounaan tekemistä, sain tavata monia ihmisiä kiertueella kanssamme. Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta muille.

Nämä neljä vierailtua maata olivat mahtavia. Paljon vapaa-aikaa, jonka avulla voit järjestellä itsesi haluamallasi tavalla… annamme itsemme opastaa, koska kaikki sisältyy kulkuvälineisiin… TOP! Ja Valentina on loistava opas, joka ottaa aikaa kaikille, joka yrittää varmistaa, että olemme parhaimmillamme tämän päivän aikana!