Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

La Spezia

La Spezia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa La Spezia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

La Spezia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 176 arvosteluun

Oppaamme oli Inna, ja hän oli erinomainen: hänen antamansa tieto on mielenkiintoista ja ajankohtaista, mutta antaa myös tilaa rentoutua joko bussissa, vapaa-ajalla kylissä, joissa pysähdyimme, tai junassa/laivassa. Kiertue sisälsi sujuvan ja mukavan bussimatkan Manarolaan, jossa vietimme noin 1 tunnin, sitten junamatkan Monterossoon, jossa vietimme noin 2 tuntia (lounasimme täällä), jota seurasi venematka, josta oli näkymät merelle. kaikkien Cinque Terren muodostavien viiden kylän puolella (lyhyt 15 minuutin pysähdys kylässä, joka ei ole virallisesti osa Cinque Terreä), jota seuraa bussimatka takaisin Milanoon. Kiertue oli ammattimainen, hyvin hoidettu ja erittäin organisoitu, mikä antoi meille tarpeeksi aikaa tutustua kyliin ilman kiirettä ja antoi meille mielenkiintoista tietoa paikoista, joissa ohitimme / vierailimme.

A fost o zi minunata. Ghidul a fost foarte amabil si a reusit sa ne tina tot timpul la curent. Am mers cu atocarul pana la Manarosa. De acolo am facut o mica plimbare si ne-am bucurat de privelistea minunata. Olen luat trenul pana la Monteroso. Acolo am avut o ora la dispozitie pentru a ne plimba si vizita. Am mancat pasta cu sos pesto delicioase. Mi-ar fi placut sa stam mai mult in Monteroso. De acolo am facut o plimbare cu barca.

Paikka on uskomaton: se on ehdottomasti tehtävä. Kokemuksessamme oli kuitenkin joitain epäjohdonmukaisuuksia kuvatun tarjouksen kanssa: keskinkertainen linja-auto ilman latausmahdollisuutta (meille myytiin "luksusbussi", ryhmä 40 (10 sijasta) Opas oli hyvä johtaja, mutta ei todellakaan jakanut 5 maan historiaa, ei anekdootteja Jälkeen kokemukset vaihtelevat todennäköisesti varauksesta toiseen, mutta se oli meille pettymys