La Vallée des Couleurs Nature Park: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

La Vallée des Couleurs -luonnonpuiston ihmeiden paljastaminen

1. La Vallée des Couleurs -luonnonpuiston ihmeiden paljastaminen

Valmistaudu lumoutumaan La Vallée des Couleurs -luonnonpuiston luonnonihmeistä, joka on piilotettu helmi Mauritiuksen sydämessä. Tämä henkeäsalpaava puisto tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, jotka lupaavat uppoutua saaren sykkivään kauneuteen ja valloittaviin maisemiin. Sukelletaanpa sinua odottavaan aktiviteettien kirjoon: 🚵‍♂️ Quad-pyöräily: Herätä seikkailunhalusi piristävillä mönkijäretkillä. Tutki puiston monipuolista maastoa laaksoista jokiin ja kulje mutkittelevia polkuja, jotka vievät sinut upeisiin näkymiin. 🏎️ Buggy-ajelut: Koe jännitystä maastossa buggiajeluilla, joilla voit valloittaa haastavia maastoja ja nauttia samalla panoraamanäkymistä ympärilläsi. 🪢 Zipline-seikkailu: Lähde lentoon zipline-köysiradoilla, jotka vievät sinut puiden latvojen halki ja tarjoavat lintuperspektiivistä näkymän vehreisiin maisemiin ja puiston merkittäviin piirteisiin. Kokeile heidän perimmäistä jännittävää polkupyörä-zip-lining-aktiviteettiaan! Lisää polkupyörä ja köysirata, niin nautit saaren ainutlaatuisesta polkupyörä-köysirataelämyksestä, niin yksinkertaista kuin se onkin! Adrenaliinin ystävät nauttivat tästä uusimmasta lisäyksestä kasvavaan viihdetarjontaamme, kun he nauttivat kiihkeistä hetkistä ilmassa (18 metriä maanpinnan yläpuolella) polkupyörän kyydissä 2 x 200 metrin pituisen köysiradan yli! 🌉 Nepalin sillan ylitys: Testaa rohkeutesi ylittäessäsi jännittävän Nepalin sillan, joka on ripustettu korkealle maanpinnan yläpuolelle keskelle kunnioitusta herättävää ympäristöä. 350 metriä pitkä Nepalin silta on Intian valtameren pisin riippusilta. 🚙 Yksityinen 4x4-opastettu kierros: Lähde henkilökohtaiselle matkalle yksityisellä 4x4-opastetulla kierroksella. Sukella syvälle puiston historiaan, luonnon monimuotoisuuteen ja piilotettuihin aarteisiin, kun oppaasi paljastaa sen salaisuudet. 🌄 Land Cruiser -retki: Nauti puiston nähtävyyksien intiimistä kohtaamisesta kiehtovalla land cruiser -vierailulla, joka on suunniteltu tarjoamaan läheinen ja henkilökohtainen kokemus. 🚶‍♀️ Trekking-seikkailut: Uppoudu luonnon rauhaan opastetuilla vaelluksilla. Kulje viehättäviä polkuja, jotka kiemurtelevat rehevissä maisemissa ja paljastavat puiston rikkaan biologisen monimuotoisuuden ja valloittavan kauneuden. 🥉🥈🥇 Seikkailupaketit: Valitse mieltymystesi mukaan räätälöityjen eksklusiivisten seikkailupakettien joukosta: Pronssinen paketti: Tutustuminen seikkailuun mönkijäpyöräilyn, zipliningin ja land cruiser -vierailun avulla. Hopeapaketti: Jännitystä ja tutkimusmatkailua mönkijäpyöräilyn, laskuvarjohyppyjen ja opastetun retkeilyn avulla. Kultainen paketti: Mönkijäpyöräily, buggyajelut, ziplining, Nepalin sillan ylitys ja yksityinen 4x4-ajelu opastetulla retkellä odottavat äärimmäistä seikkailua. 🌟 Kevyt seikkailupaketti: Jos haluat rennomman kokemuksen, nauti opastetusta vierailusta, joka esittelee puiston ainutlaatuisia piirteitä ja antaa sinun nauttia sen luonnon loistosta.

Blue Bayn lasipohjavene, seikkailupuisto & Gris Gris Gris

2. Blue Bayn lasipohjavene, seikkailupuisto & Gris Gris Gris

**Huomaa: tämä retki on yksityinen, lukuun ottamatta lasipohjaisen veneen osuutta, sillä veneessä voi olla muita ihmisiä**. **Huomaa: nähtävyyksien järjestys voi vaihdella noutopaikan mukaan**. Yksityisen hotellista noutamisen jälkeen aloitat seikkailun Blue Bay Marine Parkissa, joka on kiistatta Mauritiuksen paras snorklauspaikka. Koe lasipohjaveneajelu puistossa ja snorklaa trooppisten kalojen ja korallien sekä monenlaisen muun merieläimistön seassa. Jos olet onnekas, saatat jopa nähdä jättiläismäisen merikilpikonnan! Snorklauksen jälkeen sinulla on aikaa rentoutua Blue Bayn rannalla ja nauttia saaren kaakkoispuolelta avautuvista upeista näkymistä. Seuraavaksi on aika pysähtyä Gris Grisin ja la Roche qui Pleuren (joka kirjaimellisesti tarkoittaa "itkevää kalliota") luona. Nämä vierekkäin olevat kalliomuodostelmat ilmentävät saaren eteläosan karua kauneutta, joka on suuri vastakohta Blue Bayn koskemattomille rannoille. Katso, kuinka voimakkaat aallot rysähtävät alla oleviin kallioihin! Lopuksi on aika siirtyä La Vallée des Couleursin luonnonpuistoon. Tämä puisto on kuuluisan 23-värisen maan koti, ja siellä on tarjolla monenlaisia seikkailullisia aktiviteetteja, kuten mönkijäpyöräilyä, zip-liningiä, jeeppiretkiä, buggiajelua, vaelluksia ja riippusiltoja. Lisäksi puistosta on upeat näkymät saaren eteläosaan, sillä se sijaitsee kukkulalla. Seikkailun päätteeksi yksityinen kuljettajasi vie sinut takaisin hotellillesi.

Kokeile Ultimate jännittävää polkupyörä-zip-lining aktiviteettia!

3. Kokeile Ultimate jännittävää polkupyörä-zip-lining aktiviteettia!

nauti Ainutlaatuinen polkupyörä zip line kokemus saarella, niin yksinkertaista kuin se! Adrenaliinin ystävät nauttivat tästä uusimmasta lisäyksestä kasvavaan viihdetarjontaamme, kun he nauttivat intensiivisistä hetkistä ilmassa (18 metriä maanpinnan yläpuolella) polkupyörän kyydissä 2 x 200 metrin pituisen köysiradan yli! Polkupyörän vetoketju mahdollistaa neljän osallistujan ajamisen samanaikaisesti, ja se koostuu kahdesta alustasta, jotka on suunniteltu hauskaksi ja ympäristöystävälliseksi tavaksi nauttia adrenaliinihuipusta. Polkupyörän vetoketju on suunniteltu ympäristövaikutuksiltaan nollavaikutteiseksi ja se on itsekulkeva, joten se on yhteydessä ajomatkan luonnonympäristöön. Lentävät polkupyörät saattavat näyttää taikuudelta, mutta zip-pyöräily ei ole sellainen yritys. Voit olla varma, että polkupyörät on kiinnitetty ylhäältä ja alhaalta vankkoihin köyden näköisiin vaijereihin, jotka on todistetusti kestävät maksimaaliset turvallisuustestit. Ratsastajat pujotetaan yläpuolella olevaan köyteen kiinnitettyihin valjaisiin ja poljetaan alempaa köyttä pitkin. Ainutlaatuinen aktiviteetti jättää sinut varmasti adrenaliinipöhinään, ja tämä on yksi niistä asioista, jotka sinun on saatava ämpärilistallesi. Vähimmäiskorkeus: 1m35 Enimmäispaino: 100 kg

Lisää päivät

La Vallée des Couleurs Nature Park

La Vallée des Couleurs Nature Park

La Vallée des Couleurs Nature Park: Koe enemmän

Näytä kaikki

La Vallée des Couleurs Nature Park: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa La Vallée des Couleurs Nature Park? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.