Lisää päivät

La Vanille Nature Park

La Vanille Nature Park: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Mauritius: Ile aux Aigrettes

1. Mauritius: Ile aux Aigrettes

**Huomaa, että tämä retki on yksityinen lukuun ottamatta Ile aux Aigrettes -osuutta**. Nouse pieneen veneeseen Pointe Jéromessa ja siirry Ile aux Aigrettes'n korallisaarelle. Ihaile kerran sukupuuton partaalla olleita kasveja ja eläimiä 1,5-2 tunnin vaelluksella metsänvartijoiden kanssa. Etsi villieläimiä, kuten jättiläiskilpikonnia ja koristeellisia päivägeckoja. Kun olet käynyt Ile aux Aigrettes -saarella, vietä aikaa Blue Bay Beachilla, joka on yksi saaren kauneimmista rannoista. Tutustu seuraavaksi La Vanillen luonnonsuojelualueeseen ja näe erilaisia lintulajeja, kilpikonnia, hyönteistarha ja paljon muuta. Päätä päivä katselemalla aaltojen ryöppyilyä karulla etelärannikolla ja tutustu Gris Grisin ja La Roche qui Pleuren kalliomuodostelmiin.

Mauritius: Vanilla Park ja Wild Beaches Tour

2. Mauritius: Vanilla Park ja Wild Beaches Tour

Kun sinut on noudettu majoituksestasi, lähdet matkallesi matkakohteeseen. Kun olet siellä, kulje vehreässä ympäristössä, jossa palmut ja jättiläisbambu tarjoavat varjoa sadoille Niilin krokotiileille, joita kasvatetaan puistossa. Kävele villillä puolella valtavan jättiläismäisten Aldabra-kilpikonnien joukossa, jotka elävät puoliksi vapaudessa. Voit jopa tavata Dominon, satavuotiaan, joka painaa vaa'an 275 kiloon. Muistokuva on pakollinen tälle sivustolle, jossa satoja jättiläisiä kasvatetaan. Jatka eteenpäin ja löydä ylenpalttinen eläimistö, joka koostuu leguaaneista, apinoista, lemureista, peuroista, villisioista, mangustista, japanilaisesta karpista, Mauritiuksen lepakoista, Radiata-kilpikonnasta, makean veden kilpikonnasta, gekoista, ankerioista, kameleonteista ja muista. Mauritiuksen etelärannikolla sijaitseva Baie Du Cap on pieni, viehättävä kylä. Alue on tunnettu luonnonkauneudestaan ja villeistä, karuista rannikoista. Vieressä on maalauksellinen maa ja merimaisemat, jotka sisältävät punaisen maan, syvän vihreän metsän, palmulinjat ja kimaltelevan sinisen meren, joten sinulla on uskomaton matka Maconden näköalapaikalle. Se sijaitsee rannikkotien kaarevalla osuudella, pienen kallion huipulla, josta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä Intian valtamerelle.

Mauritius: Bois Cheri, Saint Aubin & La Vanillen luonnonpuisto

3. Mauritius: Bois Cheri, Saint Aubin & La Vanillen luonnonpuisto

Näe Mauritiuksen jättiläiskilpikonnat ja tule lähelle Niilinkrokotiileja koko päivän kestävällä maisemaretkellä saaren karulla etelärannikolla. Kun sinut on noudettu hotellista, vieraile Bois Cherin teetehtaalla. Teereitti alkaa Curepipestä vuonna 1872 rakennetusta siirtomaa-aikaisesta Domaine des Aubineaux'sta. Jatka Bois Cherin teeplantaaseille. Vieraile tehtaassa ja museossa ja nauti teemaistiaisista. Etelässä vierailet La Vanillen luonnonsuojelualueella, joka tunnetaan myös krokotiilipuistona, ja Saint Aubinin siirtomaa-alueella, jossa on vanilja- ja anturiumviljelmiä, vanha sokeritehdas ja rommitislaamo. La Vanille on koti monipuoliselle ja laajalle alueelliselle kasvistolle ja eläimistölle, ja se on myös jättiläiskilpikonnien ja Niilin krokotiilien kasvatuskeskus, joita voi nähdä runsaasti. Opi matelijoiden erilaisista elinkaarista ja seuraa krokotiilien ruokinta-aikaa. Mene sitten Saint Aubinin entiselle sokeriviljelmälle ja opi lisää saaren perinteisestä viljelykasvista sokeritehtaassa. Vaikka plantaasilla ei enää tuoteta sokeria, siellä on suuri trooppinen puutarha, rommitislaamo, pieni maatila ja upea 1800-luvun siirtomaa-aikainen kartano. Maista tislaamossa valmistettua rommia ja maistele maatilan hedelmiä perinteisen mauritiolaisen lounaan aikana. Jatka Gris Grisiin, josta avautuvat upeat näkymät Intian valtamerelle ja etelärannikon jylhille basalttikallioille.

Mauritius: Krokotiilipuisto ja teetehdaskierros maisteluineen.

5. Mauritius: Krokotiilipuisto ja teetehdaskierros maisteluineen.

Bois Chéri on Mauritiuksen ensimmäinen teeviljelmä, ja se on peräisin vuodelta 1892. Opas johdattaa sinut tehtaan ja teeviljelmän läpi ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua Bois Chérin historiaan, tarinoihin ja tarinoihin sekä teetuotannon merkitykseen Mauritiuksella. Teetehtaan opastetun kierroksen jälkeen vierailet teetuotantomuseossa, jossa opit lisää teen historiasta Mauritiuksella. Opas johdattaa sinut tehtaan ja teeviljelmän läpi ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua Bois Chéri -teestä ja teetuotannon merkityksestä Mauritiuksella kertovaan historiaan, tarinoihin ja tarinoihin. Teetehtaan opastetun kierroksen jälkeen vierailet teetuotantomuseossa, jossa opit lisää teen historiasta Mauritiuksella. Bois Chéri tarjoaa upean panoraamanäkymän saaren eteläosaan. Nykyään Bois Chéri valmistaa uutta valikoimaa maustettuja teetä, vihreää teetä ja yrttiteetä. Voit maistella niitä vierailusi aikana. La Vanillen luonnonpuisto, joka tunnettiin aiemmin nimellä La Vanille Crocodile Park, perustettiin vuonna 1985, ja sen nimi kunnioittaa vanhaa viiniköynnöstä, jota viljeltiin laaksossa, jossa 5 hehtaarin suojelualue sijaitsee. Mauritanialainen vieraanvaraisuus, luonnonsuojelu ja eläinten hyvinvointi ovat etuoikeutettuja tässä maagisessa ympäristössä, jossa oppaamme vievät sinut unohtumattomalle vierailulle suojelualueelle.

La Vanille Nature Park: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa La Vanille Nature Park? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.