Valitse päivämäärät

Lahbabin aavikko

25 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Lahbabin aavikko: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lahbabin aavikko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lahbabin aavikko : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.9 / 5

perustuen 61 007 arvosteluun

Kamelisafari oli todella sen arvoinen!! Leiri on erittäin mukava ja kamelin ratsastuksen jälkeen pääsimme käyttämään ja nauttimaan kaikista aktiviteeteista - shishan polttamista, hennatatuointeja, perinteisten vaatteiden kokeilua ja valokuvaamista haukalla. Grilli oli myös herkullinen. Valittavana oli erilaisia perinteisiä ruokia - jokaiselle oli jotakin. Välissä on aina mahdollisuus juoda perinteistä kahvia tai teetä, syödä arabialaisia makeisia ja nauttia auringonlaskusta hiekkadyynillä. Illan hämärtyessä on show tanssijoiden kanssa. Oppaamme Amr teki matkasta todellisen kokemuksen. Hän on niin persoonallinen ja seurasi meitä koko illan ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme. Hänellä on myös upeimmat ideat valokuviin - kaikki hänen ottamansa valokuvat näyttävät erittäin ammattimaisilta. Kiitos Amr!

Hei. Kaiken kaikkiaan se oli hieno kokemus. Oppaamme Omar Miro oli loistava: saapui ajoissa hakemaan meidät hotellilta, antoi tietoa Dubaista ja piti meistä huolta leirillä. Illallinen ylitti odotuksemme upeilla emiraateilla, marokkolaisella ja intialaisella ruoalla. Kauniisti järjestetty beduiinileiri erilaisia aktiviteetteja ja perinteistä musiikkia taustalla. Mukava kamelin ratsastus, vaikka odotin sen menevän syvemmälle autiomaahan. Kaikki hyvin järjestetty kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin, eli peitot viileisiin iltoihin. Todella suositeltavaa xx

RERC-junalla Versaillesiin oli melko helppo päästä. Menimme sisään ilman jonotusta ja saimme vierailla palatsissa melko rauhallisesti, luulisin, että oli marraskuu, vaikka tästä samasta syystä käynti puutarhoissa oli pettymys, puissa ei ole kasvillisuutta, ei ole kukkia, suihkulähteet on käännetty. pois ja kaikki veistokset Ulkopinnat suojattu pressuilla. Siitä huolimatta se oli sen arvoista ja suosittelen sitä, palatsi on poikkeuksellinen.

Oppaamme qadir vei meidät leirille, joka selitti aktiviteetit, joista nautimme 45 minuutin kamelin ratsastuksen jälkeen. Kaikki siellä työskentelevät ihmiset ovat ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Buffet on todella suuri ja hyvin viimeistelty: keittiö tyydyttää jokaisen makuelämyksen tekemällä upean makumatkan. Onnittelut kaikille!

Mahtava kokemus mutta ainoa mikä kuului hintaan oli vesi.