Suosittelemamme elämykset kaupungissa Läntinen maakunta

Yalan kansallispuisto: Yala Yala: Yksityinen safari Golden Hours

1. Yalan kansallispuisto: Yala Yala: Yksityinen safari Golden Hours

Kun sinut on noudettu hotellista/paikallisesta paikasta, pääset Yalan kansallispuistoon tutustumaan valoisaan metsään, pensaikkoon, niittyihin, laguuneihin ja upeaan eläinlajistoon. Yksityisen 4WD-jeepin ja asiantuntevan oppaan kanssa päivän "kultaiset tunnit" käytetään leopardin havaitsemiseen, joko päivän ensimmäiset 2 tuntia tai viimeiset 2 tuntia. Koko tämän safarin ajan etsit maailman eniten leopardeja, laiskiaisia ja norsuja, kun asiantunteva oppaasi ja kuljettajasi navigoi asiantuntevasti laajalla alueella ja teillä. Aamukierros alkaa klo 5 aamulla hotelliltasi, jotta voit nauttia auringonnoususta, kun puisto avataan klo 6 aamulla. Iltapäivävaihtoehdossa voit tutustua puistoon kello 14.00 alkaen aina auringonlaskuun asti, jolloin puisto sulkeutuu kello 18.00. Sri Lankan kaakkoispuolella, Intian valtameren rannalla sijaitseva Yala on villieläinten suojelualue, jossa elää 44 nisäkäslajia ja 215 lintulajia. Leopardit, norsut, vesipuhvelit, laiskakarhut, sambarit, sakaalit, täplikäs peura, riikinkukot ja krokotiilit löytyvät kaikki tästä rikkaasta ympäristöstä.

Colombosta: Sigiriya ja Dambulla päiväretki ja safari

2. Colombosta: Sigiriya ja Dambulla päiväretki ja safari

Lähde Colombosta ja matkusta jaetulla ajoneuvolla pienessä ryhmässä Sigiriyan kaupunkiin, josta saavut suoraan Sigiriyan kalliolle. Katsele ihaillen massiivista kalliopylvästä, jonka kuningas Kassyapa valitsi muinaisen Sri Lankan kronikan The Culavamsa mukaan uuden pääkaupunkinsa paikaksi. Ihaile lukuisia maalauksia historiallisista kuningattarista, prinsessoista ja palvelijattarista kalliolinnoituksen sisällä ennen kuin pidät tauon lounaalle omalla kustannuksellasi. Tutustu sitten alueen perinteisiin käsityötaitoihin, kuten puunveistoon ja batiikkitekstiileihin, ja sinulla on aikaa ostaa matkamuistoja ennen lähtöä. Aloita paluumatka kohti Colomboa Dambullan kautta, jossa voit tutustua Sri Lankan suurimpaan ja parhaiten säilyneeseen luolatemppelikompleksiin. Tutustu upeisiin Buddhan kuviin ja eloisan värisiin ja erimuotoisiin kalliomaalauksiin, jotka on maalattu noin 2. vuosisadalta eaa. aina 18. vuosisadan Kandyan-kaudelle saakka. Vaihtoehtoisesti Voidaan tehdä Wild Life Safari Eco Park tai Kaudulla National Park tai Minneriya National Park maksut National Park hyvin Pax Count ( Yksin matkustajille $ 100 & $ 60 ).

Colombo: Colombon lentoasema (CMB) ja Negombon kaupungin kuljetus

3. Colombo: Colombon lentoasema (CMB) ja Negombon kaupungin kuljetus

Nauti rentouttavasta ja mukavasta yksityiskuljetuksesta Sri Lankan Bandaranaiken kansainväliseltä lentokentältä (CMB) hotelliisi Negombossa. Kun olet laskeutunut lentokentälle, mene saapuvien lentojen aulaan tapaamaan kuljettajaasi, jolla on kädessään nimesi sisältävä taulu. Jos et löydä kuljettajaasi, tukitiimi on paikalla 24/7. Kuljettajasi kuljettaa sinut ja matkatavarasi mukavassa ja turvallisessa ajoneuvossa, joten sinun tarvitsee vain istua ja rentoutua 1-2 tunnin matkan aikana. Voit luottaa kuljettajasi asiantuntemukseen ja matkustaa mahdollisimman turvallista ja ruuhkatonta reittiä. Kerro rohkeasti kuljettajallesi, jos sinun on pysähdyttävä virvokkeita tai hätätilanteita varten.

Colombon todellinen olemus: Yksityiset kohokohdat ja piilotetut jalokivet

4. Colombon todellinen olemus: Yksityiset kohokohdat ja piilotetut jalokivet

Ayubowan! Uppoudu Sri Lankan pääkaupungin sydämen vilskeeseen: Colomboon! Koe tämän vilkkaan kaupungin nähtävyydet, äänet ja tuoksut yhdessä yksityisen isäntäväen kanssa. Parhaat nähtävyydet, piilotetut jalokivet ja paikalliset välipalat odottavat! Hyppää siis värikkään Tuk Tunkin kyytiin ja anna yksityisen oppaasi viedä sinut kohokohdasta toiseen. Itsenäisyydenaukio on ehdoton vierailukohde ja loistava paikka aloittaa kiertoajelusi. Kävele tilavilla vihreillä nurmikoilla ja ihaile yhtä saarten pisimpään pystyssä olleista siirtomaa-aikaisista rakennuksista. Isäntäsi voi kertoa sinulle kaiken Sri Lankan historiallisesta menneisyydestä ja siitä, miten kaupunki on muuttunut nykypäivän moderniksi kaupungiksi. Tee niin kuin srilankalaiset tekevät ja nappaa herkullisia hoppareita ja vihannesrottia. Paikalliset rakastavat yksinkertaisesti aloittaa päivän tällä maukkaalla aamupalalla, varsinkin kun suuntaavat Colombon suurimpaan puistoon! Tämä puisto on täynnä rehevää kasvillisuutta, 100-vuotiaita puita ja Valkoisen talon kopiota, ja se on rauhallinen helmi kaukana kaupungin vilinästä. Tuk-tukkaa tiesi Colombon vanhimpiin buddhalaistemppeleihin, joissa on kaunis järvi. Tutustu hämmästyttävään Buddha-patsaiden kokoelmaan, vilkaise pyhää puuta ja ihaile Buddhan hiusjäännöksiä. Kysy isännältäsi vapaasti kaikki polttavat kysymykset! Uppoudu aitoon paikalliseen elämään ja vieraile yhdellä vilkkaimmista markkinoista. Näe, missä paikalliset ostavat ja myyvät kaikkea vihanneksista elektroniikkaan. Vaeltele katujen sokkeloissa ja seuraa nenääsi läheisen maniokinsirujen myyjän luo. Katso, miten tämä herkullinen välipala valmistetaan, ja saa makunystyrät tanssimaan! Suuntaa banaanimarkkinoille ja maista niin monta banaania kuin haluat! Oletko utelias, mitä muuta sinua odottaa? Miten olisi käynti granaattiomenan muotoisessa moskeijassa ja sen jälkeen kauniisti minimalistisessa hindutemppelissä? Vierailu Sri Lankan viimeisen kuninkaan vankilasellissä on myös ainutlaatuinen helmi! Kun olet siellä, älä unohda tarkistaa upeaa näköalaa majakalta. Mikä olisikaan parempi tapa päättää kiertomatka kuin Galle Facen rentouttava merenranta? Rentoudu ja rentoudu kylmän juoman, herkullisen katkarapukakun ja Sri Lankan länsirannikon yli avautuvan upean auringonlaskun parissa!

Galle: Perinteinen korujen valmistuksen työpaja siirtojen kanssa

5. Galle: Perinteinen korujen valmistuksen työpaja siirtojen kanssa

Toivotan kaikenikäiset, lapset, perheet, pariskunnat ja ryhmät tervetulleiksi luomaan pysyviä muistoja kanssani.Tässä työpajassa opastetaan sinua tekemään yksilöllisiä koruja jalometalleista, kuten kullasta tai hopeasta. Sinun "kokemus" on aktiivisesti osallistua ja saada kädet sulatus metallien / mittaus / juottaminen / suunnittelu / vasarointi / upottaminen jalokivet / tasoitus ja kiillotus liittyy korujen tekemiseen. Tutustut kaikkiin perinteisiin tekniikoihin. *Jos olet haaveillut käyttäväsi itse tekemääsi korua, tämä kokemus on sinua varten. Sen lisäksi sinulla on mahdollisuus:- * Koskettamaan ja tutkimaan raakoja ja kiillotettuja (arvokkaita, puoliarvokkaita) jalokiviä paikallisista kaivoksista. * Oppia tunnistamaan aidot jalokivet väärennöksistä. *** Ostaa kaikentyyppisiä jalokiviä ja mittatilaustyönä tehtyjä koruja erittäin edulliseen, ei-turistiseen hintaan***. * Saat ilmaisen "kuukiven" kokemuksen päätteeksi. ~~~ Tämä on työskentely esittelyluokka, joka osoittaa sinulle, miten tehdä koru perinteisellä tavalla, joten jos haluat ottaa sen, mitä teet mukanasi, sinun on maksettava metallin ja jalokivien mukana pala.( erittäin kohtuullinen ei-turistinen hinta) Mutta sinun ei tarvitse ostaa mitään, ellet halua, koska annamme mahdollisuuden harjoitella räätälöidyn kappaleen kanssa ~~ ~Voit tuoda omat korumallisi käsintehtäväksi itse ~

Colombosta: Kandy ja Pinnawala - kokopäiväretki

6. Colombosta: Kandy ja Pinnawala - kokopäiväretki

Hyödynnä nouto Colombossa sijaitsevasta hotellistasi ja rentoudu sitten ilmastoidussa tilassa matkalla Kandyyn. Käy saapuessasi Hampaan temppelissä katsomassa Buddhan pyhää hammasta, joka on statussymboli, joka todisti Sri Lankan muinaisten kuninkaiden arvokkuuden. Ihaile palatsin kaunista arkkitehtuuria ja katsele pyhäkössä olevia kultaisia hahmoja. ''Pinnawala'' Et koskaan missaa norsujen kokoontumista joessa. Tutustu sitten perinteisten käsityöläisten muinaisiin käsitöihin, kuten jalokiviin, puunveistoon ja batiikkiin. Katsele käsityönäytöksiä ja osta matkamuistolahjoja ennen lounasta paikallisessa ravintolassa omalla kustannuksellasi. Jatka Peradeniyan kuninkaalliseen kasvitieteelliseen puutarhaan ja kävele 147 hehtaarin alueella. Näe yli 4 000 eri kasvilajia, mukaan lukien ainutlaatuinen kokoelma orkideoita, mausteita ja lääkekasveja. Tutustu 1800-luvun puutarhojen historiaan ja näe kuuluisia kasveja, kuten tykinkuulapuu, jättiläisviikunapuu ja 40 metriä korkea Burman bambu.

Sri Lanka: eSIM-datasopimus

7. Sri Lanka: eSIM-datasopimus

Tee matkastasi Sri Lankaan vaivattomasti kätevällä eSIM-kortillasi. Pysy yhteydessä matkasi aikana Sri Lankan sekä Kambodžan, Japanin ja Bangladeshin nopean kattavuuden avulla. Osta ja asenna eSIM-korttisi milloin tahansa ja missä tahansa ja valitse useista datapaketeista, voimassaolovaihtoehdoista ja kattavuudesta muissa maissa. Sinun tarvitsee vain skannata eSIM QR-koodi päästäksesi kaikkiin tärkeisiin sovelluksiisi matkallasi. Vältä useiden SIM-korttien hallinnan vaikeudet tällä zerowaste-ratkaisulla. Hanki yksi eSIM laitetta kohden ja lisää yksinkertaisesti ostamalla ja aktivoimalla lisää eSIM-paketteja. Kun olet aktivoinut, suojasi alkaa valitsemasi keston mukaan. Kaikki iPhone XS:n lisäksi julkaistut iPhone-mallit voivat tukea eSIM-korttia. Jos olet epävarma Androidista, tarkista kelpoisuus ohjekuvasta. Jos et saa yhteyttä Internetiin tämän eSIM-kortin asentamisen jälkeen, noudata GYG-kupongissasi olevaa Self Help Troubleshooting Guide -opasta. APN (tukiaseman nimi): smartone Paikallisen operaattorin tiedot: Sri Lanka: Dialogi Kambodža: Hei Axiata Japani: softbank Bangladesh: Robi

Alkaen Ella: Yalan kansallispuiston safariretki 4x4:llä

8. Alkaen Ella: Yalan kansallispuiston safariretki 4x4:llä

Kokemuksesi alkaa noutamalla sinut majapaikastasi Ellassa. Sieltä voit rentoutua ajellessasi Yalan kansallispuistoon, joka on 44 nisäkäslajin ja 215 lintulajin koti. Tapaa yksityinen oppaasi ja nouse tukevaan 4x4-ajoneuvoon. Nauti puiston auringonnoususta - päivän "kultaisista tunneista" - ja tutustu valoisaan metsään, pensaikkoon, ruohikkoon, laguuneihin ja upeaan eläinlajistoon. Safarin jälkeen palaat takaisin lähtöpaikallesi, josta sinut viedään takaisin majapaikkaasi.

Galle/Weligama/Mirissa: Päiväretki Ella Highlandsiin

9. Galle/Weligama/Mirissa: Päiväretki Ella Highlandsiin

Aloita Ella-kierros klo 7.00, Ella on puhdasta luonnonkauneutta, vesiputouksineen, vehreineen ja kukkuloineen se on vain leuanvetoa. Ella on täydellinen paikka, jos haluaa virkistää aivoja. Siellä on monia kuuluisia paikkoja, ja se on ollut matkailijoiden huomion alla jo hyvän aikaa. Matkalla Ellaan ensimmäinen vierailumme on Buduruwagalan kalliotemppeli. Buduruwagala on ikivanha buddhalainen temppeli Sri Lankassa. Kompleksi koostuu seitsemästä patsaasta ja kuuluu mahayana-koulukuntaan. Seuraava pysähdyspaikka on Ravana-vesiputous, joka on suosittu nähtävyys Sri Lankassa. Se on tällä hetkellä yksi maan laajimmista putouksista. Sen jälkeen saavumme Ella Cityyn, joka on pieni kaupunki Badullan piirikunnassa Uvan maakunnassa, ja se sijaitsee 1041 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella. Seuraavaksi menemme Nine Arch -sillalle. Se on yksi maan parhaista esimerkeistä siirtomaa-ajan rautatierakentamisesta. Sitten on aika kiivetä Little Adams Peakille, Little Adam's Peak houkuttelee monia Sri Lankaan tulevia matkailijoita. Kiipeäessäsi Adamsin huipulle nauti lounasta 98 Acres Resort & Spa -hotellissa. Se on tyylikäs ja tyylikäs hotelli, joka sijaitsee luonnonkauniilla 98 hehtaarin teetilalla, jota ympäröi upea maisema. Lounaan nautittuasi voit kokea Flying Ravana Mega Zip Linen, Etelä-Aasian pisimmän ja Sri Lankan kaikkien aikojen ensimmäisen mega-kaksois-zip-linjan, joka sijaitsee keskellä Ellan vehreitä tiloja Sri Lankassa. Vieraile lopuksi Halpewaththan teetehtaalla. Juo kuppi ja nauti samalla alueen upeasta luonnonkauneudesta. Se on matkamme viimeinen kohde. Lopuksi paluu hotellille.

Galle ja Bentota päiväretki Colombosta käsin

10. Galle ja Bentota päiväretki Colombosta käsin

Kun sinut on haettu hotellista, hyppää Madu Ganga Magrove -venesafarille ja tutustu Madu-jokeen. Tutustu jokea ympäröiviin mangrovemetsiin ja suoalueisiin. Pysähdy kanelipuutarhassa ja maista alueen kuuluisaa kanelia. Madu Ganga -joen alueella kasvaa maailman parhaita kanelilaatuja sekä kukoistava kaneliteollisuus. Ihaile sen jälkeen kalastajia, jotka istuvat stoalaisesti veden keskelle istutettujen suurten oksien päällä odottamassa saalistaan. Jatka paikalliselle kilpikonnankasvatuslaitokselle, jossa oppaasi esittelee sinulle monia paikallisia kilpikonnalajeja. Päätä retki vierailemalla Gallen linnoituksessa, joka on Unescon maailmanperintökohde. Tämä linnoitus on osoitus eurooppalaisen arkkitehtuurin ja eteläaasialaisten perinteiden ainutlaatuisesta vuorovaikutuksesta 1500-luvulta 1800-luvulle. Tutustuttuasi linnoitukseen sinut palautetaan Colombossa sijaitsevaan hotelliisi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Läntinen maakunta

Kaikki aktiviteetit

786 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Läntinen maakunta: Koe enemmän

Näytä kaikki

Läntinen maakunta: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat edulliset kierrokset kohteessa Läntinen maakunta?

Läntinen maakunta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Läntinen maakunta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.