Largo do Chiado

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Largo do Chiado: Varaa liput ja kierrokset


Largo do Chiado: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Largo do Chiado? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Largo do Chiado : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 374 arvosteluun

Olimme Lissabonissa maanantaista perjantaihin, joten varain 72 tunnin passin. Se oli aivan loistava ja kattaa museot, näyttelyt, raitiovaunut ja junat. Se kattaa myös junan Sintraan. Se tekee myös pääsyn kaikkialle niin paljon nopeammaksi ja tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kuljettaa käteistä, ostaa lippu joka kerta matkustaessasi tai jonota museoihin ja monumentteihin. Lissabonissa suurin osa nähtävyyksistä on suljettu maanantaina, joten on hyvä idea aloittaa se tiistaina (aloitimme keskipäivällä) ja sitten se kestää perjantaina keskipäivään.

Fado in Chiado -esitys pidettiin pienessä teatterissa epätavallisen rakennuksen huipulla. Mukana oli kaksi laulajaa (yksi nainen ja mies) ja kaksi kitaristia. He rohkaisivat meitä liittymään mukaan ja molemmilla oli upeat äänet. Näimme myös Fadon aterialla toisessa ravintolassa seuraavana iltana, mikä saattaa olla rennompi tapa nähdä Fado, mutta et kuule niin monta kappaletta.

Erittäin ystävällinen opas vie sinut paikkoihin, joihin et itse menisi. Ne ovat viihtyisiä, pieniä ruoka- ja juomapisteitä, joissa voit nauttia paikallisia välipaloja/juomia ja erityisesti tavata paikallisia. Lopulta jäimme ryhmän kanssa viimeiseen paikkaan ja nautimme mukavan drinkin. Huippu!

Rahan arvoinen! Käytimme sitä käydäksemme Belemissa, nähdäkseni pari alueen museoita ja sitten menimme takaisin syömään illallista alueellemme (Baixa / Chiado). Kävellen päivällisellemme kävelimme raitiovaunulla Chiadoon (säästää) jalat) ... Se on 20 dollarin euron arvoinen, Luota minuun!

Suosittelen ostamaan Lissabonin kortin kävelylle kaupungin ympäri, koska se on helppo tapa, halvin ja mukava kiertää.