Suosittelemamme elämykset kaupungissa Las Coloradas

Cancúnista: Rio Lagartos & Las Coloradas -päiväretki ja lounas

1. Cancúnista: Rio Lagartos & Las Coloradas -päiväretki ja lounas

Rio Lagartos on pieni kalastajakylä luonnonsuojelualueella; yksi Jukatanin niemimaan luonnon aarteista. Täällä voimme nauttia veneretkestä sen mangroveiden ympäröimissä vesikanavissa, joissa voit tarkkailla erilaisia lintulajeja, kuten vaaleanpunaisia flamingoja, haikaroita, kotkia, lokkeja, pelikaaneja ja merimetsoja. Kierroksen aikana kuljemme Las Coloradasin sillan alta pyörällä (Riippuu saatavuudesta) päästäksemme suolaesiintymiin, joissa näemme erilaisia vesistöjä, jotka osallistuvat tähän prosessiin, joista osa on silmiinpistävän vaaleanpunaisia. Sen jälkeen nautimme mayakylvystä, jossa keho peittyy ravinteikkaaseen saveen. Seuraavaksi suuntaamme koskemattomalle rannalle poistamaan saven kristalliveteen, jossa nautimme maukkaista paikallisista kala- ja simpukkapohjaisista ruoista.

Cancunista/Tulumista/Rivierasta: Las Coloradas & Rio Lagartos Tour

2. Cancunista/Tulumista/Rivierasta: Las Coloradas & Rio Lagartos Tour

Kohtaat krokotiileja niiden luonnollisessa elinympäristössä käymällä krokotiilien suojelualueella ja etsit flamingoja Las Coloradasin suolalammikoissa. Nauti Rio Lagartosin ja Las Coloradasin opastetusta kierroksesta päiväretkellä Playa del Carmenista tai Cancúnista. Pidä silmällä krokotiileja ja näe ne läheltä krokotiilien suojelualueella. Ihaile Las Coloradasin laguunien vaaleanpunaisia sävyjä ja katsele ohi lentäviä flamingoja. Matkusta mukavasti ilmastoidulla ajoneuvolla naapurivaltioon Jukataniin ja Las Coloradasin kuuluisille vaaleanpunaisille järville. Tämä koskemattoman luonnon alue tyrmää sinut, ja Las Coloradas Yucatánin upeat näkymät on nähtävä, jotta ne voi uskoa. Asiantunteva oppaasi kertoo alueen faktoista ja kansanperinteestä. Hän auttaa sinua myös saamaan parhaat Instagram-kuvat tästä upean luonnonkauniin alueen ihmeellisestä maisemasta. Lähde veneajelulle upean suojelualueen mangrovemetsien läpi. Pidä silmällä krokotiileja ja valtavaa lintulajivalikoimaa, kuten merimetsoja, kalasääskiä, haikaroita ja pelikaaneja. Rio Lagartos Yucatan on lintujen tarkkailijan paratiisi. Pysähdy lopuksi lounaalle, jossa on salaattia, virvoitusjuomia ja valitsemasi pääruoka. Valitse tuore kala, kana tai kasvisruoka. Ruoka on tuoretta ja herkullista, ja se on loistava tapa tankata kaikkien seikkailujen jälkeen. Kun olet saanut tarpeeksesi, palaa hotellillesi uskomattoman päiväretken jälkeen Jukatanin niemimaalla.

Playa del Carmen/Cancún: Rio Lagartos & Las Coloradas -kierros

3. Playa del Carmen/Cancún: Rio Lagartos & Las Coloradas -kierros

Nauti opastetusta kierroksesta Rio Lagartosissa ja Las Coloradasissa päiväretkellä Playa del Carmenista tai Cancúnista. Pidä silmällä krokotiileja ja näe ne läheltä krokotiilien suojelualueella. Ihaile Las Coloradasin laguunien vaaleanpunaisia sävyjä ja katsele ohi lentäviä flamingoja. Matkaa mukavasti ilmastoidulla ajoneuvolla naapurivaltioon Jukataniin ja Las Coloradasin kuuluisille vaaleanpunaisille järville. Tämä koskemattoman luonnon alue tyrmää sinut, Las Coloradas Yucatánin upeat näkymät on nähtävä, jotta ne uskoisi. Asiantunteva oppaasi kertoo alueen faktoista ja kansanperinteestä. Hän auttaa sinua myös saamaan parhaat Instagram-kuvat tästä upean luonnonkauniin alueen ihmeellisestä maisemasta. Tee veneretken upean suojelualueen mangrovemetsiköiden halki. Pidä silmällä krokotiileja ja valtavaa lintulajivalikoimaa, kuten merimetsoja, kalasääskiä, haikaroita ja pelikaaneja. Rio Lagartos Yucatan on lintujen tarkkailijan paratiisi. Lopulta pysähdytään lounaalle, jossa on salaattia, virvoitusjuomia ja valitsemasi pääruoka. Valitse tuoreen kalan, kanan tai kasvisruoan välillä. Ruoka on tuoretta ja herkullista, ja se on loistava tapa tankata kaikkien seikkailujen jälkeen. Kun olet saanut tarpeeksesi, suuntaa takaisin hotelliisi uskomattoman päiväretken jälkeen Jukatanin niemimaalla.

COLORADAS & RÍO LAGARTOS TOUR (Cancunista ja Riviera Mayasta)

4. COLORADAS & RÍO LAGARTOS TOUR (Cancunista ja Riviera Mayasta)

Tutustu Meksikon ainoan vaaleanpunaisen laguunin lumoavaan kauneuteen Las Coloradasissa. Uppoudu upeiden vaaleanpunaisten sävyjen maailmaan ja tunne luontoäidin hämmästyttävä olemus tässä poikkeuksellisessa paikassa Jukatanissa. Koe jännittävä veneretki Rio Lagartosin biosfäärialueen laguunin läpi ja tarkkaile siroja flamingoja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Nauti virkistävästä mayakylvystä ja ota virkistävä uinti Rio Lagartosin koskemattomalla rannalla. Pääset lähelle krokotiileja krokotiilifarmilla, voit koskettaa niitä, ruokkia niitä ja tutkia niiden elinympäristöä. Tyydytä makuhermosi herkullisella à la carte -aterialla, jossa on tarjolla esimerkiksi paistettua tai grillattua kalaa, cevicheä ja äyriäiskeittoa. Kuljetus edestakaisin ja laatikkolounas sisältyvät hintaan.

Riviera Maya: Coloradas päiväretki w/lounas: Rio Lagartos & Las Coloradas päiväretki w/lounas

5. Riviera Maya: Coloradas päiväretki w/lounas: Rio Lagartos & Las Coloradas päiväretki w/lounas

Käy Rio Lagartosissa, pienessä kalastajakylässä luonnonsuojelualueella, joka on yksi Jukatanin niemimaan luonnon aarteista, opastetulla päiväretkellä.Vieraile Rio Lagartosissa. Nauti veneretkestä sen mangroveiden ympäröimissä vesikanavissa, joissa voit tarkkailla erilaisia lintulajeja, kuten vaaleanpunaisia flamingoja, haikaroita, kotkia, lokkeja, pelikaaneja ja merimetsoja. Kierroksen aikana, kulkea sillan alta Las Coloradas pyörällä (Riippuu avalablity) päästä suolaesiintymiä ja nähdä erilaisia vesistöjä mukana tässä prosessissa, joista osa silmiinpistävä vaaleanpunainen. Nauti sitten mayakylvystä, jossa keho peittyy ravinteikkaaseen saveen. Seuraavaksi voit suunnata koskemattomalle rannalle ja poistaa saven kristallinkirkkaassa vedessä. Nauti lopuksi lounaaksi paikallista kala- ja simpukkapohjaista ruokaa.

Retki Las Coloradasiin ja Rio Lagartosiin Meridasta käsin

6. Retki Las Coloradasiin ja Rio Lagartosiin Meridasta käsin

Nauti onnellisesta ja miellyttävästä matkasta mukavissa yksiköissämme, joissa on erinomainen palvelu ja rento ilmapiiri. (Valmistaudu, matka on pitkä) Ensin menemme Las Coladas -nimisille vaaleanpunaisille laguuneille, joissa voit ihailla kirkasta ja epätavallista vaaleanpunaista väriä! Ota valokuvia ja nauti maisemista. (Opit väristä, prosessista ja paljon muuta) Sitten meillä on aikaa levätä ja rentoutua upealla neitseellisellä rannalla nimeltä Cancunito. Voit halutessasi uida meressä! Seuraava pysäkki on laivamatka!!! Pidä hauskaa tutustumalla ekosysteemiin ja etsimällä krokotiileja ja flamingoja.

Safarikierros Las Coloradasin vaaleanpunaisten järvien ympärillä

7. Safarikierros Las Coloradasin vaaleanpunaisten järvien ympärillä

Kierros alkaa nousemalla maastokuljetukseen, joka suuntautuu laguunijärjestelmämme sisäosiin, jossa on kosteikkoja, joilla on suuri biologinen monimuotoisuus ja jotka sijaitsevat suojellulla luonnonsuojelualueella, joka on luokiteltu "biosfäärialueeksi", eli sillä on alueita, jotka ovat erittäin tärkeitä ja ekologisesti erittäin tärkeitä kansallisella tasolla. Suolainen tuotantolaguunijärjestelmämme osoittautuu täydelliseksi elinympäristöksi monille vakituisille ja muuttaville vesilinnuille, koska se täyttää niiden suojaa, ravintoa, lisääntymistä ja lisääntymistä varten tarvitsemat olosuhteet, joista merkittävin on Karibian vaaleanpunainen flamingo. (Tämä lintu on nähtävissä kierroksella, mutta se ei ole aina niin, sillä ne vaihtavat paikkaa ruokailutarpeidensa mukaan). Sitten pääset unohtumattomalle kierrokselle maan suurimman suolakaivoksen sydämeen. Kierroksemme aikana pääset arvostamaan merisuolan tuotantoprosessia haihduttamalla, suolakiteiden muodostumista kiteytysvyöhykkeellä ja varastointia valtavaan kukkulaan, joka saa sinut uskomaan, että olet kuun pinnalla. Jos vierailusi ajoittuu sadonkorjuukauteen, voit myös nähdä tämän prosessin, jossa erikoiskoneet keräävät suolaa. Vierailu ei tietenkään olisi täydellinen käymättä Las Coloradasin upeissa vaaleanpunaisissa vesissä.

Rivieralta: Las Coloradas - Safari & Suolakaivos päiväretki: Las Coloradas - Safari & Suolakaivos päiväretki

8. Rivieralta: Las Coloradas - Safari & Suolakaivos päiväretki: Las Coloradas - Safari & Suolakaivos päiväretki

Liity seuraamme, kun lähdemme matkalle Las Coloradasin lumoaviin maisemiin, kohteeseen, jossa luonto ja historia kietoutuvat toisiinsa luoden visuaalisen spektaakkelin, jollaista ei ole missään muualla. Kiinnitä turvavyö ja valmistaudu elämän seikkailuun erityisesti suunnitellun safariautomme kyydissä, joka on täydellisesti varustettu liikkumaan tässä ainutlaatuisessa maastossa. Kun suuntaamme Las Coloradasin sydämeen, valmistaudu todistamaan luonnonihmettä, joka saa sinut hämmästymään - henkeäsalpaavia vaaleanpunaisia vesiä. On kuin luonto olisi itse kastanut siveltimensä ruusun sävyjen palettiin luodakseen tämän surrealistisen mestariteoksen. Näiden vaaleanpunaisina hohtavien vesien näkeminen kirkkaan sinisen taivaan taustalla on valokuvaajan paratiisi, ja sinulla on runsaasti tilaisuuksia ikuistaa nämä hetket ikuisiksi ajoiksi. Mutta kiertomatkamme ei rajoitu vain upeiden valokuvien ottamiseen. Sukella syvemmälle Las Coloradasin sydämeen, kun viemme sinut eksklusiiviselle matkalle aitoon suolakaivokseen. Tutustu ikivanhoihin tekniikoihin ja sukupolvelta toiselle periytyviin salaisuuksiin ja paljasta kiehtova suolan muodostumisprosessi. Näet, miten syntyy kimaltelevia suolakiteitä, jotka kimaltavat kuin jalokivet maan pinnan alla. Sen lisäksi, että opit suolantuotannon monimutkaisesta prosessista, saat myös käsityksen tämän mineraalin historiallisesta merkityksestä. Suolalla on ollut tärkeä rooli kulttuurien, talouksien ja keittiöiden muokkaamisessa kautta aikojen. Asiantuntevat oppaamme kertovat kiehtovia tarinoita, jotka herättävät tämän historian henkiin ja tarjoavat sinulle uutta arvostusta tätä tärkeää ainesosaa kohtaan. Kun kuljemme maiseman halki ja sukellamme menneisyyteen, maan ja meren sekoittuvat tuoksut herättävät aistisi. Tunne, kuinka lempeä tuulenvire hyväilee ihoasi, ja kuuntele maan kuiskauksia, kun sinusta tulee osa Las Coloradasin rakennetta. Älä missaa tätä poikkeuksellista tilaisuutta luoda yhteys luontoon, historiaan ja kulttuuriin yhdellä ainoalla merkittävällä matkalla. Liity mukaan safariautomatkallemme Las Coloradasin läpi ja luo muistoja, jotka säilyvät vielä pitkään seikkailun päättymisen jälkeenkin. Varaa paikkasi nyt, niin saat kokemuksen, joka lupaa olla todella unohtumaton.

Cancun: Lagartosin vaaleanpunaisten järvien päiväretki.

9. Cancun: Lagartosin vaaleanpunaisten järvien päiväretki.

Las Coloradas on paikka Jukatanin niemimaan pohjoispuolella. Kansanomaisesti tunnettu vaaleanpunainen ranta tai vaaleanpunainen järvi, Jukatanilla vierailee vuosittain tuhansia turisteja kiehtoo sen erikoinen vaaleanpunainen järvi, tämä hiljainen vesiparatiisi sijaitsee Jukatanin niemimaalla ja on maailmankuulu. Ne, jotka ovat käyneet siellä, ovat vaikuttuneita sen kauneudesta. Vaaleanpunainen laguuni on nähtävyysnäytös, jota o kukaan voi jättää väliin. Laguunilla on tämä erityinen muoto, koska vedessä on erittäin korkea suolapitoisuus, lisäksi syvyys, elää miljoonia mikro-organismeja, jotka antavat tuon vaaleanpunaisen ulkonäön. Pidä mielessä, että riippuen auringonvalosta on sävy näet. Kyllä! se ei ole sama vaaleanpunainen aamun sävy kuin se on auringonlaskun aikaan. -Ota hämmästyttävä valokuva vaaleanpunaisessa laguunissa - tunne suolaprosessi ja nauti tästä hämmästyttävästä kierroksesta. Jukatanin niemimaan itäpäässä sijaitsee myös Rio Lagartosin biosfäärialue. Siinä on erilaisia mangroveja, pieniä jokisuistoja, rannikon laguuneja, suolamättäitä ja savanneja, jotka ovat koti monille eri lajeille ja toimivat pesimäpaikkoina joillekin

Cancunista: Las Coloradas - Safari & Suolakaivos päiväretki

10. Cancunista: Las Coloradas - Safari & Suolakaivos päiväretki

Liity seuraamme, kun lähdemme matkalle Las Coloradasin lumoaviin maisemiin, kohteeseen, jossa luonto ja historia kietoutuvat toisiinsa luoden visuaalisen spektaakkelin, jollaista ei ole missään muualla. Kiinnitä turvavyö ja valmistaudu elämän seikkailuun erityisesti suunnitellun safariautomme kyydissä, joka on täydellisesti varustettu liikkumaan tässä ainutlaatuisessa maastossa. Kun suuntaamme Las Coloradasin sydämeen, valmistaudu todistamaan luonnonihmettä, joka saa sinut hämmästymään - henkeäsalpaavia vaaleanpunaisia vesiä. On kuin luonto olisi itse kastanut siveltimensä ruusun sävyjen palettiin luodakseen tämän surrealistisen mestariteoksen. Näiden vaaleanpunaisina hohtavien vesien näkeminen kirkkaan sinisen taivaan taustalla on valokuvaajan paratiisi, ja sinulla on runsaasti tilaisuuksia ikuistaa nämä hetket ikuisiksi ajoiksi. Mutta kiertomatkamme ei rajoitu vain upeiden valokuvien ottamiseen. Sukella syvemmälle Las Coloradasin sydämeen, kun viemme sinut eksklusiiviselle matkalle aitoon suolakaivokseen. Tutustu ikivanhoihin tekniikoihin ja sukupolvelta toiselle periytyviin salaisuuksiin ja paljasta kiehtova suolan muodostumisprosessi. Näet, miten syntyy kimaltelevia suolakiteitä, jotka kimaltavat kuin jalokivet maan pinnan alla. Sen lisäksi, että opit suolantuotannon monimutkaisesta prosessista, saat myös käsityksen tämän mineraalin historiallisesta merkityksestä. Suolalla on ollut tärkeä rooli kulttuurien, talouksien ja keittiöiden muokkaamisessa kautta aikojen. Asiantuntevat oppaamme kertovat kiehtovia tarinoita, jotka herättävät tämän historian henkiin ja tarjoavat sinulle uutta arvostusta tätä tärkeää ainesosaa kohtaan. Kun kuljemme maiseman halki ja sukellamme menneisyyteen, maan ja meren sekoittuvat tuoksut herättävät aistisi. Tunne, kuinka lempeä tuulenvire hyväilee ihoasi, ja kuuntele maan kuiskauksia, kun sinusta tulee osa Las Coloradasin rakennetta. Älä missaa tätä poikkeuksellista tilaisuutta luoda yhteys luontoon, historiaan ja kulttuuriin yhdellä ainoalla merkittävällä matkalla. Liity mukaan safariautomatkallemme Las Coloradasin läpi ja luo muistoja, jotka säilyvät vielä pitkään seikkailun päättymisen jälkeenkin. Varaa paikkasi nyt, niin saat kokemuksen, joka lupaa olla todella unohtumaton.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Las Coloradas

Las Coloradas
10 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Las Coloradas: Koe enemmän

Näytä kaikki

Las Coloradas: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Las Coloradas?

Las Coloradas: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Las Coloradas? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.