Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Las Vegas

Koe syntien kaupungin prameus, ja suuntaa sitten lähelle ihailemaan upeita näkymiä.

Aktiviteetit saatavilla

364 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/23

Las Vegas: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Las Vegas parhaat nähtävyydet?

Kohteen Las Vegas parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Las Vegas?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Las Vegas ovat

Antilooppikanjoni

Las Vegas: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Las Vegas? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Las Vegas : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 14 051 arvosteluun

Päivää ennen lähtöä johtaja lähettää sinulle sähköpostin, jossa kerrotaan tarkalleen, milloin kokous on ja missä se on. Yleensä, jos se ei ole hotellissasi, se on jossain muualla lähellä. Valmentaja saapui ajoissa ja samalla pääsin käyttämään wifiä ja lataamaan puhelimeni. Tie on hieman pitkä, mutta se on vaivan arvoista nähdäksesi Grand Canyonin. Opas oli fantastinen ja halukas ottamaan paljon valokuvia ja kertomaan anekdootteja paikasta. Voileipä oli erittäin hyvä. Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltava kokemus

Valitettavasti kiertuetta ei voitu jatkaa sään vuoksi. Noin tunnin kuluttua helikopterin oli palattava lentokentälle. Turvallisuus ennen kaikkea. Lentäjä lensi lohdutuksena kierroksen Stripin yli. Hinta palautettiin kokonaan ja alennus annettiin toisesta lennosta seuraavina päivinä. Käytimme tätä hyväksemme ja varasimme lennon kaistan yli yöksi. Loistava palvelu ja erittäin mukava henkilökunta.

Erittäin mukava tiimi Maverickissa, erittäin vieraanvarainen ja lentäjät vastasivat kaikkiin pyyntöihin matkan aikana. "Nauhalta saatujen tietojen" lisäksi he antoivat mielenkiintoista tietoa ja jakoivat kokemuksia! Kun Grand Canyon ja Las Vegas alkavat hehkua auringonlaskun aikaan, syntyy upeita kuvia! Erittäin suositeltavaa!

Hieno juttu, tämä high roller. Upea kiertue noin 30 minuuttia kiertääksesi kerran. Erittäin kaunis näkymä ja suuret mökit, joissa on paljon tilaa. Lasi ympärillä ja voit liikkua vapaasti gondolissa tai istua alas. Hieno juttu... ei kannata missata. Kirjoitin siitä lisää ja kuvia Googleen.

Ainutlaatuinen kokemus, jota ei voi helposti kuvailla kahdella lauseella. Erittäin mukava ja ystävällinen tiimi, kaikki sujui erittäin ammattimaisesti. Upeat maisemat kokea läheltä kanjonin laskeutumisen ansiosta.