Seikkailu

Las Vegasista: Grand Canyon Helikopterikierros samppanjan kanssa

Aktiviteetin tarjoaja: Maverick Helicopters Inc.

Las Vegasista: Grand Canyon Helikopterikierros samppanjan kanssa

Aktiviteetin tarjoaja: Maverick Helicopters Inc.
Pian loppuunmyyty

alkaen 440,70 € per henkilö

Pian loppuunmyyty

Vieraile Grand Canyonilla luonnonkauniilla helikopterikierroksella - myös Stripin yllä - ja hotellin nouto ja kyyditys Las Vegasissa sisältyy hintaan. Lennä reunan alapuolella, nauti samppanjaa ja välipaloja Colorado-joen yllä ja räätälöi kokemuksesi oman makusi mukaan.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 4 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti
Sisältää noudon.
Nouto on mahdollista useista Las Vegasin hotelleista. Sinulle ilmoitetaan tarkka noutoaika ja -paikka, kun vahvistat varauksesi uudelleen.
Pienryhmä
Enintään 7 osallistujaa

Elämys

Matkasuunnitelma
4 tuntia
 • Las Vegas

 • Mead-järvi (näköalapaikka)

 • Hoover Dam (näköalapaikka)

 • Grand Canyonin länsireuna (nähtävyyksien katselu, samppanjamaistiaiset)

 • Las Vegas

Sisältää noudon.
Pääetappi
Muu etappi
Koko kuvaus
Koe Grand Canyon ja ihaile sen upeita maisemia tällä neljän tunnin Wind Dancer -helikopterilennolla. Grand Canyon on yksi maailman seitsemästä luonnonihmeestä, joka ällistyttää sinut takuulla. Kanjonille lentäessäsi voit ihailla näkymiä myös Lake Las Vegasille, Lake Meadille, Hoover Damille sekä Fortification Hillille. Opas näyttää sinulle myös sammuneen tulivuoren mukavan Eco Star -helikopterin kyydistä. Kun saavut kanjonille, helikopteri laskeutuu 1000 metriä jokea kohti laskeutuen Hualapai-intiaanialueelle. Täällä sinulle tarjoillaan samppanjaa, juotavaa ja kevyttä välipalaa aivan Coloradojoen tuntumassa. Lennä seuraavaksi takaisin Grand Canyonille ihaillaksesi Bowl of Firen kivimuodostelmia ja kruunaa seikkailusi lennolla Las Vegasin ja Las Vegas Stripin ylitse. Halutessasi voit lisätä retkeesi auringonlaskuvaihtoehdon ja kokea Grand Canyonin taianomaisessa valaistuksessa auringon laskiessa. Ihaile Bowl of Firen punaisia kivimuodostelmia ja nauti lopuksi huikeasta lennosta Las Vegas Downtownin ja Las Vegas Stripin yllä ihaillen maailman viihdepääkaupungin yövalaistusta.
Sisältää
 • Hotellin nouto ja kotiinkuljetus
 • Helikopterilento
 • Laskeutuminen Grand Canyoniin
 • Samppanja
 • Kevyt välipala
 • Auringonlasku (jos valittu vaihtoehto)
 • Juomarahat
Ei sovellu
 • Yli 136 kg painavat henkilöt

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Matkustajien, jotka painavat yli 136 kiloa (300 paunaa), on ostettava lisäistuin.
 • Kaikkien vähintään 18-vuotiaiden matkustajien on esitettävä kuvallinen henkilötodistus lähtöselvityksessä.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,9 /5

perustuen 237 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,9/5
 • Kuljetus
  4,8/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,5/5
 • Turvallisuus
  4,9/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Virheetön organisaatio. Nouto ja jätetty hotellillemme. Hieno kapteeni. Tietysti upeita maisemia. Kuulokemikrofonin kommentit ovat jokaisen matkustajan kielellä ja antavat mahdollisuuden tietää hieman enemmän alueesta. Pysähdys Colorado-joen edessä mahdollistaa tauon tämän melko pitkän kävelyn aikana (yhteensä 4 tuntia). Älä kuitenkaan odota laadukasta samppanjaa. Loppujen lopuksi luksusmatka, mutta palaamme pää täynnä kuvia (ja kameran SD-kortti täynnä). Etuoikeus, kuten me, päivän päätteeksi hyödyntää valoja, jotka korostavat Grand Canyonia.

Lue lisää

3. marraskuuta 2022

Ehdottomasti näkemisen arvoinen

Nouto ajoissa hotellilta, supernopea lähtöselvitys lentokentällä, erittäin ystävälliset ja ahkerat lentäjät, loistava palvelu! Itse retki on erittäin vaikuttava ja unohtumaton! Ainoa haittapuoli on, että tilaa on 6 hengelle, joten 2 istuu keskellä 2. riviä ja et näe sieltä kovin paljon ja tuskin voi ottaa valokuvia/filmata. Pilotti liikutti ihmisiä tauon jälkeen, mutta kuten sanoin, nämä kaksi paikkaa on perseestä!

Lue lisää

26. heinäkuuta 2019

This was an amazing experience! True it is very expensive but for us was 100% worth it. First time on a helicopter and didn't feel nervous at all. Absolutely breathtaking views and phenomenal photo opportunities. Our pilot was very kind and made everyone feel at ease. I really can't recommend this trip enough!

13. tammikuuta 2023

Käännä

Tuotteen tunnus: 7199