Seikkailu

Las Vegasissa: Grand Canyon Helikopterikierros samppanjan kera.

Aktiviteetin tarjoaja: Maverick Helicopters Inc.

Las Vegasissa: Grand Canyon Helikopterikierros samppanjan kera.

Aktiviteetin tarjoaja: Maverick Helicopters Inc.

alkaen 491,32 € per henkilö

Lähde Grand Canyonin helikopterilennolle ja laskeudu 3 500 jalkaa reunan alapuolelle. Nauti samppanjasta ja vapaa-ajasta maailmankuulussa kanjonissa.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 4.5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti
Sisältää noudon.
- Nouto on mahdollista tietyistä Las Vegasin hotelleista - Las Vegasissa vieraille ilmoitetaan noutoaika ja -paikka hotelleissa, jotka sijaitsevat viiden mailin säteellä Las Vegas Stripistä.
Pienryhmä
Enintään 7 osallistujaa

Elämys

Koko kuvaus

Ihaile Grand Canyonia ylhäältä käsin tällä suositulla helikopterikierroksella Las Vegasista, johon sisältyy kuljetus. Laskeudu kanjonin pohjalle 3 500 jalkaa reunan alapuolelle ja nauti siitä läheltä. Hemmottele itseäsi samppanjalla ja virvokkeilla Colorado-joen yli avautuvilla näkymillä.

Hyväksy myös samppanjaa ja virvokkeita.

Las Vegasin noutosi jälkeen voit kokea henkeäsalpaavan helikopterilennon Hooverin padon, Lake Meadin ja Fortification Hillin - sammuneen tulivuoren - sekä monien muiden kunnioitusta herättävien näköalojen yllä.

Hetkellä on myös monia muita kunnioitusta herättäviä näkymiä.

Hetkellä on myös paljon muuta nähtävää.

Laskettuasi 3 500 jalan korkeuteen Grand Canyonin ja Hualapai-intiaanien reservaatin sisälle, varmista, että otat laskeutumisen jälkeen valokuvia unohtumattomia matkamuistoja varten.

Taipaleesi edessä avautuvat henkeäsalpaavat näkymät kanjonista ja joesta. Nauti sitten viileästä juomasta, kevyestä välipalasta ja samppanjamaljasta istuessasi 300 jalkaa vaikuttavan Coloradojoen yläpuolella.

Jatka matkaasi kauniin Black Canyonin läpi, kun palaat South Las Vegasin terminaaliin, ja nauti sitten kuljetuksesta takaisin Las Vegasiin.

Lisää matkallesi lento Las Vegas Stripin kirkkaiden valojen ja kaupungin keskusta-alueen yllä ennen kotiinlähtöä. Tämä vaihtoehto sisältää vakiokierroksen sekä ylimääräisen lennon maailmankuulun Vegas Stripin yllä.

Sisältää
 • Helikopterilento
 • Laskeutuminen Grand Canyoniin
 • Samppanjaa
 • Kevyt välipala
 • Hotellin nouto ja kyyditys
  Ei sovellu
  • Yli 136 kg painavat henkilöt

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tärkeää tietoa

  Ota mukaasi

  • Passi tai henkilökortti

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Matkustajien, jotka painavat yli 300 kiloa, on ostettava lisäistuin.
  • - Ota mukaan kuvallinen henkilötodistus jokaisesta yli 18-vuotiaasta henkilöstä lähtöselvitystä varten.
  • - Paikalliset verot, maksut ja lisämaksut sisältyvät hintaan.
  • - Asiakkaat voivat maksaa juomarahat ja kiitokset erikseen.
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,8 /5

  perustuen 884 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Opas
   4,8/5
  • Kuljetus
   4,7/5
  • Hinta-laatusuhde
   4,5/5
  • Turvallisuus
   4,9/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Koko kokemus alusta loppuun sujui saumattomasti. Liikenne räjähti ajoissa, aula lentokentällä oli hämmästyttävää ja lentäjämme "Joe" loistava. Hän oli erittäin hyödyllinen ja informatiivinen koko ajan! En voinut suositella enempää, jos haluat nähdä Grand Canyonin Vegasista. Miksi viettää noin 15 tuntia täynnä valmentajaa koko päivän, kun saat kaiken tehdä stressittömästi 3,5-4 tunnissa!

  Lue lisää

  13. tammikuuta 2020

  Äärimmäisen upea huolehti seitsemästä meistä, pystyi pyörittämään istuimia, mikä oli hienoa kaikille kokea upeat näkymät. Piolt Mitch teki siitä vieläkin erikoisemman, hän oli niin informatiivinen ja niin ystävälliset ihmiset kiitos paljon Mitchille, että hän teki niin nautinnollisesta ja mieleenpainuva. Olemme niin iloisia, että olemme valinneet laskeutumispaketin, joka on selvä tapa kokea enemmän. Ryhmästä otetut valokuvat olivat hyvä hinta ja hyvä laatu. Meidät noudettiin ja pudotettiin hotelliin, mikä vie kaiken stressin tekemällä omaa tietäsi. Suosittelisin näitä joka kerta.

  Lue lisää

  2. tammikuuta 2020

  All i can say is WHAT A DAY! One of the most incredible experiences of my life. The pilot was excellent and so knowledgable. Little stop off at the canyon floor with champagne and nibbles- lovely touch. Amazing day and would love to do it all over again. Well worth the money

  5. marraskuuta 2022

  Käännä

  Tuotteen tunnus: 7703