Suosittelemamme elämykset kaupungissa Launceston, Tasmania

Cradle Mountain: Launcestonista päiväretki lounaalla.

1. Cradle Mountain: Launcestonista päiväretki lounaalla.

Tapaa valmentajasi yhdessä Launcestonin noutopisteistä ja matkusta mukavasti Cradle Mountainin kansallispuistoon. Lähde 15 minuutin maisemakierrokselle Sheffieldin läpi nähdäksesi seinämaalausten kaupungin kohokohdat matkan varrella. Matkaa Central Highlandsin Great Western Tiers -tasoja pitkin saavuttaaksesi Cradle Mountain Visitor Centerin. Pidä lyhyt tauko ennen kuin menet kansallispuistoon ajaaksesi Dove Lakelle. Lähde opastetulle luontokävelylle sademetsän halki ja ohita kvartsiittirantoja. Löydä viimeisen jääkauden jäännökset Glacier Rockissa. Lähde sitten Waldheim Chaletiin nauttimaan herkullisesta lounaasta, joka sisältää tuoreita sämpylöitä, kääreitä, salaattitäytteitä, juustoja ja paikallista lihaa. Tule esittelemään ensimmäistä kansallispuistoon avautuvaa majoitusta ennen lyhyttä metsäkävelyä, jos aika sallii. Palaa takaisin Launcestoniin pysähtymällä Ashgrove Cheese Farmilla maistelemaan hämmästyttävää valikoimaa juustoja ja muita paikallisia tuotteita matkan varrella.

Launceston: 50-minuuttinen Cataract Gorge -risteilyretki

2. Launceston: 50-minuuttinen Cataract Gorge -risteilyretki

Kun olet lähtenyt terminaalista, risteilet ohi historiallisen Kings Wharf -laiturin, Seaportin ja Launcestonin ihastuttavan joenrantakorttelin. Kokemuksen kohokohta on sitten risteily Launcestonin upeaan Cataract Gorgeen, kun käytät Lady Launcetonin ainutlaatuista äänetöntä sähkökäyttöä. Voit katsella jyrkkiä kallioita mukavalta istuimeltasi ja nauttia esteettömistä näkymistä moninkertaisesti palkitulla 1890-luvun tyyliin rakennetulla aluksella. Lady Launcetonilla voit myös nauttia kipparin kiehtovasta selostuksesta, joka käsittelee tämän kiehtovan alueen historiaa ja kansanperinnettä.

Hobartista: Tasmanian länsi- ja itärannikon 5 päivän kiertomatka

3. Hobartista: Tasmanian länsi- ja itärannikon 5 päivän kiertomatka

Lähde Hobartista Tasmanian erämaahan ja matkusta rannikolta rannikolle tutustumaan ja kokemaan saaren parhaat puolet tällä 5 päivän kiertomatkalla. Matkusta villiin ja karuun länsirannikkoon vesiputousten, sademetsien ja villieläinten pariin. Koe sitten hätkähdyttävä maisemanvaihdos, kun matka jatkuu Cradle Mountainin alppien erämaasta Bay of Firesin valkoisille hiekoille. Tämä kiertomatka on täynnä kuuluisia nähtävyyksiä, hauskuutta ja seikkailua, ja se näyttää sinulle Tasmanian parhaat puolet! 1. päivä: Hobartista Strahaniin Lähde Hobartista klo 7.30 aamulla ja aja Derwent Valley -laakson läpi kulkien saaren poikki idästä länteen. Näet kauniit Russellin putoukset, kävelet Mt Fieldin kansallispuiston korkeiden puiden keskellä ja vierailet Australian syvimmässä makean veden järvessä, Lake St Clairissa. Tutki koskematonta Franklin-Gordon Wild River National Parkia ja päätä päivä Strahaniin, jossa yövyt. 2. päivä: Villi länsirannikko Tutustu Tasmanian länsirannikon koskemattomaan erämaahan ja tutustu Henty Dunesin vaihtuvaan hiekkaan. Jatka sitten Tarkinen sademetsään ja kävele Tasmanian korkeimmalle vesiputoukselle Montezuma Fallsille. Voit myös osallistua maailmankuululle Gordon-joen risteilylle (vapaaehtoinen, omalla kustannuksella). Yövy Strahanissa. 3. päivä: Cradle Mountain Noin 950 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella sijaitsee maailmanperintöluetteloon kuuluva Cradle Mountain-Lake St Clairen kansallispuisto, jossa voit valita itsellesi sopivan kävelymatkan. Laajojen reittien ansiosta voit kävellä Dove Laken ympäri tai haastaa itsesi patikoimalla Marion's Lookout -näköalapaikalle. Lyhyt ajomatka vie sinut Sheffieldin, "seinämaalausten kaupungin", kautta Launcestoniin. Yövy Launcestonissa. 4. päivä: Bay of Fires Suuntaa itärannikolle ja kauniiseen Bay of Firesiin. Nauti koskemattomasta valkoisesta hiekasta ja oransseista, jäkälän peittämistä lohkareista. Tutustu palawan (Tasmanian aboriginaaliväestön) rikkaaseen kulttuuriin. Myöhemmin Tasmanian luonnonkaunein rannikkotie vie sinut St Helensistä Bichenon rantakaupunkiin, joka on pikkupingviinien koti. Yövy Bichenossa. 5. päivä: Freycinetin kansallispuistosta Hobartiin Aikainen lähtö tarkoittaa, että olet ensimmäisenä Wineglass Bayn näköalapaikalla. Rentoudu syrjäisellä rannalla tai valitse haastavampi Mount Amos tai Hazards Beach -kävely. Jatka edelleen luonnonkaunista itärannikkoa pitkin Swansean ja Orfordin rantakaupunkien kautta matkalla Hobartiin.

Launceston: 2,5 tunnin aamu- tai iltapäiväretki

4. Launceston: 2,5 tunnin aamu- tai iltapäiväretki

Risteile maagiseen kaihien rotkoon ja Launcestonin joenrantareittien läpi. Suunnat pohjoiseen Tamar-saaren ohi tarkkailemalla historiallisia rakennuksia, kuten Pyhän Mathiasin kirkko ja Rosevears-pubi. Koko kiertueen aikana voit nauttia aamuteestä, tuoreista hedelmistä, paikallisesta viinistä ja oluen maistelusta. Koet rennon elämänlaadun risteillessäsi viehättävien joenrantayhteisöjen, viinitarhojen ja maatilojen ohi ja eteenpäin historiallisille Rosevears- ja Windemere-alueille. Tämä kiehtova kokoelma historiaa, eläimistöä ja ihmisiä, jotka työskentelevät, lepäävät ja pelaavat, tekee imevästä kertomuksesta, joka koskettaa, juonittelee ja inspiroi. Tämä kiertue tarjoaa sinulle parhaan näköalapaikan Tamar-laakson katseluun. Luonnollisen ja rentouttavan risteilysi päätyttyä sinut palataan lähtöpaikkaasi.

Launceston: Tamar Valley Wine Tour lounaalla

5. Launceston: Tamar Valley Wine Tour lounaalla

Tutustu Tamarin laakson viineihin yhdessä oppaasi kanssa erilaisissa kellariovissa. Herkuttele maukkaalla lounaalla matkan varrella, kun teet viinitilakierroksen Tamar Valleyssa Tasmaniassa. Tapaat oppaasi hotellissasi ja nouset ilmastoidun ajoneuvon kyytiin, josta suuntaat suoraan ensimmäiselle viinitilallesi Tamar Valleyssa. Tutustu alueella tuotettuihin maailmanluokan viileän ilmaston viineihin. Tutustu Tasmanian viinien historiaan ja viinitarhoilla viljeltyihin rypälelajikkeisiin. Nauti runsaan ruokalistan lounas (tai tuoretuotelautanen) ravintolassa tai kellarissa Tamar Valleyn viinin kanssa. Kuule tarinoita kokeneelta viinikierroksen oppaaltasi ja intohimoiselta kellariovien henkilökunnalta, joista osa on viinintekijöitä. Saat viininmaisteluvinkkejä ja saat viinisuosituksia. Arvioi maistamiasi viinejä. Hyväksy mahdollisuuksia ostaa viinejä ja lähettää ne kotiin tai liittyä viinikerhoihin. Kierroksen päätyttyä sinut kuljetetaan turvallisesti takaisin majapaikkaasi Launcestonissa.

Launceston: 4-tunnin Batman Bridge -lounasristeily

6. Launceston: 4-tunnin Batman Bridge -lounasristeily

Risteile maagiseen Cataract Gorgeen ja Launcestonin jokirannan läpi pohjoiseen ohi Tamarin saaren, historiallisten rakennusten, kirkkojen, pubien ja merkittävien kotitilojen. Voit maistella elämän rikkautta, kun risteilet ohi viehättävien jokirantayhteisöjen, viinitarhojen ja maatilojen, huomattavalle Batmanin sillalle. Tamer Valley on täynnä romantiikkaa ja täynnä tarinoita bushrangersista, tutkimusmatkailijoista ja kullankaivajista. Se on Australian pisin navigoitavissa oleva jokisuisto, ja siellä on monia luonnollisia poukamia ja suojeltuja lahtia, jotka tarjoavat turvapaikan tuhansille alkuperäisille vesilinnuille, joita voi nähdä vain joella. Kaikki risteilyt lähtevät ja palaavat Home Point Cruise Terminalista, joka on taksimatkan päässä vain 5 minuutin ajomatkan päässä useimmista kaupungin keskustan majoituspaikoista. Home Point on miellyttävän 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, ja vieraita pyydetään olemaan risteilyterminaalissa 30 minuuttia ennen lähtöä.

Launceston: Treetops Ziplining Adventure Hollybank

7. Launceston: Treetops Ziplining Adventure Hollybank

Lennä kauniin sinipuumetsämme puiden latvojen yläpuolella laakson ja Piper's Riverin yli 50 metrin korkeudessa. Täysin opastettu, 2,5 tunnin zipline-katoksessa tapahtuva retkemme alkaa varustautumisella ja harjoittelulla ennen 10 minuutin kävelyä laukaisualueelle. Oppaamme johdattavat sinut jännittävälle matkalle, joka käsittää kuusi köysirataa, joiden yhteispituus on lähes kilometri. Katoksen katossa hyppelet puusta puuhun ja huipentuu pisimpään, 400 metrin pituiseen reittiimme. Opastajasi johdattavat sinut Hollybankin metsän ainutlaatuiseen ekosysteemiin ja opastavat sinut kullekin puualustalle, minkä lisäksi opit Hollybankin metsän ainutlaatuisesta ekosysteemistä. Tämä ensiluokkainen zipline-katosseikkailu on ainutlaatuinen kokemus, jota ei kannata jättää väliin. Painovaatimukset: 135kg Max.

Tasmania: 7-päivän Tasmanian kohokohtien kiertomatka

8. Tasmania: 7-päivän Tasmanian kohokohtien kiertomatka

Päivä 1: Hobartista Strahaniin Lähtö Hobartista, ja Tasmanian/lutruwitan kiertomatkasi alkaa Mount Fieldin kansallispuistosta. Kävele maailman korkeimpien eukalyptuspuiden keskellä ja tutustu Russellin putouksiin. Uskomattomat maisemat jatkuvat St Clair -järvellä (Australian syvin makean veden järvi) ja Franklin-Gordon Wild Rivers -kansallispuistossa. Tutustut Tasmanian kaivoshistoriaan Queenstownissa ennen kuin saavut Strahanin kylään, jossa vietämme seuraavat kaksi yötä. 2. päivä: Villi länsirannikko Tutustu länsirannikon villiin ja karuun rannikkoon ja sademetsiin. Kävele Tasmanian korkeimmalle vesiputoukselle, Montezuma Fallsille, muinaisissa Tarkine/takayna-sademetsissä. Rannikolla tutustumme Henty Sand Dunesiin ja Tasmanian pisimpään hiekkarantaan Ocean Beachiin. Tai voit tänään valita erinomaisen luontoristeilyn kauniilla Gordon-joella (omalla kustannuksella). 3. päivä: Cradle Mountainista Launcestoniin. Tutustu Cradlen alpiiniseen ja jäätikön kaiverruttamaan erämaahan etsiessäsi wombatteja, ahneja ja muita tasmanialaisia villieläimiä. Valitse useista maailmanluokan kävelyretkistä, kuten Marion's Lookoutin huipulle johtava polku tai Dove Lake -reitti. Myöhemmin tänään ajamme Launcestonin kaupunkiin Sheffieldin värikkään kaupungin kautta, joka tunnetaan seinämaalausten kaupunkina. 4. päivä: Launcestonista Bichenoon Tutustu Launcestonin ihastuttavaan Cataract Gorgeen, joka on loistava paikka nähdä wallabyjä. Matkusta Bay of Fires/larapunaan ja tutustu maan henkiseen yhteyteen Tasmanian aboriginaaliväestön kanssa. Kävele koskemattomalla valkoisella hiekalla, jonka turkoosissa vedessä on silmiinpistäviä oransseja lohkareita. Vietämme yön Bichenossa, pikkupingviinien kodissa. 5. päivä: Freycinetin kansallispuisto Kävele Wineglass Bayhin tai kiipeä Mount Amosin huipulle. Vierailemme Cape Tourvillen majakalla ennen paluuta Hobart/nipalunaan. 6. päivä: Tasmanian Devils, Richmond ja Wellington Park (Wellington Park). Tänään tapaamme tasmanianpaholaisia Bonorongin villieläinten suojelualueella, minkä jälkeen tutustumme Richmondin perinnekylään. Takaisin Hobartissa näytämme sinulle joitakin suosikkipaikkojamme Mount Wellingtonilla/kunanyissa. Illalla voit rentoutua yhdessä Hobartin historiallisista pubeista tai ravintoloista. 7. päivä: Port Arthur ja Tasmanin niemimaa Tutustu Tasmanin niemimaan/turrakanan jylhiin rannikkomaisemiin ja eeppiseen vankien historiaan. Vieraile Port Arthurissa, joka on Australian parhaiten säilynyt vankien siirtokunta. Myöhemmin tänään kävelemme upealle Crescent Baylle, ennen kuin palaamme Hobartiin.

Launcestonista: Cradle Mountain -päiväretki

9. Launcestonista: Cradle Mountain -päiväretki

Lähdettyäsi Launcestonista voit nauttia lyhyestä pysähdyksestä Sheffieldissä – "Muurimaalausten kaupungissa" ja tutustua tähän omituiseen kylään, jossa Cradle Mountainin alueen historia on kuvattu taideteoksissa kaupungin rakennuksissa. Tähän sisältyy mahdollisuus nähdä kuuluisa Easonin seinämaalaus. Jatka vuorille ja saavu Cradle Mountainiin ja Dove Lakeen noin 5 tunnin kävelyllä ennen sinua. Aloita sarjalla lyhyitä kävelylenkkejä, ennen kuin siirryt pidempiin kävelyvaihtoehtoihin loppupäivän ajaksi. Valitse lempeästä ja ikonisesta Dove Lake Circuitista tai kiipeä korkeammalle huipulle katsomaan ympäröivän maailmanperintöalueen laajuutta Marion's Lookoutilta. Nauti lounasta hiljaisen puron varrella ja katsele kuuluisia ja ystävällisiä Cradle-vombatteja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Oppaat auttavat huolellisesti varmistamaan, että jokaisella on mahdollisuus nauttia heille ja tulevalle päivälle parhaiten sopivista kävelyretkistä. Palatessasi Launcestoniin pysähdy tankkaamaan ja virkistäytymään herkullisella Van Diemans Land Ice Creamerylla ja Christmas Hills Raspberry Farmilla. Täydellinen tapa päättää jännittävä päivä.

Launcestonista: Wineglass Bay Explorer Tour

10. Launcestonista: Wineglass Bay Explorer Tour

Lähde Launcestonista ja kulje Evandalessa ja Campbell Townissa sijaitsevien hyvin säilyneiden georgiaanisten kaupunkien läpi. Pysähdy lyhyesti Campbell Townissa. Tutustu Convict Brick Trail -reittiin, joka ulottuu kaupungin läpi, käy Red Bridgellä ja tutustu puuveistoksiin. Astu Freycinetin kansallispuistoon ja ihaile The Hazards -vuoriston näkymää. Aloita venyttelemällä jalkojasi Cape Tourvillen majakkakierroksella. Tämä Tasmanian suuriin lyhyisiin kävelyreitteihin kuuluva helppo 20 minuutin kävely tarjoaa upeat 360 asteen näkymät ympäröivälle rannikolle. Kävele seuraavaksi noin 60 minuuttia Wineglass Bayn näköalapaikalle. Huipulle päästyäsi sinut palkitaan maailmankuululla Wineglass Bayn näköalalla ja upealla Freycinetin kansallispuistolla. Näköalapaikalta voit palata oppaan kanssa takaisin kävelyn alkuun, tai innokkaat retkeilijät voivat päättää viettää lopun aikaa Wineglass Bayn rantaretkellä ja nauttia aikaa kuuluisalla rannalla. Wineglass Bayn rantaretki on 2,5 tunnin paluukävely, ja siihen vaaditaan hyvää kuntoa. Kun olet rannalla, voit hypätä koskemattomiin vesiin uimaan tai vaeltaa valkoista hiekkaa pitkin. Jos valitset mieluummin lyhyemmän kävelyvaihtoehdon, palaa Lookoutista takaisin oppaan kanssa, jolloin sinulla on aikaa rentoutua Honeymoon Bayssä iltapäivällä. Viimeinen pysähdyspaikka itärannikolla on upea Devil's Corner Winery, jossa sinulla on aikaa ihailla upeita näkymiä. Paikan päällä voit ostaa viininmaistiaisia, puulämmitteistä pizzaa, tuoreita mereneläviä tai jäätelöä. Rentoudu sitten matkalla takaisin Launcestoniin.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Launceston, Tasmania

Parhaat aktiviteetit

Launceston, Tasmania: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

17 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Launceston, Tasmania: Koe enemmän

Näytä kaikki

Launceston, Tasmania: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Launceston, Tasmania parhaat nähtävyydet?

Kohteen Launceston, Tasmania parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Launceston, Tasmania?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Launceston, Tasmania ovat

Cradle Mountain

Launceston, Tasmania: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Launceston, Tasmania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.