Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Lazio

Parhaat aktiviteetit

Lazio: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lazio parhaat nähtävyydet?

Lazio: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lazio? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lazio : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 401 431 arvosteluun

Kiertue oli hämmästyttävä! Meillä oli upea opas Lumi! Hän oli hauska ja täynnä tietoa! Hän teki kiertueesta niin hauskan ja nautinnollisen! Olimme myöhässä emmekä löytäneet matkatoimistoa, ja tiimi oli niin ystävällinen odottamaan ja ohjaamaan meitä! Niin suloinen heistä. Matkatoimisto on metroaseman uloskäynnin b oikealla puolella, nouse portaita ylös ja ylitä silta, näet 2 violettia lippua. Ole valmis kävelemään paljon Colosseumin ympäri ja jyrkkiä portaita!

Our tour guide was Stefano. He had done his homework very well and could add humour and very interesting details in the story. He was easy to follow and kept a nice pace, no feeling of hurry. He showed the good places for photos. The tour included all that was promised and we thought live guide in this site is money well spent. Crown tours did also well, they we’re easy to find. Only thing that bothered a bit was the quite long wait before starting.

This Tour was a perfect way to finish my visit to Rome with a gentle, knowing guide, Emilio I think he was. Food was good and there was plenty of it and all sights interesting. Great Guide! Great Tour!

Ihana opas ja kivoja pieniä, tunnelmallisia paikkoja ja runsaasti viiniä. Maisteltiin sellaisia ruokalajeja joita muuten ei tulisi tilattua. Hyvä kokemus!

Suosittelen. Todella hieno ja helppo tapa päästä hotellille.