Valitse päivämäärät

LEGOLAND Dubai

LEGOLAND Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa LEGOLAND Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

LEGOLAND Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 635 arvosteluun

Tämä puisto on vierailun arvoinen, jos olet Bollywood-fani, et aina kohtaa puistoa, joka on omistettu Bollywoodille. Muista kuitenkin, kun astut puistoon, olet Intiassa .... tämä tarkoittaa: Ne ovat kaaosta, julkinen jono hyppää sen sijaan, että odottaa järkevästi, kukaan ei tarjoa minkäänlaista suuntaa reittien läpi matkoille ja henkilökunnalle kääntyessä sinä et lähde ensin muille ajoille. Kokemuksia on yhteensä 5, jotka tehtiin helposti muutamassa tunnissa, puisto oli melko tyhjä ja jonoja ei ollut, mutta haittapuoli oli, että sinut piti odottaa niin, että heillä oli yleisö kerääntyäkseen ratsastaakseen.

Upea päivä sekä ulko- että sisätiloissa

Otimme 2 -vuotiaan Lego Land Dubaihin ja meillä oli upea päivä. Se oli erittäin lämmin (noin 38/40 astetta) ja sisäpiirin nähtävyydet, kuten minimaailma ja sukellusvenematka, olivat tervetullut pako lämmöltä. Puisto oli tyhjä, mikä teki liikkumisesta erittäin helppoa ja ratsastuksella ei ollut jonoja. Tyttäremme on ikäänsä nähden pitkä, mutta 85 cm: n pituudella se rajoitti hänet kouralliseen ratsastuksiin (sukellusvene/venekoulu/duplojuna). Erittäin ystävällinen henkilökunta ja hyvin suunniteltu ja suunniteltu puisto. Menee varmasti uudelleen, kun hän on hieman korkeampi.

Legoland Dubai

Kaikki sujui loistavasti. Legoland on kauniisti tehty. Lapsilla ja aikuisilla oli hauskaa. Se on erittäin kallista Legolandissa, mutta se ei ole erilainen puistoissamme. Valitettavasti ei ole busseja Legolandiin. Dubain kaupungista Legolandiin on noin 55 km. Bussilla ja junalla matkustaminen oli meille liian kallista. Taksi maksoi vain noin 30 euroa yhteen suuntaan, se oli meille ok.

Tämä on useita eri osia, joten varmista, että saat lipun vähintään kahdelle, jos tulet aikaisin. Vietimme hauskan iltapäivän Lego land -teemapuistossa, ratsastuksia on lukuisia ja odotusaika hyväksyttävä. Suosittelen lämpimästi lähestymään aukioloaikoja, koska vaihtoehtoja on paljon ja sinun on ensin noutettava liput.

Erittäin hyvä palvelu, käyttääksesi sitä parhaimmillaan, sinun on kuitenkin hankittava paikallinen puhelinnumero, muuten apuun soittaminen ei ole mahdollista. Pieni puute on, että paketissa ei kerrota, että tasku wifi sinun täytyy mennä hakemaan se terminaalista 3 tai terminaalista 1. Suosittelen kuitenkin sitä.