Valitse päivämäärät

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema

  • Kuljetukset
  • Muut elämykset
56 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 56

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 13 035 arvosteluun

Halpa ja helppo ratkaisu. Sinun täytyy kuitenkin kävellä hieman, jos laskeudut terminaaliin 1, koska bussipysäkit ovat terminaalin 3 edessä (pysäkki nro 14). Tällä ei ole väliä, mutta voi olla hieman vaikeaa nähdä, onko kyseessä ensimmäinen kerta. Kestää n. Terminin asemalle 50-60 minuuttia ja sieltä on superhelppoa junalla tai metrolla jos asut lyhyen matkan päässä sieltä ja muuten kävellen.

Matkustessani yksin Roomassa ensimmäistä kertaa olin varannut tämän sukkulan paluumatkalleni hintaan vain 6 €. Saavuin 15min ennen lähtöä, joku oli tarkistamassa lipun ja seurasi 45min bussimatka ilman viivettä. Erittäin tehokas ja edullinen, suosittelen sukkulaa! Kiitos paljon, se säästää aikaa ja rahaa! (Huomio, suunnittele FFP2-maski)

Älä stressaa, jos et ole bussivarauksen aikaan, matkatavarojemme saapuminen kesti kauan, lentokenttä on iso, emme ilmestyneet varauksen yhteydessä, mikä ei aiheuttanut mitään ongelmaa, olimme heti rauhoitti ja otimme seuraavan sukkulan.

Helppo löytää. Hyvät ohjeet varauksen ja sovelluksen kautta Nopea yhteys lentokentälle ja lentokentältä Terminin asemalle. Suosittelisin ehdottomasti!

Erittäin hyvä Lukuun ottamatta hieman äkillistä vastaanottoa.