Lisää päivät

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Terminin aseman ja lentoaseman välinen lentokenttäkuljetus Roomassa

1. Terminin aseman ja lentoaseman välinen lentokenttäkuljetus Roomassa

Tämä jaettu kuljetus vie sinut Fiumicinon lentokentält Rooman keskustassa sijaitsevalle Terminin asemalle. Voit valita joko yhden suunnan kuljetuksen tai meno-paluukuljetuksen. Fiumicinoonsaapuessasi mene bussipysäkille, joka sijaitsee terminaalin 3 ulkopuolella. Hyödynnä mukavaa ja ilmastoitua kuljetusta. Laadukkaat autot takaavat, että matkasi sujuu huolettomasti ja kätevästi.

Rooma: Fiumicinon lentokentälle tai lentokentältä.

2. Rooma: Fiumicinon lentokentälle tai lentokentältä.

Roomassa voit nauttia tiheästä ja luotettavasta edestakaisesta bussikuljetuksesta Fiumicinon lentoaseman (FCO) ja Rooman keskeisen sijainnin välillä. Matkusta säännöllisesti huolletussa, ilmastoidussa bussissa, jossa on Wi-Fi. Katso paluukuljetusta varten yksinkertaisesti voucherissasi olevaa aikataulua. Valitse nouto- tai jättöpaikat kätevästi sijaitsevilta pysäkeiltäsi: Rooman Fiumicinon lentoasema, Rooman Terminin rautatieasema (Via Marsala 5 vastapäätä Best Western Hotel Royal Santina). Valitse 1-suuntainen bussikuljetus lentokentälle tai lentokentältä tai vaihtoehtoisesti avoin edestakainen lippu. Mikä parasta, henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi ja odottaa sinua bussisi luona. Hyppää kyytiin, kun olet tehnyt lähtöselvityksen ja matkatavarasi ovat turvallisesti säilössä. Vältä vaivalloista julkisen liikenteen navigointia ennen tai jälkeen pitkän matkan ja rentoudu sen sijaan ja nauti Rooman näkymistä istuimesi mukavuudesta.

Fiumicinon lentoasema: Shuttle-bussi Vatikaaniin ja takaisin

3. Fiumicinon lentoasema: Shuttle-bussi Vatikaaniin ja takaisin

Nauti SIT-bussikuljetuksesta Vatikaanin alueen ja Fiumicinon lentokentän välillä ja varaa lippusi etukäteen molempiin suuntiin. Hyödy palvelusta, joka liikennöi vuoden jokaisena päivänä kaikkien matkustajien tarpeiden mukaan. Poistu lentokentältä ja suuntaa terminaalin 3 ulkopuolella olevalle shuttle-bussialueelle. Hyödy palveluhenkilökunnan palveluista, kun he auttavat asiakkaita kuljetuksen yksityiskohdissa. Kuljettaja auttaa sinua säilyttämään matkatavarasi sille varatussa tilassa ennen kuin ajat kohti Vatikaanin kaupunkia, Via Crescenzio 2. Lähtö Via Crescenzio 2:lta, lähellä Piazza Cavourin aukiota, jossa henkilökunta on valmiina auttamaan sinua. Esitä kuponkisi saapuessasi ja lunasta se, ja istu sitten alas ja rentoudu mukavasti. Rooman pahamaineisen ruuhkan vuoksi sinun on suositeltavaa varata lähtöaika hyvissä ajoin ennen lentoa. Jää kyydistä Fiumicinon lentoaseman terminaalin 3 saapumisaulan ulkopuolella, josta voit helposti kävellä portaita ylös lähtöporteille.

Leonardo Express -junalippu Fiumicinon lentokentälle/lentokentältä

4. Leonardo Express -junalippu Fiumicinon lentokentälle/lentokentältä

Aloita matkasi kätevällä nopealla kuljetuksella Fiumicinon lentoasemalta (FCO) Rooman Terminin asemalle tai Rooman Terminin asemalta takaisin Fiumicinon lentoasemalle valitusta vaihtoehdosta riippuen. Hyppää Fiumicinon lentoasemalla junaan, istuudu ja rentoudu 32 minuutin matkan aikana ilman välipysähdyksiä. Saavu Rooman Terminin päärautatieasemalle, joka sijaitsee suoraan kaupungin sydämessä. Täältä pääset uloskäynniltä Via Marsalalle oikealle, Via Giolitille vasemmalle tai suoraan Piazza Dei Cinquecentolle. Voit ottaa metrolinjat A ja B, taksin tai jonkin Piazza Dei Cinquecenton monista bussivaihtoehdoista tai junan lopulliseen määränpäähäsi. Kun lähdet ikuisesta kaupungista, voit helposti ottaa suurnopeusjunan Rooman Terminin asemalta takaisin Fiumicinon lentokentälle. Tarkista laiturin numero Roma Terminin rautatieaseman näytöltä ja matkusta kätevästi ja nopeasti takaisin Fiumicinon lentokentälle.

Rooma: Fiumicinon tai Ciampinon lentokentälle/-lentokentältä.

5. Rooma: Fiumicinon tai Ciampinon lentokentälle/-lentokentältä.

Älä stressaa lentokenttäkuljetuksista vaan varaa etukäteen mukava ja kätevä yksityinen kuljetus Rooman lentokentältä kaupunkiin tai toisinpäin. Palvelu on saatavilla Fiumicinon ja Ciampinon lentokentiltä. Laskeuduttuasi sinulla on tunti aikaa tulla lentokentän läpi ja tavata kuljettajasi. Mukava ja ammattimainen kuljettaja odottaa nimelläsi varustetulla kyltillä helppoa tunnistamista varten. Kuljettaja kantaa laukkusi ja näyttää reitin kulkuneuvolle. Istu alas ja rentoudu turvallisella matkalla hotellillesi tai muulle keskustan majoituksellesi. Kaikenkattava palvelu pitää huolen koko matkastasi aina lentosi seuraamisesta asti, jotta kuljettaja on aina paikalle lentosi ollessa sitten ajoissa, täsmällinen tai myöhässä. Kuljettajat ovat kohteliaita varmistaakseen viihtyvyytesi ja turvallisuutesi. Kuljetukset tehdään puhtailla, hyväkuntoisilla ja kaikille budjeteille ja ryhmäko’oille soveltuvilla ajoneuvoilla.

Rooma Fiumicino FCO -lentokenttä: Fiumino Fino: Premium Lounge Pass

6. Rooma Fiumicino FCO -lentokenttä: Fiumino Fino: Premium Lounge Pass

Pääset Plaza Premium Loungeen Leonardo da Vinci-Fiumicinon lentoasemalla (FCO). Lounget sijaitsevat sekä Extra Schengen-alueella (T3) että Schengen-alueen lähtöalueella (T1), joten voit rentoutua riippumatta siitä, minne lennät. Se on täydellinen pakopaikka matkustajille, jotka etsivät rauhaa ja rentoutumista kaukana lentokentän hälinästä. Lämpimän puun ja hienovaraisen marmoripinnan sävyttämä nykyaikainen muotoilu luo loungeen seesteisen ja kutsuvan ilmapiirin. Hemmottele itseäsi tuoreilla ruoka- ja juomavalikoimilla, pysy ajan tasalla uusimmista uutisista televisiosta ja nauti ilmaisista verkkolehdistä ja -lehdistä. Loungessamme on myös ilmainen Wi-Fi, latausasemat, mukavat tuolit ja suihkutilat. Kaikki se varmistaa, että olet täysin virkistynyt jatkomatkaa varten. Valitse 3/6/12 tunnin paketti aikataulusi mukaan. (Tilat voivat vaihdella eri toimipisteissä).

Civitavecchia: Kuljetus Rooman Fiumicinon lentokentälle

7. Civitavecchia: Kuljetus Rooman Fiumicinon lentokentälle

Lähtö Rooman lentokentälle Civitavecchian satamasta klo 09.30/09.40. Henkilökunta kirjaa teidät sisään kokouspaikalla, kiinnittää matkatavaroihinne tarrat ja saattaa teidät bussiin, jossa kuljettaja järjestää matkalaukkunne. Vaikka kyseessä on edullinen bussikuljetus Fiumicinoon, bussit ovat nykyaikaisia, niissä on lepotuolit ja ilmastointi, ja niitä ajavat ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajat. Noin 45 minuutin kuluttua saavut määränpäähäsi: Fiumicinon lentoaseman kansainvälisten lentojen terminaaliin 3. Kuljettaja purkaa matkatavarasi, jotta voit jatkaa matkaasi kotiin.

Fiumicinon lentoasema: Bussi Napolin keskustaan/keskustasta

8. Fiumicinon lentoasema: Bussi Napolin keskustaan/keskustasta

Nouse Fiumicino Expressin kyytiin ja koe mukava ja käytännöllinen uusi kuljetuspalvelu, joka liikennöi Rooman Fiumicinon kansainvälisen lentoaseman ja Napolin kaupungin keskustan välillä. Nauti stressittömästä alusta tai lopusta matkallesi. Nouto tapahtuu lentoaseman terminaalista 3 ja sinut kuljetetaan Napolin kaupungin keskustaan tai toisinpäin. Hyödy matkatavaroiden suuresta sallitusta määrästä, joka sisältää yhden käsimatkatavaran ja kaksi normaalikokoista laukkua, jotka saavat painaa enintään 30 kiloa. Pysy yhteyksissä matkan aikana ilmaisen Wi-Fi -yhteyden ja puhelimellesi ja muille laitteille tarkoitettujen latauspaikkojen avulla. Istu alas ja rentoudu modernissa ekoystävällisessä bussissa.

Napolista: Fiumicinon lentokentälle

9. Napolista: Fiumicinon lentokentälle

Fiumicino Express on uusi kuljetuspalvelu Napolin ja Rooman Fiumicinon lentoaseman välillä. Se perustettiin vastaamaan niiden osaavien matkustajien tarpeisiin, jotka etsivät edullista ja vaivatonta yhteyttä Italian suurimman lentoaseman ja yhden Italian suosituimmista matkakohteista välillä. Linja-autot ovat nopea ja kätevä vaihtoehto junamatkalle, ja ne tarjoavat stressittömän tavan aloittaa ja päättää matkasi Italiaan. Sinut haetaan lentoasemalta terminaalistasi ja jätetään suoraan kaupungin keskustaan (tai päinvastoin) ilman stressaavia vaihtoja eikä sinun tarvitse huolehtia matkatavaroistasi, jotka säilytetään turvallisesti linja-autossa. Bussissa on kaikki tarvitsemasi, kuten ilmainen Wi-Fi, latauspisteet puhelimelle ja muille laitteille sekä uusimmat mukavat ja ympäristöystävälliset linja-autot. Matka Fiumicinon lentoasemalta Napoliin on yleensä pitkä ja vaivalloinen, ja siihen liittyy useita siirtymisiä ja junamatkoja, ja kokonaismatka-aika voi alkaa kasaantua. Puhumattakaan useista junista ja takseista aiheutuvista kustannuksista yhdistettynä junahintaan. Sitten kun nouset junaan, matkatavaraosastot ovat täynnä ja asemat ovat täynnä ja vaikeasti navigoitavia. Fiumicinon lentokenttäkuljetukseen on vakiona runsas matkatavaroiden määrä (2 matkalaukkua ja yksi käsimatkatavara), joustavuus matkustamisessa, jos lentosi myöhästyy, sekä nykyaikaiset, ympäristöystävälliset linja-autot, joissa on pistorasiat, ilmastointi ja Wi-Fi. Koska Rooman ja Napolin välillä ei ole lainkaan vaihtoja, matka on nopea, kätevä ja stressitön. Mikä parasta, voit kuljettaa turvallisesti 2 matkatavaraa, joista kumpikin painaa enintään 30 kiloa, sekä yhden käsimatkatavaran. Jos tarvitset enemmän, voit kuljettaa ylimääräisiä laukkuja pientä lisämaksua vastaan. Jotta voisit matkustaa mahdollisimman joustavasti, päivittäin on 12 linja-autoa, jotka vievät sinut suoraan Fiumicinon lentoaseman terminaalista 3 Napolin Metroparkiin päärautatieasemalle. Voit siis varata itsellesi sopivimman vaihtoehdon seuraavaa jatkoyhteyttäsi varten, ja sinulla on vielä aikaa viimeiselle aperitivolle ennen lähtöäsi.

Rooma: Fiumicinon lentokentälle ja sieltä hotellille

10. Rooma: Fiumicinon lentokentälle ja sieltä hotellille

Taksien etsimiseen ja hintaneuvotteluihin ei tarvitse tuhlata aikaa ja vaivaa. Varaa etukäteen jaettu kuljetuspalvelu hotellistasi tai huoneistostasi Roomassa Fiumicinon tai Ciampinon lentokentälle. Vältä Rooman pahamaineiset liikenneongelmat, sillä kuljettajasi ottaa hätäsi hoitaakseen. Matkusta mukavassa ilmastoidussa tila-autossa tai limusiinissa. Saavut lentokentälle rentoutuneena ja valmiina kirjautumaan sisään ja aloittamaan matkasi täysin levänneenä. Lasten turvaistuimet ovat myös saatavilla tarvittaessa. Nyt sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi. Ammattitaito ja kohteliaisuus palveluksessanne.

Saatavilla olevat aktiviteetit

80 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 5

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 21 430 arvosteluun

Bussikuljetus Transvisionin kanssa toimi hyvin. Sekä lentokentältä kaupunkiin (Termini) että lentokentälle Terministä suoritettiin ajallaan ja ilman komplikaatioita. Tapaamispaikka (bussipysäkki) oli helppo löytää ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä. 6 eurolla per henkilö, halvin tapa päästä keskustaan tai lentokentälle. Tehdäänkö se uudestaan?

Kuljettaja oli erittäin täsmällinen ja tapasi meidät hotellimme aulassa. Hän auttoi meitä laukkujemme kanssa. Hänen autonsa oli moitteeton! GYG-siirto oli tarkoitettu 1-3 hengen seurueille. Meillä oli 2 hengen juhlat. Kuljettajalle kerrottiin, että siellä oli vain yksi henkilö. Hän otti meidät molemmat. Toivon, että GYG korvaa hänet kunnolla.

Erittäin hyvin järjestetty, jopa klo 5.00 bussipysäkillä on henkilökunnan jäsen sukkulatiimistä. Jos sinulla on kysyttävää, chatissa on nopea vastaus. Ja jos bussit ovat täynnä, esimerkiksi lentokentältä Roomaan, niin. seuraava otetaan heti käyttöön. Ei pitkiä odotusaikoja.

Suosittelen. Todella hieno ja helppo tapa päästä hotellille.

Bussilippu oli helppo ostaa etukäteen ilman jonotusta.