Lisää päivät

Leonardo da Vincin museo

Leonardo da Vincin museo: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Firenze: Leonardo Interactive Museumin ohita jonot -lippu

1. Firenze: Leonardo Interactive Museumin ohita jonot -lippu

Suuntaa  Leonardo Interactive Museumiin, Firenzen sydämeen, vain muutaman askeleen päähän Accademia-gallerialta osoitteessa Via dei Servi 66, ja tutustu jännittävään perheystävälliseen näyttelyyn, joka taatusti herättää uteliaisuutesi. Hämmästele koneita, jotka jäljittelevät Da Vincin alkuperäisiä suunnitelmia - elleivät muutokset ole olleet välttämättömiä! Opi Leonardon anatomiantutkimuksista ja näe hänen korkealaatuisia jäljennöksiään tutustuen taiteilijan lääketieteellisiin ja taiteellisiin saavutuksiin. Neljään eri alueeseen - maa, vesi, ilma ja tuli - jaetun museon selostukset ovat kielillä italia, englanti, ranska, saksa, espanja ja venäjä. Hyödynnä useita multimedianäyttöjä taiteilijasta ja hänen omalaatuisesta elämästään ja töistä.

Firenze: Uffizi, & Accademia.

2. Firenze: Uffizi, & Accademia.

Tutustu Firenzeen vaivattomasti Florence City Passin avulla. Tämän kaiken kattavan passin avulla voit vierailla yli 20 nähtävyydessä, kuten Uffizin galleriassa, Academia-galleriassa, interaktiivisessa Leonardo-museossa, juutalaisessa museossa ja synagogassa, Franco Zeffirelli -museossa, ja osallistua opastetulle Firenzen kävelykierrokselle. Ota stressi pois Firenzen matkan suunnittelusta ja tutustu kaupungin rikkaaseen historiaan, kulttuuriin ja ainutlaatuiseen ilmapiiriin museoiden, kirkkojen, kierrosten ja gastronomian kautta. Tutustu kaupunkiin omaan tahtiisi ja käytä siihen 3 päivää. Passi sisältää ilmaisen sisäänpääsyn tärkeimpiin maamerkkeihin, kuten Uffizi-galleriaan, Accademia-galleriaan, Santa Maria del Fioren Firenzen katedraaliin ja Piazza del Duomolle (eksklusiivinen audio-opastus) ja moneen muuhun. Seuraavat nähtävyydet sisältyvät pakettiin: Museot ja galleriat: - Uffizin galleria (maanantaisin ja kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina suljettu). - Accademian galleria (maanantaisin ja kunkin kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina suljettu). - Soittimien museo - Juutalainen museo ja synagoga - Vuorovaikutteinen Leonardo-museo - Marino Marinin museo - Museo Casa Buonarroti - Museo degli Innocenti - Kansallinen arkeologinen museo - Museo Franco Zeffirelli - Museo di San Marco - Opificio delle Pietre Dure Maamerkki ja muistomerkit: - Santo Spirito Complex - Sacristy - Santo Spirito Complex - Basilika - Casa Martelli (museo - talo) - Orsanmichele (kirkko) - Santa Maria del Fioren katedraali ja Piazza del Duomo (audio-opastus) Opastetut kierrokset: - Firenze (englanti) Aktiviteetit ja vapaa-ajan nähtävyydet: - Barberino Designer Outlet Alennuskumppani (säästä 20 %:n alennukseen asti): - Salvatore Ferragamo Museum - Palazzo Strozzi - Opastettu pyöräretki Firenzen läpi - Chianti puolen päivän viinikierros - Cinque Terren päiväretki - Päiväretki: Chianti ja viininmaistajaiset. - Päiväretki: Montalcino, Montepulciano, Pienza ja viininmaistajaiset.

Firenze: Leonardo Interactive Museum Guided Tour

3. Firenze: Leonardo Interactive Museum Guided Tour

Nauti opastettu kierros Leonardo Interactive -museossa Florancessa tällä pääsylipulla. Sinulla on mahdollisuus testata joitakin Leonardo da Vincin kehittämiä koneita. Eläydy renessanssin aikaan, kun opit historiallisesta hetkestä, joka synnytti tämän kuuluisan taiteilijan. Tapaat oppaasi ja aloitat museokierroksen. Ymmärrä Leonardo da Vincin persoonallisuus, kun sukellat tämän maalauksiin ja piirustuksiin. Selvitä, miten hän oli tiedemies, taidemaalari, insinööri, maantieteilijä ja anatomi. Tutustu hänen taiteellisiin tekniikoihinsa, kuten perspektiiviin, varjostukseen ja draperointiin. Tutustu joihinkin hänen keksintöihinsä ja pääset kokeilemaan joitakin niistä itse. Uppoudu neroa ympäröiviin ratkaisemattomiin mysteereihin. Pääset museon järjestämiin interaktiivisiin työpajoihin.

Saatavilla olevat aktiviteetit

Leonardo da Vincin museo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Leonardo da Vincin museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Leonardo da Vincin museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 6 774 arvosteluun

My 12 year old son liked to build bridges and cupols from the parts available there. He liked the place very much so did the parents.